Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 45

• 47 375
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета,
писах ви по-ранно пациент съм на д-р Персенска, направих контролна микробиология при др.лекар ( т.к. от рецепция ми казаха за микробиология при др.лекар не може при Персенска) няма проблеми за мен , но излезна :

не се изолират аеробни бактерии, кандида (-)
липсват лактобацилий,  преобл.гр.(-) пръчки и кокобацили ( анаероби) < 1 leuco/поле
Май имам проблем, заключението е бактериална вагиноза. Confused newsm78

Какво мислите ?

Аз мисля, че трябва да се консултираш с лекар  Peace
Има едни вагинални свещички, които се изписват при липса на лактобацили, но не е форума мястото, където да се назначават. Не е страшно, не се притеснявай  Peace

Благодаря ти, записах си час ще се консултирам задължително.

# 616
Е,Шакира, при теб много интересно станало.Гледай какви схеми са ти направили,няма начин да не успееш.
Каква е разликата между имуновенин и октагам?
Шакира, да пишеш след като се свържеш с имунолозите, че те следя.
Ние с Мими-Деми сме се насочили за лепилото РВМС, движим се почти заедно.

# 617
Генетичните ми излязоха за 3 седмици, бях записала час при д-р Хаджидекова за тълкуване. Може да се вземат и от регистратура - не излизат онлайн. Струват 300 лв (тромбофилии и кароотип за мен) + 150 лв за партньора (само кариотип). Усвояването на фолиевата е част от трмбофилиите. Там има и другите витамини от група В. При мен излезе, че трябва да пия метафолиева и б-комплекс.

# 618
  • гр.София
Шакира, на теб наистина конска доза са ти предписали...дано поне да даде желания ефект Hug
На мен ми бяха предписали 5гр и пия Ортомол Натал

# 619
Каква е разликата между имуновенин и октагам?
И двете са човешки имуноглобулин (IVIg), само че Имуновенин е български продукт, а Октагам май се произвежда в Австрия/Франция/Швеция по английско разрешително. Сякаш съм чела, че и двете са на ампули, българският вариант е по-евтин обаче.

# 620
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile
Моля ви за съвет. Надявам се този месец да правя ЗЕТ, и съм в чуденка, дали   8 ми ден от цикъла е
късно за преглед.
До сега Док не е изказвала мнение, че имам проблем с лигавицата.
Идеята ми е, да успея да стигна до пункция, а от там на татък ако е рекъл Господ да правя смесен трансфер или само ЗЕТ

# 621
И на мен първият преглед на ЕЦ ми беше на 8-ми ден, така че не мисля, че е късно. Успех!  Hug

# 622
И при мен 8 ден.

# 623
  • Варна
Благодаря ви Simple Smile

# 624
Здравейте момичета  Simple Smile
Моля ви за съвет. Надявам се този месец да правя ЗЕТ, и съм в чуденка, дали   8 ми ден от цикъла е
късно за преглед.
До сега Док не е изказвала мнение, че имам проблем с лигавицата.
Идеята ми е, да успея да стигна до пункция, а от там на татък ако е рекъл Господ да правя смесен трансфер или само ЗЕТ
Практиката е да те проследят на 2ри ден, ако изписват естрофем (подтиска овулацията и работите само за лигавица), при проследяване на 8ми ден се цели естествена овулация почти без никакви медикаменти. Напоследък предпочитан е вторият подход. Колкото по-естествено, толкова по-добре. Успех!  Peace

# 625
Здравейте,
Искам да попитам, как стоят нещата с болничните, че вече се обърках Sad
Аз имам 30 дневен болничен след трансфер. При положителен тест имам ли право на още дни? Ако вече е писано в някоя тема, моля за линк

# 626
Нямаш право след теста, освен ако нямаш медицински показания за това.
В тази тема ще получиш детайлно инфо.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=900639.0;topicrefid=3

# 627
След теста личният лекар ти издава болничен, докато се констатира бременност, тогава отиваш при АГ,към което си се ориентирала да ти води ЖК, което дава болнични.После с епикризата от инвитро клиниката, ползваш болнични докато родиш.

# 628
  • София
Здравейте, има ли значение по кое време на деня се слагат инжекциите? В случая става въпрос за гонал и зарзио. Забравих да попитам в манипулационната  newsm78

# 629
На мен ми биеха зарзио в Надежда и не са ми казвали да ходя в конкретен час.

Общи условия

Активация на акаунт