Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 36

• 59 247
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Аз си мисля ,че в брака на Умут и Наз няма истинска любов . Те са израсли заедно , нормално е в младежките години да са се промъкнали някакви чувства , създали са семейство ,дете което изгубват и точно тази загуба ги разтърсва толкова силно ,че здравината започва да се пропуква .Всеки се затваря в себе си , а Наз дотолкова ,щото се страхува да помисли дори за втора бременност.
Срещата ѝ с Каан и Али Нежат е среща на хора ,преживяли най- жестокото, което може да се случи на всеки .И това откровено споделяне между  Наз и Али беше на две души живеещи с кошмара от загубата ,споделяне между приятели.....

А реакцията на Наз ,когато вижда Неслихан е може би усещането ,че е предадена за втори път..."втора изневяра",този път от приятел с когото си споделила болката си.../но ще чакам утре  и за репортажа/

Дали Али Нежат обича Наз?? ДА!Обича я въпреки ,че не трябва ,тя е семейна ,но кой може да заповяда на сърцето .....

А Наз !?!?! Все още се среща с Али и Каан ,като с хора с еднаква болка ,но там ....НЯКЪДЕ.......дълбоко,неосъзнато ,притаено ......

Здравейте, момичета! Чета ви с удоволствие винаги и не се намесвам за да не ви прекъсвам "разговорите", но днес ме "провокирахте" с вашата дискусия.
Аз мисля като София - не е имало истинска любов, по-скоро младежко увлечение, което с годините е прераснало в брак. Малко ми е пресилен страха на Наз за второ детенце/ да пази Господ от такова преживяване всяка жена като загубата на дете!/, но сигурно заради партньора си не се е решила...
Мисля, че ако имаше до себе си равностоен партньор, този страх щеше да го няма.
А колкото до чувствата им - и двамата ги имат - той вече осъзнато , а тя още или не се е усетила, или не си го признава... А Каан е едно съкровище, заради което загледах сериала...

# 556
"Съсипа ми живота. Остави ме вече на мира, не искам да те виждам." - много силни думи на Наз. Да идва вече четвъртък, че да разберем какво точно ги е провокирало.

Ей тази сцена направо ме разбива! Ако Наз го обвинява за брака си, ами той си беше разбит поначало! Ако го обвинява ,заради турския морал, да не беше ходила да се среща с него по ресторанти, в края на краищата и българин да види това по телевизията и той ще е реагира по същия начин! И в тази ситуация пак някой друг/ в случая Али/ и е виновен на Наз. А пък Алито каквото и да е направил, нищо не е било насила, Наз се наслаждаваше на всяка една секунда от компанията му. Нещо ми идва в повече образа на"Света" Наз, не може дейно да участваш във всички събития, а после другите да ти са виновни. Но спирам,защото може да е нещо основателно и Наз да има право да беснее, а пък аз в неведението си да я критикувам

# 557
  • София
Може и да е подвеждащо, да се е случило нещо друго, за това да е такава реакцията на Наз. Не знам вече, какво да мисля. Господата сценаристи ме изненадват много напоследък.

# 558
Може и да е подвеждащо, да се е случило нещо друго, за това да е такава реакцията на Наз. Не знам вече, какво да мисля. Господата сценаристи ме изненадват много напоследък.

Извини ме за любопитството но коя е актрисата която не се вижда от огромната чаша в подписа ти ?

# 559
  • София
Не е актриса, много ми хареса картинката просто.

# 560
  • Бургас
Здравейте, не успявям да ви изчета! Grinning Дискусията е много интересна! Радвам се, че всеки доказва тезата си с аргументи! Мнооого сте добри! Hug
С нетърпение чакам новия епизод и не мога да приема ниския рейтинг на този сериал. Той е толкова различен от останалите, въртящи се в момента сериали. За актьорите - да не говорим, а за Ибрахим - изобщо!!! Laughing

# 561
Еееее, да те бях питала по рано, изтормозих си мозъка, ей така хабая.
Изгледах им игралния филм , на Ибо и Белчим, много и се накефих на тая жена, боже как гледаше, точно като слепците, голям талант има

# 562
  • София
Не е толкова нисък рейтинга на сериала. Поне не е паднал под 4, което е добре. А с тази съвременна тема, твърде европейски поглед на режисьорите, и при тази нова рейтингова система е трудно да направи 7 или 8%, да не говорим за 10-11.

# 563

Хайде да ви кача малко снимки на патрона от лятото, да ви се вдигне малко духа.
За мен рейтинга на турците  е най необяснимото нещо. Най високи рейтинги имат сериали, които аз въобще не мога да гледам. Ако няма булки с червени панделки, средновековни порядки, отмъщения , убийства и прочее, рейтинг йок

# 564
  • София
Наз Елмас си е намерила нов сериал - İstanbul Sokakları / Улиците на Истанбул. Компания ще й правят Ръза Коджаоолу, Гизем Караджа, Дерйа Алабора. Продукцията е на Голд Филм, продуцентите на "Иффет", и ще се излъчва по Show TV.

# 565
Дано не Ви подвеждам, но май сладкишчето честити РД на бати си Ибрахим.

http://iconosquare.com/p/1184834724142686253_472851191

# 566
  • София
Ролята на Наз тук беше малка, но се справи добре според мен. Имам чувството, че тоя сериал няма да се задържи, още щом видях тв-то и продуцентите.

# 567
  • София
Дано все пак й оцелее сериала на Наз. Нея не я харесвам особено, но пък ми допадна тук. Късметлийка е с Ръза за партньор.  Heart Eyes

Да ви попитам, жената с вързаната коса не ли Белчим? На нея ми прилича, а джипа е новата кола на Али Нежат. Ако е тя няма да му се сърди дълго.  Laughing  Sunglasses

# 568
  • София
Наз е, на далматинка косата е по-светла
----------------------
А другата Наз е повече от щастливка, че ще играе с Ръза той е невероятен Heart Eyes

# 569
Къде стееее, изпаднали сме в края на втора страница, едва открих темата?!
1 Потребител и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
С нетърпение smile3539 очаквам тазвечершния епизод, вълнувам се от предстоящето.

Общи условия

Активация на акаунт