Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 36

• 59 251
  • 739
  •   1
Отговори
# 540

Аз напълно се доверявам на Нервакова  Hug, тя много ги разбира дизилерните работи. Щом казва, че целувка скоро няма да има, значи няма да има.  Peace

...Колкото за Али и Наз ще чакаме, много ще чакаме, както се шегувахме днес с една приятелка, абе до началото на втората сесия, може и да са сътворили нещо или поне да са се целунали ама надали  hahaha
Бу  Hug, кажи кога започва лятната сесия, че като има дата нещата по- поносими изглеждат.  Joy Joy Joy
13 юни, ей го къде е Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Eee, 'ми то не останало.  Joy Joy Joy Таман ще се целунат и край на първи сезон. През лятото ще дъвчем целуфана. Joy Joy Joy

# 541
  • София
Добре, че има летни сериали, че инак ще полудеем  hahaha hahaha hahaha от мислене  Joy

# 542
Аз си мисля ,че в брака на Умут и Наз няма истинска любов . Те са израсли заедно , нормално е в младежките години да са се промъкнали някакви чувства , създали са семейство ,дете което изгубват и точно тази загуба ги разтърсва толкова силно ,че здравината започва да се пропуква .Всеки се затваря в себе си , а Наз дотолкова ,щото се страхува да помисли дори за втора бременност.
Срещата ѝ с Каан и Али Нежат е среща на хора ,преживяли най- жестокото, което може да се случи на всеки .И това откровено споделяне между  Наз и Али беше на две души живеещи с кошмара от загубата ,споделяне между приятели.....

А реакцията на Наз ,когато вижда Неслихан е може би усещането ,че е предадена за втори път..."втора изневяра",този път от приятел с когото си споделила болката си.../но ще чакам утре  и за репортажа/

Дали Али Нежат обича Наз?? ДА!Обича я въпреки ,че не трябва ,тя е семейна ,но кой може да заповяда на сърцето .....

А Наз !?!?! Все още се среща с Али и Каан ,като с хора с еднаква болка ,но там ....НЯКЪДЕ.......дълбоко,неосъзнато ,притаено ......

# 543
Ако Наз по някакъв словесен начин се издаде за това предадено приятелство т. е. прозвучи като ревност и Али го разбере, няма да и се сърди. Напротив ще се зарадва, защото, който ревнува, значи не е безразличен към този човек. Та дори и приятелство само да е.
Сякаш игрален филм е имало.https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6rd%C3%BC%C4%9F%C3%BCm_%28film%29

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 16:53 от tigasa1

# 544
Ако Наз по някакъв словесен начин се издаде за това предадено приятелство т. е. прозвучи като ревност и Али го разбере, няма да и се сърди. Напротив ще се зарадва, защото, който ревнува, значи не е безразличен към този човек. Та дори и приятелство само да е.
Сякаш игрален филм е имало.https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6rd%C3%BC%C4%9F%C3%BCm_%28film%29

smile3521

Този наш, малък сладкиш Каан/детенцето и в други сериали ли е играло, че го виждам на сборната снимка публикувана от Бризчето, и с други актьори/актриси?!

# 545
Игра във "Велик. век". Принц Джиганхир ли беше...

# 546
  • София
 Hug Hug Hug

Сега се сетих, че детенцето, което играе Каан играеше и в "20 Минути" с Туба.

Само името е общо.

Резюмето на български - http://turkseriesnews.blogspot.bg/2016/02/7.html

# 547
Цитат
Сега се сетих, че детенцето, което играе Каан играеше и в "20 Минути" с Туба.
Зари, не е същото. И аз така мислех, но прочети имената в състава на филмите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=688836.0  Ето детето в другия филм.

# 548
Детенцето играе в сериала Sen Benimsin. Излъчвали са го миналото лято, 13 епизода.

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 17:23 от Дданни

# 549
  • София
О, да вярно.  ooooh!  "Великолепният век" ме е заблудил, понеже момченцето от "Минутите" също играеше едно от децата на Хюррем.
Но не ме напуска спомена, че малкият все пак е участвал в сериал, който се излъчваше по Star.  Thinking
Да, ето къде е било - Aramızda Kalsın с Гьокче Бахадър. От там оплетох двата сериала.  hahaha

# 550
  • София
Сладурчето играеше и в Bir cocuk sevdim - мнооого беше сладичък там и много мъничък, две-три годишен, много сладко лапе и там с Гюлджан Арслан, която играеше майка му им се беше получила химия. Някой ден ще стане разбивач на женски сърца  Heart Eyes

# 551
Аха, ясно, значи мишлето е играло и в други проекти, абе талант Heart Eyes от малък.

От изминалата серия най ми хареса престоят им в МОЛ-а.
То сладки муцунки, стойки, снимки и мнооооого целувки, и прегръдки си размениха, напълниха ми душата двамата. Heart Eyes Heart Eyes

# 552
  • София
"Съсипа ми живота. Остави ме вече на мира, не искам да те виждам." - много силни думи на Наз. Да идва вече четвъртък, че да разберем какво точно ги е провокирало.

# 553
Здравейте! 
Надявам се да приемате още нови фенове на сериала.

Ще си позволя да предложа друга гледна точка за това, което ни очаква в следващия епизод и по-конкретно за гнева и „ревността“ на Наз, които се коментират.
Според мен скандалът в медиите ще стане причина не само за края на брака на Наз и Умут. Семействата им, приятелите, колегите - всички, с изключение на Лейля и Хасан амджа, ще обвинят и заклеймят Наз (знаете колко лицемерни можем да бъдем хората, когато става дума за чуждия морал). Много вероятно е Наз да бъде временно отстранена от работа в болницата, а това би било най-големият удар за нея. Така разбирам аз думите й към Али от фрагмана „ти съсипа живота ми“ - първосигнална реакция на човек, които е загубил всичко. 
Колкото до сцената с Неслихан: смятам, че това ще бъде на финала на епизода - Наз е отишла да се извини на Али за думите си, след като се е поуспокоила и осъзнала, че той няма вина. Това, че Неслихан й отваря вратата облечена само в риза на Али е подвеждащо според мен. По съм склонна да мисля, че точно в този момент Али не е в къщата, а Неслихан използва ситуацията в своя полза. Не ми се вярва да се е случило нещо между Али и Неслихан - едва ли сценаристите ще доближат толкова образа на Али до този на Умут.
От друга страна пък, кой ги знае какво са сънували...

# 554
  • София
Със сигурност ще е накрая на епизода. Поне съдейки от резюмето. Те обикновено следват събитията от серията. Поне при другите е така.

m3ia14, много интересна гледна точка, и според мен близо до това, което може да ни покажат утре. "Морала" на турците съвсем ми убягна.  ooooh!  

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 17:59 от zarani

Общи условия

Активация на акаунт