Професионални серии за коса - тема 98

• 70 082
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Фрея, страхотно ревю. Благодаря за труда. bouquet Мисля, че трябва да се сложи на първа страница, за да го прочетат повече хора и да си го намираме по-лесно. Peace

Маце, да си жива и здрава и много щастлива. bouquet

Цветичка, много красива коса. Браво!

# 121
Момичета, серията на Лореал форс сектор хубава ли е? И каква е протеинова или хидратираща?

Пристигна ми шампоанаи маската като подарък към поръчката.
Протеинова е, против накъсване,заздравява, вече я спряха от производство и на нейно място е Про Кератиновата серия. Аз имам маската Форс Вектор, ползвам я с шампоанът Про Файбър и добре си пасват, самата маска не ми допадна особено, изобщо даже, но е една от харесваните във форума.

Мацата, Честит Рожден Ден! Да си здрава и щастлива, обичана и обичаща newsm59!

# 122
Маце, честит рожден ден! Много щастие, любов, красота и парички за всичките козметични маний  Hug

Tsvetichka  Shocked останаха ми очите по косата ти! Разказвай как го постигна Blush

Настана мания  Joy по Wella Liquid бяха повече от 20 бр сега 5бр и с 10 ст. качили цената от снощи Joy hahaha

# 123
Мацата честит рожден ден  newsm59
Желая ти много здраве, щастие и сбъднати мечти  Hug

# 124
  • Варна
tsveti4kaaa косата ти наистина е пораснала много, личат си грижите! Аз пробвах термокрема дисциплин и не съм очарована, в сравнение с нектара не прави нищо.

# 125
  • София
Мацка, честит празник!   bouquet Да си щастлива с прекрасна коса  Heart Eyes
Поръчах и аз  Crazy

# 126
# 127
  • София
 Joy Mr. Green
Никакъв шанс да пропусна просто  hahaha
Джей Ло, айде де, къде си  Mr. Green

# 128
Аз ще чакам да завалят и отрицателни коментари, и тогава ще преценя да пиръчам ли.
Поръчах от Енцо термото Секси и сега не знам кое от двете имам, не видях, че двата вида са там и щракнах първото, което видях. Как да разпозная кое е моето? Sad

# 129
  • София
Руса Мама, по степента на фикдация се различават.

# 130
Цветенце, обичам я тази твоя коса, разкошна е! Heart Eyes Hug

Теди, само първите 2 пъти се впечатлих от термото Дисциплин и после косата ми почна да стои суха с него, явно не ми е достатъчно. Ползвах после пак Нектара и нещата се нормализираха. Flutter

Аз също силно започвам да се влюбвам в някои нови, други повторени продукти, всичките на Филип Кингсли - страшно нежни и леки и в същото време много дейни. Heart Eyes Особено ме впечатлява ефекта на preen cream - омекотена и страшно лъскава и подредена коса, сякаш има дефиниращ ефект, а косата си стои мекичка и гъвкава, но все едно има повече тежест и е много добре прибрана по дължините, без нито едно фризи косъмче. Пробвах и на суха коса, и на влажна. Crazy Обмислям и минимайзъра сега... Blush

# 131
Аз ще чакам да завалят и отрицателни коментари, и тогава ще преценя да пиръчам ли.
Хихи,аз също  Mr. Green Laughing Ще чакаме заедно  Hug

МАЦАТА,пожелавам ти весело изкарване на рождения ден и много хубави изненади  Flutter Да си жива и здрава,много обичана и обичаща  bouquet

# 132
  • Бургас/Пз
Ей, да знаете , че Енцо четат тук и вдигат цените Simple Smile  Joy Joy

Ако после има недоволни ще следя размените.  Mr. Green
Аз досега съм купувала няколко неща на Вела от Енцо и никога не е имало проблем. То същата работа като с Алтерна, на половин цена са от магазините тук, но качеството е същото Simple Smile

Фрея , Тузарка, страхотни сте, дано да има линк на първа страница към описанията и на двете ви Simple Smile

Цветичка, за първи път като влязох в попаднах на твоята коса и направо останах с отворена уста, сега обаче съм  Shocked Shocked, уникална, уникална  Heart Eyes Надявам се по-често да се включваш в темата и да споделяш как си отгледала това съкровище. Само да те попитам косата мината ли е с преса??

Днес си четох файла, в който си записвам казани от вас неща и попаднах на съвет от Руса Мама , че преди миене слага балсам или маска , в който слага масла - и аз така направих , една маска , която рядко ползвам и вътре сложих масло от Шеа . Нанесох обаче на суха коса и сега се чудя дали не трябваше малко да я навлажня??  newsm78 Руса мама, ти навлажняваш ли косата или слагаш на суха?

Мацата  bouquet newsm59 newsm59

# 133
Аз вчера точно си обещах през февруари да се спра с пазаруването и...се сетих, че от Арлен кода трябва да се оползотвори тогава   Laughing

# 134
  • Варна
⋆ Linda ⋆ когато сложа на влажна коса е добре, обаче след като изсуша стои много суха и трудно прокарвам пръсти през нея, явно не е моят продукт Peace Добре, че са размените, иначе какво щях да я правя цяла опаковка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт