Професионални серии за коса - тема 98

• 70 055
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Фрея Hug , и...момент...поръчах го  Grinning , дано и на моята тънка коса повлияе хубаво. Точно си бях направила график, кога ще ползвам ботокс и кога про файбърите, ще вмъкна и него някъде  Joy .
Много се радвам, че така сте си паснали, страхотно е, когато откриеш "твой" продукт ...Сега както си загряла с прекрасно описание, започвай работа по блога, че всички сме в очакване !

# 106
Чудесно ревю дайте моля сега линк към това така описано съкровище. bouquet

# 107
# 108
Благодаря много чудесно звучи точно като за мен.
А в български сайтове няма ли го, че не ми се чака? Hug bouquet

# 109
  • Варна
В Енцо го има,но аз не бих купувала Вела от там.Ето го http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-repair-molekuljarna-po … -stresirana-kosa/

# 110
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От друга страна пък пробвах Liss Ultimate на LP и много ми допадна, макар, че на повечето от вас не се е отразила впечатляващо. Мислех, че ще ми слепне косата, но напротив. Страхотен обем, блясък, плътност.

Абсолютно,след негативни коментари за серията, си взех само дуо финиша и маската.Просто съм очарована от обема,леката,танцуваща коса,фриза също е минимален,и тази загладена коса се задържа при мен 3 дни,все едно ползвам преса,но която не отне от обема.Задължително ще си я купя цялата.

Как така да няма специални финиши за краищата,с цел предпазване? При това си действат.
Redken Extreme Length Sealer Split End Treatment
Аlterna split ends
Remedy също имат финиш за цъфтящи краища

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 00:11 от Beautyholicа

# 111
Момичета, серията на Лореал форс сектор хубава ли е? И каква е протеинова или хидратираща?

Пристигна ми шампоанаи маската като подарък към поръчката.

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 01:16 от cloè

# 112
Бюти  Simple Smile, аз пък не можах да намеря балсама и маската в магазина в който ходих, та си взех само шампоана на Liss. И много плахо заради не много възхитените от него, че се понапълних и  с не добре действащи ми продукти за момента, но се прежалих за този Liss. И аз вече трети ден и много добре ми се държи косата. Май ще се разтършувам за остатъка от серията и ще си ги ползвам.

Иначе да за цъфтежи много продукти има. И аз съм изпонакупила какво ли, но ми прави вечатление, че държат 1-2 дена и на третия вече почват да избиват накъсванията. До сега май само на Абсолют Липидиума ми върши работа и държи почти до следващото миене. Всичко друго рехава работа. И на Алтерна не ми държи 3 дена и на Керастаз тераписта серума и той. Той даже най-слаб ми се вижда от всички, а е за коса със степен на изтощение 3-4.

# 113
Минавам само да се похваля ,че най-накрая стигнах желаната дължина и отивам да ви чета ,че много теми пропуснах  Heart Eyes http://tsveti4kaaa.snimka.bg/daily/kosa.803077.36530646
http://tsveti4kaaa.snimka.bg/daily/kosa.803077.36530677

# 114
Фрея благодаря за новата тема  bouquet

Аз също имам терапията на Вела, но съм я ползвала само веднъж и не помня вече как ми се отрази на косата  Embarassed.
Все я забравям, но на следващото миене ще я пробвам със сигурност  Peace

Утре ще пиша по въпросите.

Лелее tsveti4ka каква коса само  #Crazy
Уникалнаа  Heart Eyes

# 115
  • София
Цветичка  Crazy без думи съм! Невероятна красота,  невероятна ... евала!
Момичета има ли код за БД от Енцо, да сте попадали?

# 116
В Енцо го има,но аз не бих купувала Вела от там.Ето го http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-repair-molekuljarna-po … -stresirana-kosa/

Благодаря. bouquet А защо не би взела точно Вела попадала ли си на кофти продукт или не пазаруваш от сайта въобще?
Цената е  почти три пъти по-ниска от другия сайт. Twisted Evil
Някой купувал ли го е точно този продукт от Енцо да каже читав ли е?

# 117
Цветичка,прекрасна коса имаш!И ти си много нежна и хубава  Wink

Тузарка,наистина защо да не вземаме Вела от Енцо?Купувала съм Вела Пр.преди години-сериите Енрич и Брилянс,добре си бяха.Дори после повторих Енрич от салон и ФЮ...ами нямаше разлика  Peace

# 118
Цветичка, голяма прелест е косата ти  bouquet

# 119
  • София
Цветичка, божествена си!!!

Фреичка, на групово пазаруване на Вела отиват работите!

И да почерпя виртуално за моя рожден ден дамите в най-любимата ми тема

Общи условия

Активация на акаунт