Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 36

• 59 258
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Няма да пропусне, няма, тя е голяма лисица  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ама тук относно изгонването на даламтинка от живота на Али Нежат ще има Каанчо, определено няма да я харесва и съответно ще и го показва много старателно, надявам се да я побърква, има потенциал детето  hahaha hahaha hahaha

Ами той Али Неджат няма нужда от помощ за тия работи,когато реши може да бъде много студено копеле, тя далматинката ,не знае с кой се захваща

# 526
  • София
Той може и да е студено копеле  hahaha hahaha hahaha ама според мен ще намесят малкия сценаристите, за да е забавно. А и има такива лепки като далматинка дето дори и да го изгониш не разбират. А и той сам ще я вмесва в играта, за да може да наранява Наз, за да може да я отблъсне поради някаква причина. Винаги има подобни героини, дето ако ги набараш ще им оскубеш косите, но са нужни, за драмата.

# 527
А бе нещо не ми се връзва Али Неджат да играе такива плитки номера,не му трябва на него далматинеца, за да наранява Наз, надявам се да измислят нещо по оригинално, това си е изтъркано вече

# 528
  • София
Няма да стане без клишета, според мен поне. Бих се радвала да не влиза далматинката в любовта, а да измислят друго, но ще видим.

# 529
Ами тя така или иначе не е в любовта, тя е само в релакса ,така да се каже

# 530
Катрина съгласна съм с теб ,че за разпада на брака не е виновен само единия
волно или неволно Наз е печелившата в живота ,който живеят ,Умут е губещия и това тежи , на който и да е мъж ще тежи
Тя не иска деца ,ок има си причина, но за мъжете не е така
излиза че тя живее живота който е мечтала , но Умут не , той живее нейния живот и в такава ситуация всяко семейство ще се разпадне, всяко или ще живеят в сянката на другия нещастни и неудовлетворени.
Така че и за нуждите на живота и на сценария този брак трябва да свърши.
Друг е въпроса ,че Умут излезна жертвата , а Наз виновната.

Не бързайте да събирате Наз и Али Неджат , за мен това ще се случи доооста напред в сериала.

# 531
Здравейте!  Hug Hug

Изчетох подробно "за" и против" Умут и Наз. Излиза, че аз съм съгласна повече с Катерина. Защото Умут си живее с комплексите за малоценност от малък, още от смъртта на баща си, а успехите на Наз, въпреки любовта  и вниманието й към него, увеличават тези комплекси. И той не може да ги преодолее, няма адекватни приятели (приятелка в истинския смисъл е единствено жена му) и търси отдушник другаде.. Shocked. И съответно греши! И от една уж невинна грешка, бракът му се разпада! Много характерна ситуация и за реала, не само във филмите... Grinning
За Наз съм сигурна, че макар да й харесва Али Н., не си и помисля да има някаква връзка с него (тя също обича мъжа си, разбира го, уважава го), но й е приятно да разговаря с Али, да си споделя, да бъдат ПРИЯТЕЛИ. Още повече, че ги свързват чувствата им към Каан. Simple Smile
Именно затова побеснява, когато вижда в дома на Али далматинката - съвсем естествено! Това е друга приятелка, която може да я измести във формулата Али - Каан - Наз. #Crazy
За мен Али е напълно невинен, дори наивен, като го виждам как не може да се отърве от явните си врагове... Close
Не разбирам обаче защо Наз смята Али за виновник в разпадането на брака й... newsm78

# 532
  • Варна
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug
Надявам се да приемате и нови фенове на сериала! Peace
Не зная дали Катрина провокира малката общност в темата да изказва мисли и разсъждения, относно поставените акценти в сериала/което е чудесно/ или така мисли наистина, но всеки човек има свои виждания и разбирания за живота и няма нищо по-хубаво от това да ги споделя с останалите. И точно защото харесвам различните виждания, особено когато са подкрепени с доказателства ще споделя и моите мисли.
        Според мен бракът на Наз и Умут е обречен, при това доста отдавна- може би от времето, когато са загубили рожбата си. Да, вярно! Да загубиш дете е трагедия, която оставя кървяща рана за цял живот. За да е валидно правилото, че времето лекува- а в случая с такава загуба може само да намали кървенето- трябва да имаш до себе си истински Човек. От това, което до сега са ни показали сценаристите обаче аз не съм убедена, че Умут е човека, който е дал всичко от себе си за да намали болката на Наз. Може би жертвата, която е направил- тя да продължи образованието си и да стане истински професионалист е било стъпка точно в тази посока/Наз каза, че за да преодолее болката е станала педиатър/, но според мен дори тази стъпка е била неправилно „направена“, защото е оставила у Наз чувството на вина за нереализираните мечти на Умут. Болката се преодолява с много любов. А дали е имало такава любов? Аз се съмнявам. Само да искаш да имаш дете, според мен не е достатъчно. Той не е успял да я убеди, че случилото се не е по нейна вина- дори наистина вината да е нейна, той човека който я обича истински ще се постарае да и втълпи, че няма вина. Не може години наред тя да живее с тази вина, а той само да повтаря, че иска да си имат дете. Ако и показва любов, загриженост, убеденост, че може да се справи, вероятно любовта и към него е щяла да я пречупи и тя все пак да се реши на тази стъпка. Аз обаче усещам обратното- той се е вторачил в своята мечта и изобщо не го вълнува какво преживява Наз, когато се докосва до децата. Да, той беше до нея, когато във фаталната нощ се грижеше за Каан, но с нищо не показа своята съпричастност към трагедията на детето, та дори му беше натоварващо и някак си далечно, та той сам сподели, че от оная нощ е запомнил само това, че Али Неджат ще произвежда коли. И няма как дори подсъзнателно Наз да не усеща неговото отношение, а това пък влияе на психиката и  и е съвсем естествено да губи решителност и желание за нова бременност.
         Що се отнася до „жертвата“ на Умут, в името на Наз. Ами моето лично мнение е, че дори да беше завършил образованието си, колкото и гениален да е пак нямаше да постигне мечтата си. Защо ли? Липсва му комбинативност, липсва му воля, дори бих казала, че му липсва хъс, въпреки, че денонощно работи над модела си. Ами той е отворил сервиз. Хубаво- нямат работа, положението е тежко, реши се да направи нещо рисковано, вземайки поръчката на Кенан, но той не даде нищо от себе си за да не се случи „лошото“- остави Исо и Генджо да работят сами по колата му и да изтърват срока за ремонта, въпреки че сам знае какво би последвало от това. И още нещо- Исо докара автомобил, не за ремонт. Ами това е „златна мина“, за човек, който иска да бъде новатор. В тази кола, той можеше да въплати идеите си, а той дори не се замисли над това. Да, вярно, че за да постигне каквото и да било му трябват пари, но той дори не погледна на тази кола като нещо, в което да вложи част от възможностите си; напротив дори не я огледа за да види може ли нещо да се промени в нея. Дори Исо е по-въодушевен от него, макар и само да му се иска да я ремонтира, а не от нея да прави нещо ново и уникално. За мен Умут е слабохарактерен, не умее да се справя с трудностите и от това следва, че често изпада в такива затруднени ситуации, които както всички слабохарактерни мъже се опитва да забрави с алкохолни запивки.Факта, че майката на Наз каза- „Отново ще му простиш“, за мен означава, че това съвсем не е първият път, когато той прави нещо погрешно/нямам пред вид изневяра/, нещо което наранява Наз. Трябват му пари- ами сега вече ги има- хайде да видим дали ще ги вложи в мечтата си, както е правел баща му или ще чака да го извикат и да работи при Али Неджат.Аз се съмнявам да се опита да направи нещо свое- очаквам /дано да сгреша/, че след като изплати всички кредити и борчове, остатъка да разпилее- сега повода ще бъдат обтегнатите отношения с Наз- и после да върти номера на Али Неджат, защото му е „откраднал“ съпругата.
    Оф, много дълго стана първото ми включване! Ама ето и малко снимки на сладурчето за разтоварване:

# 533
  • София
Жу - Може и да си права, че се чувства изместена на Наз, ще видим.  

Бризче - Добре дошла  Hug много си права за Умут той е слабохарактерен, сигурна съм, че дори не знае дали това е неговата мечта или по-скоро иска да изпълни мечтата на баща си. Смятам, че ако Умут толкоз много иска да имат дете можеше да предложи да си осиновят, а той само казвам искам, ама дотам нищо съществено.

# 534
От всичко накуп се ядоса. И аз бих побесняла, заради тази публикация, защото сега Умут ще изкара нея виновна , той горкия направо ще излезе жертва.Но не само публикацията я е вбесила, далматинеца също, колкото и да не ми вярвате, Наз има нещо към Али Неджат,може да е в зародиш, но има.Затова и е изревнувала най вероятно, но да не приказвам предварително,защото трейлърите понякога са подвеждащи

Здравейте момичета, Simple Smile Бризче welcome.
Точно така, за съжаление при така стичащите се обстоятелства Наз без вина виновна, ще излезне, Rolling Eyes а Умут нейна/тяхна жертва в случая.
Ани и аз като теб не мисля, че Наз и Али скоро, ще се съберат. Тепърва в предстоящия епизод, ще последва отлив в отношенията им, и после сначале, ще настъпи прилив, нооо тук има един много съществен свързващ двамата фактор, и това е бонбончето Каан. Heart Eyes Еййй това дете ме плени отраз и трайно, за първи път ми се случва в турски сериал да обикна по този начин малък сладкиш, само като го погледна на екрана, и ми се приисква да го гушна.

# 535
Привет, дружки,  Hug

Няма много да разсъждавам за връзката Наз- Умут, 'щото няма да съм обективна. Аз някак си от самото начало не възприех образа на Наз- прекалено съвършена ми идва. А пък и не харесвам (ама хич) решението ѝ за това да нямат деца, макар да знам, че като не съм преживяла подобно нещо, нямам право да критикувам.
Но като цяло приемам, че и двамата имат вина за пропукването на семейните им отношения и повече подкрепям мнението на Катрин. Разбира се, с уговорката, че това не оправдава нито изневярата на Умут, нито въобще неговата инертност.

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 14:08 от pepel_ot_rozi

# 536
  • София
Здравейте!
Понеже сте захванали сериозно обсъждане на героите и аз да се изкажа по темата.Умут още в самото начало ми беше безразличен,като герой.Някак си в него няма живот,тя му разказва нещо за работата си,той гледа супер безизразно,тя му се радва,той никаква емоция.Даже и изневярата му беше дървена.Според мен те просто не са един за друг.Когато има любов,би трябвало нещастието да ги сплути,а не раздели,в случая загубата на детето им е било катализатора.Казвам го,защото в реалния живот познавам семейство,което загуби живо родено дете,след това последваха три аборта,по препоръка на докторите,но се пребориха и днес имат две здрави и прекрасни деца.

# 537
  • София
Едно от най-показателните неща за това колко Умут уважава Наз беше в епизода когато и изневери, отиде при нея в болницата и вместо да говорят, започна човека да си говори за коли и неговите си неща. 
Колкото за Али и Наз ще чакаме, много ще чакаме, както се шегувахме днес с една приятелка, абе до началото на втората сесия, може и да са сътворили нещо или поне да са се целунали ама надали  hahaha

# 538

Аз напълно се доверявам на Нервакова  Hug, тя много ги разбира дизилерните работи. Щом казва, че целувка скоро няма да има, значи няма да има.  Peace

...Колкото за Али и Наз ще чакаме, много ще чакаме, както се шегувахме днес с една приятелка, абе до началото на втората сесия, може и да са сътворили нещо или поне да са се целунали ама надали  hahaha
Бу  Hug, кажи кога започва лятната сесия, че като има дата нещата по- поносими изглеждат.  Joy Joy Joy

# 539
  • София

Аз напълно се доверявам на Нервакова  Hug, тя много ги разбира дизилерните работи. Щом казва, че целувка скоро няма да има, значи няма да има.  Peace

...Колкото за Али и Наз ще чакаме, много ще чакаме, както се шегувахме днес с една приятелка, абе до началото на втората сесия, може и да са сътворили нещо или поне да са се целунали ама надали  hahaha
Бу  Hug, кажи кога започва лятната сесия, че като има дата нещата по- поносими изглеждат.  Joy Joy Joy
13 юни, ей го къде е Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт