Срещата ѝ с Каан и Али Нежат е среща на хора ,преживяли най- жестокото, което може да се случи на всеки .И това откровено споделяне между Наз и Али беше на две души живеещи с кошмара от загубата ,споделяне между приятели.....
А реакцията на Наз ,когато вижда Неслихан е може би усещането ,че е предадена за втори път..."втора изневяра",този път от приятел с когото си споделила болката си.../но ще чакам утре и за репортажа/
Дали Али Нежат обича Наз?? ДА!Обича я въпреки ,че не трябва ,тя е семейна ,но кой може да заповяда на сърцето .....
А Наз !?!?! Все още се среща с Али и Каан ,като с хора с еднаква болка ,но там ....НЯКЪДЕ.......дълбоко,неосъзнато ,притаено ......
Здравейте, момичета! Чета ви с удоволствие винаги и не се намесвам за да не ви прекъсвам "разговорите", но днес ме "провокирахте" с вашата дискусия.
Аз мисля като София - не е имало истинска любов, по-скоро младежко увлечение, което с годините е прераснало в брак. Малко ми е пресилен страха на Наз за второ детенце/ да пази Господ от такова преживяване всяка жена като загубата на дете!/, но сигурно заради партньора си не се е решила...
Мисля, че ако имаше до себе си равностоен партньор, този страх щеше да го няма.
А колкото до чувствата им - и двамата ги имат - той вече осъзнато , а тя още или не се е усетила, или не си го признава... А Каан е едно съкровище, заради което загледах сериала...