Професионални серии за коса - тема 98

• 69 839
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • София
Ето тази фирма, в магазина им на Пиротска се продава Напура, аз от там си купувам.
http://zaracosmetics.eu/index.php?
В другите магазини нямам представа дали има, но може да проверите.
Писала съм в темата за този магазин.

# 572
Дели,поръчала съм същия шампоан+балсама +мини спрея Mr. Green А уж марката не ме вълнуваше.Обичам хидратиращи серии,добре ми се отразяват  Hug

# 573
  • Пловдив
Напура и Джойко ги има на доста места,но он-лайн могат само рибата.

# 574
Бубка, ах, ама че сме полудели с тези хидратации Laughingи как пропуснах и това да поръчам Laughing
http://www.enzo.bg/sexy-hair/healthy-sexy-hair-grizha-za-zasshit … za-uvredena-kosa/

И да допълня, ето сега това ми е интересно newsm78 Laughing
http://www.enzo.bg/sexy-hair/healthy-sexy-hair-tretirassh-produk … ranvane-i-bljask/

# 575
  • в 1001-та нощ
Аз се чудя защо има такова движение в темата, а то пак промоцийки  Mr. Green

Алена, Welcome back!  bouquet Разкажи повече за грижите, които полагаш напоследък за косата си? Изпробваш ли нови продукти, кои са ти любимите за момента? Ще е интересно, предполагам за всички. Отдавна не си се включвала.

На мен рязко ми спадна ентусиазма за пазаруване и четене на темата като цяло. Предполагам всеки има такива моменти, от както пише редовно. Случвало ми се е и друг път, когато открия нещо, което много ми харесва, губя интерес към всичко останало, което се предлага  Grinning Поне така няма опасност от "предозиране" с продукти  Laughing

Ами - май фаворити ми остават двете маски на Кюн, за които споделих - мога да ги ползвам без редуване с други, косата остава жилаво-здрава, без фризи ефект, без да се сплесква. С тази подробност - без финиш после. И не за друго - ами косъмът ми е фин, много фин и това, което остава от маската след отмиването й - е достатъчно. Всичко друго, макар и в нищожни дози я оклепва ....

Друго любимо, което ще подновя е ботоксът  Peace Може да направя и една терапия с ампули вита цимент  Peace

След първоначалния ентусиазъм и очаквания за коса чудо - следва проумяването, че косата има потенциал на подобряване над който не може да се скочи Simple Smile Каквото и да купя и ползвам, има праг на подобрение. Понеже си познавам и косата - наясно съм, че не са ми нужни кой знае какви и различни продукти Simple Smile Доволна съм от двете маски на Кюн и не съм открила други, които да имат такъв постоянен и добър ефект. От нищо друго косата ми не остава така гланцирана. Но това е при моята коса, при друг - друго ще дава такъв ефект Simple Smile

За това не ловувам за нещо ново, достатъчно неща съм пробвала Simple Smile Харесвам едни терапии на Алфапарф, но преди време някой ми каза, че са спрени Simple Smile

Като философия и механизъм на действие - харесвам двукомпонентните терапии с ензими и протеин. Ензимите почистват натрупванията, косата става много гладка, а след това протеинът я укрепва - две такива съм ползвала и за двете съм писала, но виждам, че сте изтрили линка към едната - колагеновата на Шварцкопф. Другата е на Милк шейк.

# 576
Делиии,недей така с изкушенията  Mr. Green Няма да гледам повече  Laughing Ако има мостри на всичко което харесам,ще си спестя доста пари...

# 577
Вивиан, благодаря  Peace

# 578
  • София
А коя е тази колагенова терапия на Шварцкопф?

А шампоани с ензим (ако така се счита почистването с ензими  Embarassed )

Ензимна маска си ползвам за лице, но за коса не знаех, че има  Blush

# 579
Аз не бях никак доволна от лилавия шампоан на Лакме, после пробвах и други серии и също не ми допаднаха и оттогава не поглеждам тази марка. Не бих си купила нищо тяхно.
Денси, а ти кой шампоан ползва и не си доволна, този тониращия за руса коса http://www.zlatnaribka.com/lakme/lakme-teknia-ultra-clair-za-rusa-kosa
или този оцветяващия в лилаво http://www.zlatnaribka.com/lakme/lakme-teknia-ultra-violet-%D0%B … D0%BE%D1%81%D0%B0
Аз не съм ползвала оцветяващия лилав и му се чудя, но не съм сигурна.

Аз на Лакме много харесвам тониращ, меден и кафяв. Медният сега ми свърши и от следващо миене ще съм шоколадова  Grinning .
Първия, аз съм руса от 20 години. Peace

# 580
Ясно. И аз си помислих, че тониращия имаш предвид, но понеже оцветяващия е лилав, реших да попитам.

# 581
  • в 1001-та нощ
А коя е тази колагенова терапия на Шварцкопф?

А шампоани с ензим (ако така се счита почистването с ензими  Embarassed )

Ензимна маска си ползвам за лице, но за коса не знаех, че има  Blush

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=639979.msg21223480#msg21223480

# 582
Здравейте!
Може ли някой да ми препоръча хубав балсам за коса с изплакване. Косата ми е изрусена и дълга и много се заплита, искам балсам който да я прави мека и лесна за разресване.
Благодаря!

# 583
След първоначалния ентусиазъм и очаквания за коса чудо - следва проумяването, че косата има потенциал на подобряване над който не може да се скочи Simple Smile Каквото и да купя и ползвам, има праг на подобрение. Понеже си познавам и косата - наясно съм, че не са ми нужни кой знае какви и различни продукти Simple Smile
Не мога да повярвам колко силно ми подействаха тези думи!Накараха ме да се замисля така,както никога досега...Мисля че съм намерил златните серии за моята коса,подобрила съм каквото мога по нея...Какво повече?Тя по-хубава,гъста,плътна и къдрава няма да стане с каквото и да я мия.АЛЕНКА,ти се появи тук и ми наля здрав разум в главата.Затова след като осмислих всичко,анулирах поръчката си в Енцо !!!Не мога да повярвам че го направих.Но наистина...какво повече ми трябва  Flutter Благодаря ти Аленка  Hug

# 584
  • Somewhere far away
Момичетаа, много искам да споделя нещо! супер доволна съм и възхитена и поласкана от отношението на АРлен!  направих поръчка на 31ви. нямах никакво известие обаче. после се чухме, жената ми обясни че нямат ш-н Денсифик и го очакват. после обаче се оказа че е станало някакъв срив в системата им и не са могли да обработят поръчката и заради забавянето ще ми пуснат само това което е налично. беше много мило отношението и всичко аз им казах че няма проблем и да пускат това което е в наличност. е днес си взех пратката и съм ей така ... Shocked Crazy newsm44 ! имам не просто какъв да е подарък а едни страхотни малки обеци с камъни сваровски и три мости  на Алтерна ш-ни и балсами от три серии! просто съм очарована и съм без думи!
това е - спечелиха ме окончателно, досега само три поръчки съм правила но вече съм сигурна че ще правя още многоооо. просто такова коректно, мило, уважително и специално отношение не съм очаквала, и то  е рядкост в наше време и трябва да се цени.

Общи условия

Активация на акаунт