Съпруги на военнослужещи - 16

• 66 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добро утро. Страхотно ми се отрази ваканцията. Доволно погостувахме на мава, и доста с работата помогнахме. Сега с уроците ще трябва да наваксаме и да взимаме два урока в един. Предстоят ми и на мен проверки. И тест на Възраждане скоро ще правим. Поне сме здравш у дома и не се налага лавиране между смените.  
 Честито на празнуващите днес. Аз не съм от тях. Именния ми ден го отбелязвам на 10 февруари, когато е християнския празник света Валентина, а Трифон Зарезан на първи февруари. Това не пречи обаче на една весела среща с приятели, придвид че е и неделя. И времето поне при нас е супер.

# 151

Добро утро и от мен!
Фло, ще се оправят нещата, нали съм от як материал Wink. Ти отново си неуморна.
Днес ще трябва да се оправям за работа - да се накикиморя Wink
Прегръщам ви Hug Hug Hug Hug

# 152
  • Варна

Добро утро и от мен въпреки,че докато публикувам станало обед.Честити празници на всички и като гледам времето приятни разходки.Фло баткото ми е предучилищна,но понеже последно време бил много разсеян и нищо не му се правило,та затова госпожата реши само на него да му дава домашни,а и аз нямам нищо против,иначе само за глупости мисли и детски гледа,а пък така е ангажиран с нещо.То добре,че и той не се оплаква де  hahahaЕ стига толкова от мен аз отивам да си допия кафето и да изкарвам диванетата на разходка да полудуват малко. Болните да оздравяват,бременните да не се натоварват и да се пазят,а на всички останали много  Hug

# 153
  • гр. Бургас \ гр.Ямбол
Добър ден от мен. От вчера воювам на нов фронт- голямата ми докара въшки и се боря с врага.Войната е много тежка.  #2gunfire #2gunfire

# 154
  • Пловдив
Минавам да пожелая весел празник. А кой какво празнува, това е друг въпрос.
Важното е да има купон.

Hug

# 155
  • София
Хайде и една купонджийка да се яви пред строя за рапорт.
На днешният празник, за по-интересно, с гаджето се разделихме. Той ще зарязва в Перник, а аз на купон в китайско ресторантче. Цели 10 баби се събрахме и така хубаво си изкарахме. Дойде една баба от Пазарджик грАда. Ама каква ти баба, същинска манекенка. Впрочем бивша волейболистка. От сливиците надолу - все крака! Запознахме се и с една новичка баба, която отскоро пише в темата. Каква ти баба, нежна, фина, интелигентна. Беше много хубаво и зареждащо. Аз се отчетох. Ами вие???
ДИМИТРОВА и ДАНИТИ, как изкарахте празника? А другите момичета?
На днешната дежурна смяна, поддържала огъня в темата - ВИВИАНКА, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ДЖУЛИ, МЕРИ и ДУНДИ прегръдки: Hug Hug Hug Hug Hug
Хубава вечер! 

# 156
Здравейте и аз минавам набързо,да честитя празниците на всички.Ние си изкарахме страхотно,учудващо изкарах до края на вечерта,макар че отидох с леки болки в бъбреците,но след 1 хапче ми мина и веселбата започна

# 157
Честит празник!
Само чета, но нямам сили да пиша. На държ. изпити ходихме със Светли, а той беше на АБ с 39,5-40 градуса Т. В четвъртък вечерта той вдигна за последно, но ММ и той вдигна, аз започнах да вдигам в петък. Не знам какво сме хванали, но ...  #2gunfire.
Днес нямам Т, дано и да нямам. Praynig

Ние се черпим с хапчета за празника.

Пазете се, дано не се разболявате. Praynig

Лека и спокойна работна седмица!
/извинявам се за грешките, но пиша от телефона/

# 158
  • Варна

Добро утро,докато мога да се отчета да не ме изкарват пред строя  hahaha.Отново пожелавам на всички болни да оздравяват и се наслаждавайте на хубавото време докато не се е развалило отново.Лек ден на всички почиващи и спорна работа на всички работни  bouquet

# 159
  • София
Добро утро от мен. Simple Smile Hug

Ей, тази ДЖУЛИ, умора няма. Радвам ти се миличка Hug. Я колко кафета само си направила... Едно за мен.

СГГ, много неприятно. Надявам се, че държавният изпит е взет, щом двама сте се явили. Дано по-бързо оздравявате. Как сте днес?
ДИМИТРОВА, радвам се, че добре сте се повеселили. Наваксвай, че после пак ще има веселба, но по-друга Simple Smile
Днес съм на тръстиката след обяд, но до тогава имам запланувани куп неща- wash hang cook flower
Перална, простиране - бързо и лесно. Ще готвя... не казвам какво, заради бременелките, но знам, че ще стане вкусно. Днес ще подхранвам стайните цъфтящи цветя с течен тор. Имам 12 амарилиса, които вече трета година не искат да цъфтят, ама и аз не се предавам - поливам ги, торя ги и все чакам да се отблагодарят. Всяка година цъфти един и същ - оранжев, с бяла среда. Много е красив, ама е само един...Другите са ми подарявани и не знам дори какви цветове са. Питах приятелки цветарки, четох в Нета, уж всичко изпълнявам, а резултат няма. Нищо, ще ги чакам да видим кога ще решат да ме зарадват.
Някоя от вас да знае нещо по въпроса? Приемам съвети всякакви.
Хубав ден. Heart Eyes

# 160
Здравейте и от мен! Много изоставам тези дни с явяването на плаца и ще си понеса критиката. Кое запомних, кое не, но всичко прочетох.
Мери, стискам силно палци да спечелите войната с гадовете. Имало някакъв препарат, купува се от ветеринарна аптека и бил много ефикасен. Ама утре сутринта ще ми кажат как се казва и ще пиша.
Джули, мерси за кафенцето, вземам си едно, че не спах много снощи. Ти оправи ли се?
СГГ, явно е някакъв вирус и си го предавате. Оздравявайте бързо! И поздравления за изпитите!
Патенце, и теб ли те тресна? Много  неприятно, че ти пък не можеш какви да е лекарства да вземаш. Дано се оправиш бързо!
Фло, аз пък съм на път да се откажа да гледам цветя. Не вървят и  вървят! Може заради котката да е, че се налагаше да ги местя. Но и преди да я вземем пак не вървяха. Десетки саксии уморих за три години. Хем не бяха някакви капризни, дето да изискват много грижи. Много ми е неприятно, защото много обичам живи цветя да имам вкъщи, и не знам защо така не ми вървят.
Димитрова, възползвай се максимално от възможностите да си почиваш и да празнуваш. И аз като Кати да питам-кога се очакваше бебчето? А бъбреците спряха ли да те болят?
Дафиново листче, ти как си?
Спирам засега и скачам в тръстиката. Хубав ден и успешна седмица! Прегръщам ви всички! Hug Hug Hug

# 161
  • Ямбол
Здравейте,
Как сте?
Аз да ви кажа много добре си отпразнувах празника....В събота бяхме на заведение и добре разпуснах....даже май доста добре. В неделя се възползвахме от хубавото време и отидохме на село да зарежем...и там си починах, после водихме децата в парка да побеснеят че душичката им се стегна вече....имаше празник на виното и Ути Бъчваров беше заформил огромно барбекю с няколко бъчви вино. Та така леко разнообразие което ме разсея.
Нооооо, днес съм на търстиката с пресни сили. Ще се заемам, чееее мен чака няма кой да се излъже да я свърши вместо мен Simple Smile

# 162
Здравейте и от мен! Много изоставам тези дни с явяването на плаца и ще си понеса критиката. Кое запомних, кое не, но всичко прочетох.
Мери, стискам силно палци да спечелите войната с гадовете. Имало някакъв препарат, купува се от ветеринарна аптека и бил много ефикасен. Ама утре сутринта ще ми кажат как се казва и ще пиша.
Джули, мерси за кафенцето, вземам си едно, че не спах много снощи. Ти оправи ли се?
СГГ, явно е някакъв вирус и си го предавате. Оздравявайте бързо! И поздравления за изпитите!
Патенце, и теб ли те тресна? Много  неприятно, че ти пък не можеш какви да е лекарства да вземаш. Дано се оправиш бързо!
Фло, аз пък съм на път да се откажа да гледам цветя. Не вървят и  вървят! Може заради котката да е, че се налагаше да ги местя. Но и преди да я вземем пак не вървяха. Десетки саксии уморих за три години. Хем не бяха някакви капризни, дето да изискват много грижи. Много ми е неприятно, защото много обичам живи цветя да имам вкъщи, и не знам защо така не ми вървят.
Димитрова, възползвай се максимално от възможностите да си почиваш и да празнуваш. И аз като Кати да питам-кога се очакваше бебчето? А бъбреците спряха ли да те болят?
Дафиново листче, ти как си?
Спирам засега и скачам в тръстиката. Хубав ден и успешна седмица! Прегръщам ви всички! Hug Hug Hug

Средата на Април чакаме бебчето,а за бъбреците-както внезапно ме заболяха така и внезапно засега спряха да ме болят

# 163
Здравейте, отдавна не съм писала... Миналата седмица за 3 дни бяхме в болница, защото махаха 3-та сливица на малката ми дъщеря. Не реагира на упойката като другите деца - те се съвземаха до няколко часа (2-3) и пиеха течности, ядяха и дивяха. При нея не бе така и цял ден след операцията(в 9 сутринта) бе на легло, не искаше нищо да пие, а камо ли храна, само приплакваше, охкаше, ту заспи, ту се събуди, повърна. Наложи се да я сложат на система за подсилване, голям рев плаках, трябваше да я пазя да не си закачи абоката и системата, докато придремва. Слава богу на следващия ден моето слънчево момиченце се завърна и дори казваше, че никаква операция не са й правили. С лазер е, безкръвна и много кратка - 10 минути, детето помни само балонът, който ги залъгват, че надуват и неговия лютив вкус.
Вече всичко е наред и в сряда ще я водя на контролен преглед!
На всички болни пожелавам скорошно оздравяване! Дафинов лист не им се давай на твоите нерви, по-силна си от тях!
Прегръдки на всички и успешна седмица!!!

# 164
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, момичета!

Надявам се да сте изкарали добре вчерашния ден независимо какво сте празнували! bouquet

Искам да ви питам нещо. От 21-ви сме на Боровец. Дали от хотела вече знаят къде ще ни настанят и ако се обадя в Олимп ще ми отговорят?

Общи условия

Активация на акаунт