Професионални серии за коса - тема 98

• 69 805
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
.....Бела, бубка сериозно да  Wink когато използваш И като съкратено притежателно местоимение ("нейната коса" = косата й) се ползва И с ударение, което на клавиатура се явява Й, просто защото няма такова с права наклонена чертичка отгоре.  bouquet
Бубе, писали сме заедно. Simple Smile

Има бре shift+x дава точно „ѝ“   Simple Smile

Леле Алена Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes привет! Толкова е хубаво, че си решила пак да пишеш bouquet bouquet bouquet bouquet. Мен няма как да ме помниш, но понеже чета темите назад и всичко де що си казала, препоръчала и посъветвала съм си извадила в един файл. Страхотно. Дано ти остава време и за тук.

Аз пък дето си взех една от фузио дозите + концентрат денсифик не ми хареса никак Sad. Май ще съм първата дето не ги е харесала. То едно на ръка, че не ми стигна за коса до средата на гърба и тънка при това и второ вместо да видя обем, се оказах със сплескана коса. Сега съм си поръчала зелените фузио дози + оранжев концентрат (старите). Ще видим и от тях до къде ще я докарам.

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 22:21 от vici75

# 601
2 маски са крайно недостатъчни  Naughty

# 602
На мен шампоан и маска лилави Секси са ми адски силни в комбинация,  утежняват ми.  Косата ми е тънка, нормална, боядисвана в дължините, здрава.

Нали ти казах Wink Помня, че те предупредих за тези продукти. Определено са доста силни.

kimbi, забравих да споделя, че пред лилавите Секси предпочитам Мароканската хидратация. С нея косата ми се напоява, докато с лилавите се омекотява. За справка - плътен косъм, жадни дължини и краища.

# 603
  • в 1001-та нощ
2 маски са крайно недостатъчни  Naughty

Направо предлагаш да се разкарам от темата?  Thinking

Sick #Crazy Joy hahaha   Stop Stop Stop

# 604
Момичета , знаете ли кога ще заредят Мароканците с арлен ? Rolling Eyes Hug

# 605
  • София
Лилавите шампоан и маска Секси ги ползвам винаги заедно, изключително доволна съм колко нежни са. Много са ми приятни за употреба, с тях обаче косата ми понякога става за миене с един ден по-рано.

# 606
______Freya_______, Вивиан, Илли момичета,  мерси много! Ориентирах се и открих мнения за серията от линковете на първа страница, но преди малко не успях.
Много ми помогнахте, аз съм със средно дебел косъм, нормална гъстота, косата ми не е силно изтощена, само леко сухичка в дължините. Реших да поръчам Марокан вместо лилавите Сексита. Хидратиращата мароканска маска за плътна коса веднъж я пробвах и много ми хареса. След ДПШ използвах маската и косата ми беше плътна, мекичка, гладка, жива. Сексито може да ми утежни, спестих една рискована покупка(за сега поне Simple Smile ) - Благодаря ви  bouquet

# 607
Вики, ти как нанася концентрата? Подозирам, че от неправилно разпределяне на продукта може да се получи такъв отежняващ ефект  Thinking

# 608
На мен шампоан и маска лилави Секси са ми адски силни в комбинация,  утежняват ми.  Косата ми е тънка, нормална, боядисвана в дължините, здрава.

Нали ти казах Wink Помня, че те предупредих за тези продукти. Определено са доста силни.

kimbi, забравих да споделя, че пред лилавите Секси предпочитам Мароканската хидратация. С нея косата ми се напоява, докато с лилавите се омекотява. За справка - плътен косъм, жадни дължини и краища.
Абсолютно по същия начин като Фрея ги усещам и аз  Peace

# 609
  • Чукарландия
ДПШ на Меди ми е най-големия фаворит. Дори се отказах от мароканския (страшно започна да оплита сухата ми коса) и пак се върнах на Медито. Скоро ще си подновя и хидратиращия им, също много хубав.

Linda, може ли линк към този ДПШ? Разгледах всички серии в ЗР, но не мога да разпозная кой от всичките е ДПШ. Hug

Като философия и механизъм на действие - харесвам двукомпонентните терапии с ензими и протеин. Ензимите почистват натрупванията, косата става много гладка, а след това протеинът я укрепва - две такива съм ползвала и за двете съм писала, но виждам, че сте изтрили линка към едната - колагеновата на Шварцкопф. Другата е на Милк шейк.

Алена, и двете съм ги ползвала по твоя препоръка, наистина страхотни. Забравила съм я колагеновата. Страхотно напоява, гланцира и полира косъма. Peace
И бамбуковата терапия на Алфапарф, след споделени твои впечатления съм правила. Останала ми е една ампула и половин кутия маска, съвсем изключих за нея, като те видях в темата и ми изплува. Mr. Green Жалко, че я спряха.

Ох, Арлен, дано заредят Напура, Филип Кингсли, Медисютикълс и Лакме, че вече .... айде да не говоря.

+1 Вив. И Афоджи. Hug

# 610
Моля, имам нужда от вашата помощ. Пуснах поръчка от Арлен, но дъщеря ми се сети, че иска още нещо. Поръчката е още със статус чакаща. Има ли начин да редактирам поръчката и да прибавя и другите продукти? Освен това не видях къде трябваше да се въведa кода за намаление на Sexi Hair и  newsm78пуснах поръчката без намаление, но за това сама съм си виновна

# 611
Моля, имам нужда от вашата помощ. Пуснах поръчка от Арлен, но дъщеря ми се сети, че иска още нещо. Поръчката е още със статус чакаща. Има ли начин да редактирам поръчката и да прибавя и другите продукти? Освен това не видях къде трябваше да се въведa кода за намаление на Sexi Hair и  newsm78пуснах поръчката без намаление, но за това сама съм си виновна
Пусни си новата поръчка и в "инструкции" напиши, че искаш да се комбинира с предишната, макар че те като видят еднаквия адрес предполагам сами ще го направят. Напиши им и за кода. Като ти се обадят за потвърждение ще се разберете вече  Peace

# 612
Фреичка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, как да нанасям newsm78 ами пръскам на всеки кичур от горе до долу, разресвам, увивам кичура и го защипвам на горе, после следващия и така. Стигна ми за двете страни на главата, но за отзад ми се наложи долните пластове да разредя с  малко вода, че съвсем до никъде нямаше да я докарам. Ужас. Аз ако съм с твоята коса, сигурно най-малко 5 дози ще ми трябват. Искрено се надявам сега като ми дойдат зелените да ми харесат повече.

# 613
Вики, добре си нанасяла, странно защо така се е получило  Thinking На мен обикновените стари концентрати ми стигаха за цялата коса, затова и се зачудих.

# 614
Брей ти ме шашна Blush. Сигурно съм слагала по много, за да не ми стигне и да ми утежни newsm78. Няма какво да е друго. Значи сега със следващите зелените, ще гледам така да разпределям, че да ми стигне за цялата коса. Даже мисля, дали има нужда да пръскам в корените. По-добре върху това омбре да наблягам като че ли, а каквото остане да се разнесе на горе. Например пък от ботокса дето се казва същия грамаж шишенце даже и ми остава излишно от една ампула.

Общи условия

Активация на акаунт