Професионални серии за коса - тема 98

• 69 809
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Много благодаря за съветите и май се спрях на маската и шампоана на Keune. Маската наистина събира доста овации, а и в съчетание с шампоана, предполагам, че ще още по- уау ефекта  Hug

# 556
Аз нямам клиентска карта към поръчката от Рибката и съм много ядосана. Какви са условията за получаването й? Отивам да чета в сайта и най-вероятно ще пиша и във ФБ, да видим колко бързо ще ме изтрият.
Поиска ли си карта? Раздават спорадично, мисля.

# 557
От Рибката днес  и аз с поръчка, да отбележа на Лакме намаленията Laughing, по принцип нищо не ми действа добре, но поръчах аргановото олио за коса, че отдавна ми е интересно Laughing Grinning

А днес вземах една поръчка от Арлен - боя на Вела колестон, и към нея  един тестер на тази маска Профайбър :
http://www.arlen.bg/product/2796/maska-za-leko-uvredena-kosa-lor … ectify-200ml.html
Нямах търпения да я пробвам, оказа се чудесна, много ми допадна, от всички тестери на профайбър, определено тази маска е за моята коса Laughing

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 17:42 от DELI22

# 558
Аз не бях никак доволна от лилавия шампоан на Лакме, после пробвах и други серии и също не ми допаднаха и оттогава не поглеждам тази марка. Не бих си купила нищо тяхно.
Денси, а ти кой шампоан ползва и не си доволна, този тониращия за руса коса http://www.zlatnaribka.com/lakme/lakme-teknia-ultra-clair-za-rusa-kosa
или този оцветяващия в лилаво http://www.zlatnaribka.com/lakme/lakme-teknia-ultra-violet-%D0%B … D0%BE%D1%81%D0%B0
Аз не съм ползвала оцветяващия лилав и му се чудя, но не съм сигурна.

Аз на Лакме много харесвам тониращ, меден и кафяв. Медният сега ми свърши и от следващо миене ще съм шоколадова  Grinning .

# 559
Момичета,да сте купували Секси хеър от Енцо?Има и други серии,освен предлаганите в АР. и ЗР пък цените са  Shocked

# 560
Бубка, аз  очаквам от там на хидратиращ шампоан и  крем за къдрици, а цените са доста добри в енцо на секси хеър bouquet

# 561
На мен пък точно тониращия за руси коси на Лакме ми е фаворит. Винаги, когато го ползвам получавам комплименти за цвета на косата ми.
Явно има ефект при мен, избистря ми цвета и го прави много приятен, чист ако мога да го нарека  Flutter
Но така и не се научих с какво да го съчетавам  Crazy
преди бях голям фен на Дийп кеър, но вече не ми се отразява така страхотно, пресушава ми косата  Thinking

# 562
  • София
Звъннах им ня Рибата направо по телефона, обясниха ми, че картата се издавала по заявка  Joy Хем ми стана смешно, хем са ми жалки.

Ох, Арлен, дано заредят Напура, Филип Кингсли, Медисютикълс и Лакме, че вече .... айде да не говоря.

# 563
На мен пък точно тониращия за руси коси на Лакме ми е фаворит. Винаги, когато го ползвам получавам комплименти за цвета на косата ми.
Явно има ефект при мен, избистря ми цвета и го прави много приятен, чист ако мога да го нарека  Flutter
Но така и не се научих с какво да го съчетавам  Crazy
преди бях голям фен на Дийп кеър, но вече не ми се отразява така страхотно, пресушава ми косата  Thinking
И аз го харесвам много /пак да кажа/, особено като бях руса избистряше идеално.С маската Интенз Рипеър много ми допадаше като комбинация.

# 564
Виви, да ти дам моята, лошото е че май я рег-нах. Аз определено за тази година няма да събера точки, тъй като поръчвам само Напура от тях и тук таме ФК. Но засега съм пълна с продукти и нищо не ми трябва, а и да ми потрябва, няма да е от тях Wink  Peace

# 565
Препоръчайте ми нещо за увредена коса. Наумила съм си да изсветлявам моята и очаквам доста поражения, иска ми се да съм подготвена, но не знам на какво да се спра. Реконструктор, някакви ампули или по-силна маска?  Simple Smile

# 566
Вивиан, за червения шампоан на Joico за боядисана коса ли става дума?
Мagnollia, понеже полагаш много грижи за скалпа и сме на една възраст, исках да те попитам имаш ли бели косъмчета? На мен ми се появи по някой бял косъм и се чудя мога ли с нещо да забавя появата на още нови.
Изобщо някой, ако има идеи, ще съм благодарна. Купих си масло от амла, уж с такава цел, добре ми се отразява като цяло.

Виждам въпроси за безамонячна боя за коса с бели косъмчета - за пореден път фризьорът ми ме боядиса с Матрикс. Косата изглежда чудесно с нея, не се отмива от белите косъмчета.

Иначе по темата:
1. Косата ми не цъфти, не целя дълга коса, подстригвам се често на месец-два.
2. Бих повторила Витамино Колор, днес ползвах шампоана и маската и ми свършиха. Косата ми е обемна и много лъскава. Интенс Рипеър също си подновявам.
Не пробвам много нови неща, защото не съм в България, мостри няма тук от сайтовете, от които пазарувам. С размените е малко трудно. Направих покупки на серии, които не ми се отразяват добре и си карам май вече на изпробвани продукти.
3. На Милк Шейк имах ампулите Интегрити и бях много доволна. Сметаната ми я слага фризьорът за втори път, хидратира много добре, косата има гланц след нея.

Поръчах и нещо на Милк Шейк, което не съм виждала да се коментира тук:
http://www.milkshakehaircare.co.uk/no-inhibition-age-renew-revitalising-mask.html

Ще пиша след като ги пробвам  Peace

И последно да кажа, че ужасно си бях пресушила косата с премиване на маслени маски и с една домашна отвара. И както се оплаквах, че клепва от шампоана Kerastase Bain Satin 2, имах от него много малко. Косата ми стана чисто нова с едно измиване и си продължих с по-лекички продукти.

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 18:21 от marigold_

# 567
# 568
Бубка, аз  очаквам от там на хидратиращ шампоан и  крем за къдрици, а цените са доста добри в енцо на секси хеър bouquet
А кой хидратиращ поръча?Соевия който е с арган ?Много ги заглеждам...

# 569
Звъннах им ня Рибата направо по телефона, обясниха ми, че картата се издавала по заявка  Joy Хем ми стана смешно, хем са ми жалки.

Ох, Арлен, дано заредят Напура, Филип Кингсли, Медисютикълс и Лакме, че вече .... айде да не говоря.
Рибата имат желеьен договор с вноситекя на Напура, няма да има следващ нагаьин предлагащ Напура, поне на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт