Професионални серии за коса - тема 98

• 70 057
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • София
А ако имате като моята перушина, и едно изпичане със сешоар вече я прави третирана  hahaha да не говоря как ми се отразява боядисването ( в тъмни тонове)  hahaha

# 301
Oхххх вие поръчвате, а аз само зяпам... Не е честно като не съм в БГ и не намазвам намаленията... Mr. Green Ама доста работи съм си набелязала от чуждите сайтове, първото е терапевтична преса, другите неща не са за коса, но пък ме изкушават отдавна... Heart Eyes
Да попитам каква де факто е разликата между ботокс маската за тънка и за гъста коса? Има ли съществена разлика в съставките например? Имам и двете, консистенцията е много различна, резултата също е много различен и се чудя каква точно е разликата между тях? Rolling Eyes Thinking

# 302
А ако имате като моята перушина, и едно изпичане със сешоар вече я прави третирана  hahaha да не говоря как ми се отразява боядисването ( в тъмни тонове)  hahaha
Вив и аз съм също с тънка коса, разбирам те чудесно   Joy .
Лунна, терапевтичната преса е страхотна покупка, отплаща се многократно! За ботокс маските, нямам представа.

# 303
  • София
Момичета, гребените на Магнум от гваяково дърво могат да се почистват с четка с вода и сапун, нали?

Аз пък съм почти пас. Поръчах за мама един шампоан на Напура и да не съм съвсем без радост - зелени концентрати Керастаз със зелени бустери от старите.

Термото на Напура ми е почти ново. Ампули нещо не ми се искат. Обмислям червения шампоан Про файбър. Пратиха ми мостра от Арлен и ако ми хареса той ще е следващ с кода за 15%. А с този код дали ще може да се поръчва и Наши?

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 22:39 от Мацата

# 304
  • София
Ако става въпрос за третирани коси, всички са третирани - малко или много. Щом се ползват преси, маши, боя и т.н.  Но някой коси от малко третиране се скапват, други и след няколко блондирания на косата имат хубава коса. Това се дължи на две неща - ген и грижа. По-скоро става въпрос за изтощена и здрава коса (доколко може да е здрава една коса, която се боядисваш и ползва преса и маша).  И няма защо да се води спор в тази насока. Всеки както иска да си възприема косата.
Аз имам приятелка,  която е с кестенява коса гъста и плътна. Е такъв тормоз и хвърля  ooooh! Направо нямам думи. То обезцветяване, боядисване, преса. Два пъти седмично е на фризьор за сешоар.  Мие се с Елсев и косата и е в много добро състояние. Третирана, та третирана  Mr. Green Ама не си личи  Laughing

# 305
Магнолия, благодаря ти, че повтори описанието на терапиите и ампулите на Напура, спести ми ровене по темите  Blush Записах се и аз с кутийка ампули за фоликули и няколко против косопад, за да ги пробвам. Като цяло на моята тънка коса всичко пробвано на Напура засега ми е много добре  Heart Eyes
Фрейче, утре ще си взема и аз "течната коса" и шампоана на Вела - пристигнали са вече. Отзиви мога да дам в четвъртък най-рано - мисля тогава да пробвам, освен ако не се изкуша още утре  Mr. Green

# 306
Мерси, Бубка -страхотна си  Hug, аз го пробвах от мостричка вече, от Арлен, ама беше 15 мл.и уж ми хареса, но още малко му се чудя и само ако може ми кажи при теб добре ли е? Или пък балсама на СХ да взема сега от промоцията, но все си мисля, че няма да ми хареса и да ми е достатъчен той. В крайна сметка искам да имам някакъв балсам.
Сети,арганите са балансирана серия.Има хидролизирана коприна и куп масла в състава.Косата ми е,един вид,стегната след тях...Не е лигава,хвърчаща или перушинеста.Има обем и изглежда добре.Само веднъж се оказах с безобемна  и странна коса след тях.Чак и аз не повярвах.Бях свикнала на идентичен резултат всеки път  Wink Но,може би,бях сложила малко от маслото за финиш.Винаги ползвам 3те продукта заедно.Може би това гарантира добрите резултати.

# 307
Бубка  bouquet . Аз си взех поръчката от енцо и сега ще пробвам течната коса, малко се паникьосвам, защото винаги ползвам маска и сега се чудя дали ще ми е достатъчно само серумчето, но...ще видим, ще споделя резултатите.

# 308
Ще чакам с нетърпение отзивите ти  Hug

# 309
  • Пловдив
Боже хора, не мислех да поръчвам нищо, ама то не се издържа  Joy
Ще поръчам една Напура  hahaha
И аз така,поръчах си Ш за допълнително израстване на коса да видим колко ще ми израсне  Laughing

# 310
 Работата е сериозна, блея в сайта на рибата цяла сутрин. Не са ми налични ампулите Денсифик.  Sad Моля за мнение за Муса Денсифик- втвърдява ли косата, клечосва ли я, дава ли обем??

# 311
  • Чукарландия
Наистина не е на добре работата. Още малко Арлен и ЗР ще си ги сложа, като начална страница на компа... Joy

# 312
Работата е сериозна, блея в сайта на рибата цяла сутрин. Не са ми налични ампулите Денсифик.  Sad Моля за мнение за Муса Денсифик- втвърдява ли косата, клечосва ли я, дава ли обем??
Не съм го използвала но някой в темата беше споделил ,че е много добър .И не втъврдява и не клечкосва косата а придава плътност .
Поне такова мнение съм чела .Може  да има и някой недоволен.Не се сещам обаче кой го беше споделил и в коя тема беше коментирано.
Аз ще спирам да гледам сайтовете.Брат ми праща по гаджето му няколко шампоана на алтерна от серията за бамбук ,маска бамбо на алтерна и няколко продукта на матрикс Simple Smile .
Явно в скоро време нищо няма да си взимам освен един спрей за къдрици на Кевин Мърфи Simple Smile и най накрая си избрах маша за коса Simple Smile
Eто тази .За три вида къдрици - едри, вълни и чуплива коса.  Heart Eyes .
Скрит текст:

някой случайно има ли я ако да ми кажете дали сте доволни от нея .

# 313
Все ми се струва че Магнолия писа за муса Денсифик  Thinking Че е хубав,без слепване,клечки и т.н

# 314
  • София
Искам да попитам, тъй като и аз си поръчах течната коса, но шампоана на вела не съм го поръчвала, та питането ми е с кой друг шампоан може да се комбинира?

Общи условия

Активация на акаунт