ЕЛП 52 - сушена, веяна, паприкована

• 32 900
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Ей такова ми е цял ден лонг:

Същото и тука, плюс, че вървя с един час напред, неизвестно защо.

Лоана, аз си казах квото имах да казвам, няма да се повтарям.  Hug

"Стражите"! "Стражите!"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 76
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А на мен вчера ми беше съботно, но днес не ми е неделно... Голяма несправедливост. Ама как да ми е неделно, като е толкова мръчкаво и мокро, и студено. А неделите по правило трябва да са слънчеви, ласкави, за да са хубаво почивни.

Аз притурям в списъка на Ники "Бялото слънце на пустинята" в задължителната част и във волната програма - "Гара за двама" от мен.

# 77
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"- Кой хлопа в този късен час?
- Дъската ти - отвръща глас."

с плавен преход към Никки и питанията и

Есенин, Блок, Маяковски - не задължително в този ред  Blush
"Не такой уж горький я пропойца,
Чтоб, тебя не видя, умереть..."

"Операция Ъ"  Blush
"Дванайсетте стола"
задължително "Диамантената ръка" и "Кавказката пленница" още няколко пъти  Blush

и Андрей Миронов  Blush
"Лёгким движением руки брюки превращаются, брюки превращаются…"
и нещастните хора са родени в понеделник Wink

# 78
  • Казанлък of all places
Ло! Любима! Да илядиш!
Имам списък от съвременни руски филми, но нека Ники изгледа клаиките първо, па после ще дудна.

# 79
Анджи, дудни, моля те, няма само хронологично да гледам. Ще разнообразявам класика-съвременен, класика-съвременен.

Дотук си записвам извадка:

Диамантената ръка
За Гара за двама и Слънцето съм слушала доста, крайно време е да ги изгледам (и, простете за off-a, ама кой, ако не слънчогледа ни слънчев ще ми препоръча филм със слънце в заглавието, а?  Grinning)
Дванайсетте стола съм чела и гледала, но гледането - само отчасти, ще взема да го направя от начало до край

Добри, това "Лёгким движением руки брюки превращаются, брюки превращаются…" цитат ли е, филм ли?  newsm78 Коригирам се, разбрах какво е, даже изгледах сцената. Уцелила съм с картичката, значи.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 08:00 от Вещица в чужбина

# 80
Честит имен ден на св. ни Добри!  bouquet Добри, да си жива и здрава и все така многообичано от всички миротворческо, мироопазващо и добро сърце!

Картичка:  Mr. Green Нямаше с надпис "Честит имен ден!", но вярвам, ще игнорираш неточността в надписа.  Laughing

Скрит текст:

# 81
Честит имен ден, ДобричкоGrinning

"Ирония на съдбата" спомена ли се? Колега, това е като Love Actually за руснаците, гледа се традиционно по празниците. И е ного готин. Mr. Green Ако повтарям някого, звинете.

# 82
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аааа, нищо няма да игнорирам. Naughty мой си е, а и работен ми се види, ще го накарам да изчисти пъртина до бара. ама права, не като на оня хубавец на Куркума, дето я кара накъдето вятъра го духне.

Blush имен ден викаш?
гости да чакам? да взема премета, да пооправя, да изгоня паяците от ъглите, да...
да бе, който ме познава няма да повярва, че чак толкова ще се приготвям  Mr. Green

мекици с айран за най-ранобудните, другите ще си чакат бирата  Hug

вещичке, от вчера те виждам като Пърхалче, Снусмумрик или в краен случай Мюмла  Blush
и от по-новите филми - Особености на руския лов, особености на руския риболов... банята не я харесах Blush

# 83
Честит имен ден, Добричко!  Grinning

"Ирония на съдбата" спомена ли се? Колега, това е като Love Actually за руснаците, гледа се традиционно по празниците. И е ного готин. Mr. Green Ако повтарям някого, звинете.

"Съдбата" и "Риболова" ги споменах аз, с уточнението, че съм ги гледала в много невръстни години и нищо не помня, после ги изтрих, щото си викам - като не помня, к'во да ги пиша.  Mr. Green Така че ще ги гледам, да. Определено предпочитам да почна с комедиите.  Grinning
Тъкмо намерих седемдесетина филма с английски субтитри, ще оглеждам кои от списъка ми са вътре. Изгледах и английски трейлър на "Диамантената ръка" и получих културен шок от класическата руска връз русо забрадка, говореща с прекрасен бритиш акцент.  Laughing

Какви сладки мекици, облизвам монитора. Айрян няма нужда да казвам, че го прочетох като айфон, нали?  Laughing И веднага извизуализирах как захапвам мекицата и си чупя зъбите в айфона, скрит в нея, нещо като некитайско късметче.  Mr. Green

Пърхалче ми харесва, ще го обмисля. А нашто Мюмле е Розето, тая титла никой не може да й я вземе.

П.П. Оф, бе, Добри, честно, сега ще ме караш да оглеждам откъде мога да си взема мекици, много ми се приядоха.  Laughing

# 84
  • гр. София
Добринце, живо и здраво бъди!  Hug Hug Hug

И на мен ми се приядоха мекици  Crazy
И добре, че няма наоколо, защото съм се сложила на диета от известно време, та не ми се иска да я развалям.

# 85
  • n/a
Добри,  Hug Честит празник  bouquet
И все добрини да те заобикалят  Hug

С неимоверно усилие (може би защото
тази седмица веднъж вече го похарчих-
ме) си казвам и ви казвам - Петък е!  ku-ku

И ЛоДж се връща от лагер. От снощи си
проветрявам информационните канали,
че голям порой изприказване нейно ги
чака  hahaha Направо се самоокайвам за ид-
ващите поне 48 часа.  hahaha

# 86
  • София
Добри  Hug честита да си, жива и здрава, износоустойчива, двойно минизирана, полирана, лакирана и армирана по еврокод  bouquet
Не е петък, не е... петък ще е в неделя и тази седмица  Twisted Evil

# 87
  • София
Дубрютру!

Защо никой не ми каза, че истинския белег, че наближаваш 30 е увеличаващия се списък със задачки на ден?
Сичко останало ми е някъде застинало в 14-тата година... най-вече мозъкс!

Лоана! И тук честито!
Честито и за Лодж - проветрявай, проветрявай!

Добри! Честито и на теб! Повече кротки съботи и недели ти желая.

Петък, който се усеща като понеделник! Не, утре няма да работя на пук на работата!  #Cussing out Mr. Green

# 88
  • n/a

Защо никой не ми каза, че истинския белег, че наближаваш 30 е увеличаващия се списък със задачки на ден?
Сичко останало ми е някъде застинало в 14-тата година... най-вече мозъкс!

Защото не ти трябва да знаеш. А като не знаеш
и застинеш в 14-те (айде, в 18-те, от мен да ми-
не) си е най-добре. Навремето, като не знаехме,
че пубертетът е едно такова много тежко време,
го карахме леко. Щото не знаехме. Мисля си, че
в това има много положителност, честно.  Laughing

Ване, а и твоите 14 много ти отиват. Все се каня
да спомена тази ти очарователност и сега ми е
паднало  Hug

# 89
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Брех, брех,   Св. Добри Добродушков имал имен ден!
Да си ни жив и здрав, Добри, миличък! Не се променяй! Hug love001

Вещичке, верно ти е време да смениш ника - толкоз мила вещица е неподобаващо до неприлично. Hug
Кат ше гледаш не на руски, гледай барем на български руските филми, не си причинявай шока, щото ще те извади от филма, пък жалко. И обратното е същото - американски класики на руски да гледаш. В най-трагичния момент рискуваш да се попикаш от смех, когато героинята, след като се съвземе от шока, отвори уста и извика "уой" и наниже многострадални руски слова.

Анге, и аз искам списъка с новите руски филми, че нещо не се спогаждам с постсъветското кино, с умерени изключения. Все на хамериканоподобни филми попадам, че даже спрях вече и опитите.

И престанете с тези мекици! Този форум се е бъгнал нещо - където отворя - мекици! Ай стига, де! И ний сме хора, тия дето не трябва да ядат мекици. Бива ли пък чак толкоз жестокост.

Ло, не се самоокайваш, личи си. Joy Виждам ти щастливата усмивка, забравила си я на монитора.  JoyJoy

Ване, митъйто бе, душе - работа и пак работа. Ама споко, ше доде време за пенсия, тогаз ше рахатясаш. Joy Hug Мм, като бяхме млади, се възмущаваше от същия факт - смяташе, че е редно да е обратното - докато е млад човек и е любопитен към света и му се ходи насам-натам и му се правят неща до късно през нощта, и му трябва време да си отгледа децата, а и да им се радва,  да е пенсионер - за да има време за всичките тези неща. А пък като остарее и никъде не му се  ходи и вече е натрупал знания - да работи , докато е жив.

Общи условия

Активация на акаунт