Фло, твоите преживявания винаги за много цветни и весели.
Със тая документация....докато мине всичко ще се изприщя. Дано нямам издънки.

Практична съм си.. хаха Всеки подарък е хубаво да влиза в употреба..
викам си кой пък в неделя.. ми праща нещо.. слизам аз.. цветя и пакет.. получих .. те ни направили от магнитите с имена и датата на първа среща.. Многоооо се развълнувах и бях щастлива, че имаме такива приятели, макар и далечко от нас.. и рядко се виждаме, но.. винаги са до нас

ЗА ВСИЧКИ
То и аз от скоро го знам този ден, ама ми стана малко криво. Защото не е като да не сме се събирали да черпя на този ден. Както и да е, минало заминало. Сега и без друго имам по-важни празници - тези на бебко. Аз нарочно вече не му казвам името, че е по-нестандартно и някой може да направи връзката с мен, с ММ. Тук от де да знам кой чете и кой гледа. Аз вече и във фейсбук много ограничих изявите - постове, снимки.
Подаръци..... ммм по-скоро не, няма да купувам. Не знам, ще помисля, ама тук в квартала няма какво оригинално да измисля. Освен да сготвя нещо
Много хубаво, че си ги празнувате. Ние имаме поне две дати за годишнини - първата среща, годежния пръстен, ама нещо не ги отразяваме. Иска ми се обаче това да го променя, то от мен зависи.
Болничките да оздравяват, а другите - пазете се!
Всеки има такива смОтани моменти, ама хич не им обръщай внимание. Свиркай си 
Да празнувате още 33 пъти по 3.
Със снимките не си успяла, ще трябва да се явяваш на поправителен 

Всички те мислим, всички те подкрепяме 
Дзверът отиде на училище, а преди малко в новините прочетох, че от утре до края на седмицата ще са в грипна ваканция /Пловдив/. Дано им организират пак репетиции всеки ден, че иначе ще изкърти леглото от лежане.
) и за да наваксаме понеже миналото лято не ходихме никъде смятаме и до Рибарица да отскочим,но това е все още в проект.А относно билета за отпуск не е задължително да е тазгодишна,ето ММ в момента е в отпуск от миналата година с пуснат билет,а за тези които са без брак не знам как седят нещата.Пожелавам успешен втори срок на всички учители и ученици,болните да оздравяват,а другите да не се разболяват.Лек ден на всички от мен
.