Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 45

• 47 385
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Привет девойки,
Правих си генетични изследвания (и за "тромбофилия") преди две седмици.
Д-рката ми каза, че резултатите излизат след 3 седмици.
Дали можете да ми кажете - 3 календарни седмици след изследването или 15 работни дни? И случвало ли се е да са готови и по-рано?
Че всеки ден влизам в онлайн платформата - поне да знам кога да си чакам резултатите...
Благодаря предварително
 bouquet

можеш ли да ми кажеш колко пари ти излезнаха изследванията,че аз др.месец ще правя.Кариотип и тромбофилия ли си правила?

# 601
Здравейте, момичета! Има ли забременели от ЗЕТ?

# 602
ivanaivanova, по 150 лв. е всяко (кариотип и тромфолии).

# 603
Аз познавам 5 жени забременели след зет.

# 604
  • София
много има забременели от зет.
аз не знам колко познавам, много са.

# 605
Доста хора днес в болницата.

# 606
а в генетичните изследвания (кариотип и тромфолии) включва ли се и усвояването на фолиевата киселина или е необходимо отделно да оповестиш, че го искаш?
Иначе цената е общо 300. По 150 лв. всяко.
Герфа беше писала за 1 м., а д-рката ми каза 3 седмици?! И ми спомена, че се качват в платформата?! Имунологичните ми казаха, че се взимат от регистратурата, но за генетичните казаха, че мога да си ги видя онлайн.
Ако звъна в клиниката, дали ще ми дадат информация?

# 607
Аз има за фолиевата към тромбофилиите, но резултатите не се качват в платформата. Ако не си от София, мисля, че могат да ти ги изпратят по имейл - звънни на информация и помоли.

# 608
Това е ценоразписът, по който се ръководя. Хубаво е, че се плаща преди или след процедура, а не наведнъж. Дано съм помогнала!  bouquet

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 15:33 от Clear

# 609
  • В сърцето на любимия човек
Относно заплащането - последния път като ходих обясняваха на една жена пред мен, че дори и да няма в себе си цялата сума към момента, ще сключат договор/споразумение за разплащане на задълженията.

# 610
Относно заплащането - последния път като ходих обясняваха на една жена пред мен, че дори и да няма в себе си цялата сума към момента, ще сключат договор/споразумение за разплащане на задълженията.
Още повече, че ако назначат някое непланирано лекарство, което се взима от манипулационната, може да не се плаща веднага.
Когато си слагах Гонал, ми дадоха пълна писалка, която върнах, защото ми остана и платих само използваната доза.  Peace

# 611
Здравейте момичета,
писах ви по-ранно пациент съм на д-р Персенска, направих контролна микробиология при др.лекар ( т.к. от рецепция ми казаха за микробиология при др.лекар не може при Персенска) няма проблеми за мен , но излезна :

не се изолират аеробни бактерии, кандида (-)
липсват лактобацилий,  преобл.гр.(-) пръчки и кокобацили ( анаероби) < 1 leuco/поле
Май имам проблем, заключението е бактериална вагиноза. Confused newsm78

Какво мислите ?

# 612
Здравейте момичета,
писах ви по-ранно пациент съм на д-р Персенска, направих контролна микробиология при др.лекар ( т.к. от рецепция ми казаха за микробиология при др.лекар не може при Персенска) няма проблеми за мен , но излезна :

не се изолират аеробни бактерии, кандида (-)
липсват лактобацилий,  преобл.гр.(-) пръчки и кокобацили ( анаероби) < 1 leuco/поле
Май имам проблем, заключението е бактериална вагиноза. Confused newsm78

Какво мислите ?

Аз мисля, че трябва да се консултираш с лекар  Peace
Има едни вагинални свещички, които се изписват при липса на лактобацили, но не е форума мястото, където да се назначават. Не е страшно, не се притеснявай  Peace

# 613
Момичета, днес ми излезе новият резултат от имунологията и препоръката на имунолозите е да пия Огестан по 1тб дн и 10гр Октагам или 48 ампули Имуновенин. Казах ви, че моите дози ще са конски. а аз уж не съм голяма Simple Smile
Въпросът ми е към момичетата с Хашимото: Някой приемал ли е този Огестан, при положение че в него има йод? другите съставки ме устройват, те са Омега 3, вит.Д3,вит.Е..Обаче този йод, при положение че съм с Хашимото newsm78 Звънях им, но не ми вдигат.

# 614
Шакира, на мен ми изписаха само вит. Д, Оксибор форте и Омега 3. Имам завишени антитела само, ноооооо според Начев това не бива да ме вълнува.  Peace Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт