Професионални серии за коса - тема 98

• 69 771
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Супер от страна на Арлен  Heart Eyes
Кажете какво си купувате, де?
Или сте казали, а аз съм проспала?  Mr. Green

# 46
Аз писах на 2-3 пъти за олиото на Сашахуан, още преди месец може би имах две мостри и много ме впечатли!

# 47
JLo, аз си взех спрейчето за обем от Еликсир Ултим серията и ампулите Про Файбър.

# 48
  • София
Сетони, благодаря  Heart Eyes Ще споделя, разбира се, много обичам да пробвам нови неща, а за мое щастие имам доста, които още не съм опитала  Heart Eyes

Мацата, при мен сравнението м/у стария ми "професионален" сешоар и Парлукса е същото, като при теб. Стария сякаш пърли косъма, самото нагряване е като с горелка, докато при Парлукса температурата е висока, но го няма този "горящ" косъма ефект.

Harpalike, моята фризьорка ми сподели същото, че откакто е станала вегетарианка, косъма и е изтънял драстично, а преди това е била с хубава, плътна коса. Никакъв външен протеин не може да замести пълноценното хранене, за съжаление.
Виж, при мен пък е обратното, приемам достатъчно протеин от храната, отделно след спорт пия протеин във вид на шейк и косъма ми не става по-дебел  hahaha Но ген, какво да се прави   Tired

# 49
  • София
Ох, кажете за Алтерна анти фриз шампоана, моляяяяя!
Харесвам си косата днес, ама дали ако взема само шампоана ще е добър ефекта?

# 50
  • София
Аз мисля, че не. Поне няма да е същият ефекта.

# 51
  • Чукарландия
Сега се замислям, дали на моята коса, заплитаща се непрекъснато при миене, няма да и дойде добре серията Kérastase Elixir Ultime, която съдържа масла? Hug

Много ли утежнява?

# 52
  • София

Ди ги взема в комплект, викаш а, Вив? Ама пусто като исках да разтребя малко наличностите. Пък от друга страна все по единично купувам от сериите, крайно време е да взема два продукта от серия. Пък и рожден ден имам утре, ужааааааас, радост да има  Mr. Green

# 53
Здравейте, напълно нова съм в темата и се опитвам да изчета по-стари теми Simple Smile
Имам коса, малко около 10см под раменете, но искам поне още 20см. Просто тази дължина не ми отива. До сега ходих на сешоар 2 пъти седмично при фризьорка, коятп намерих трудно. /рядко ми правят хубав прав сешоар, но които и да ми го направи, на другия ден имам нужда от преса/. Ползвах ампулите на Phyto Nashi Repair преди сешоар и имаше напредък. Но косата адски много ми цъфти /преса+сешоар/, не расте, няма блясък и изглежда добре в първия ден на изсушаването. Имам приятелка, която е добра фризьорка и за нея косата ми е шуплеста и ужасна, чуплива, с мазни корени, много сухи дължини и цъфтящи краища.
Тъй като мъжът ми започна работа в доста малък град и се съмнявам, че ще намеря своя фризьор тук, се надявам благодарение на вас да подобра съсстоянието на косата си и да порасне. Тъй като ползвам среден непрофесионален клас преса + сешоар, се замислям за закупуването на професионални такива - Parlux сешоар и преса ghd. Правя маски с трувитаминол понякога, но рядко. Но за козметиката няма да се справя, затова ще се радвам на помощта ви.  Хубав ден на всички Simple Smile))

# 54
  • София

Ди ги взема в комплект, викаш а, Вив? Ама пусто като исках да разтребя малко наличностите. Пък от друга страна все по единично купувам от сериите, крайно време е да взема два продукта от серия. Пък и рожден ден имам утре, ужааааааас, радост да има  Mr. Green

Ех, от сто кладенеца водя извади, ама оправда покупката  Joy Joy
Достоен представител на темата  hahaha  Hug

Ема, колкото може по-малко топлинна обработка е първото нещо, особено ако косата ти е с косъм, податлив на увреждане.
След това маски, шампоани и т.н .
Ще се оправи, само постоянство  Hug

# 55
Благодаря Simple Smile
Лошото е, че без топлинна обработка се плаша от вида си Sad((

# 56
  • Бургас/Пз
Благодаря Simple Smile
Лошото е, че без топлинна обработка се плаша от вида си Sad((

В такъв случай яка термо защита. Термото на Секси хеър за сешоар и за преса е много добър вариант.  Peace

# 57
Ema, плюс няколко серии , една хидратираща: лилавата серия на Секси Хеър, една протеинова : Алтерна рипеър , Кюн (как беше протеиновата им серия? Помагайте, момичета) и някаква балансирана. Трябва да пробваш няколко продукта, за да намериш "твоите".

Сетони,  аз бях да. В началото се страхувах, че ще стане нещо ала бала химична реакция и може да ми опада косата  Mr. Green, но после някъде прочетох, че Олаплекс спомага за заздравяване на химичните връзки в косъма и колко по-дълго стои ,толкова по-добре. На другия ден да, косата ми определено беше по-твърда като аз търся точно такъв ефект, защото моята е много тънка и мека.

В тази връзка: ТЪРСЯ ОЛАПЛЕКС 2, ако на някого му се намира излишна доза 20, 30мл!

# 58
Сега се замислям, дали на моята коса, заплитаща се непрекъснато при миене, няма да и дойде добре серията Kérastase Elixir Ultime, която съдържа масла? Hug

Много ли утежнява?
Не само не утежнява,а е много лека и приятна Peace Подходяща е за нормална/леко суха коса.

# 59
  • Чукарландия

Много ли утежнява?
Не само не утежнява,а е много лека и приятна Peace Подходяща е за нормална/леко суха коса.

Благодаря, Бубка! Hug

А моята дали е "нормална", като е изрусявана, с фризи крайчета?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт