Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 45

• 47 369
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
На мен ми казваха да се старая по едно и също време.

# 631
Най-накрая се преборих със себе си и си пуснах днес и генетични, основния пакет в Майчин дом. А имунолозите изписаха Огестан, при положение че съм с Хашимото, а в него има йод. Утре и с тях пак ще се срещам. Уморих се от болници, цял ден от едната в другата..ама няма как

# 632
А каква е цената на генетичните изследвания в Майчин дом?

# 633
# 634
Само кариотип или и тромбофилии?

# 635
тромбофилии - разширен пакет

# 636
Шакира, пиши като излезе резултатът, че те следя. Hug

# 637
  • Някъде под слънцето
Здравейте, момичета,
като четях в темата ми изникна един въпрос - за изследването за тромбофилии - четох, че Шакира си го е правила.
Тъй като от доста време се чудя дали да си пусна, питането ми е - на вас лекарите ли ви ги изписват или сами сте си ги "назначили"... При мен досега само във Вита гинеколожката ми е отговаряла - ами може да ги правиш, може и да не ги правиш...Егати отговора... Shocked Shocked Shocked
За кариотип или други изследвания да не говорим... Rolling Eyes Confused
Отделно не знам дали и преди инсеминацията трябва да изследваме нещо с мъжа ми или не...Но затова ще питам по телефона администратирките, дано да кажат... Rolling Eyes

# 638
Ла зия, мен никой не ме пращал на имунолог или генетик. Аз сама си ги назначавам. И излезе проблем в имунологията, за който ще изям вливка от 10гр. Октагам. надявам се при генетичните да нямам проблем.
Аз искам да се похваля, че след едногодишен прием на Масло от вечерна иглика, не е останала нито една киста в гърдите ми. Благодарение на Денис от темата за Добавки за подобряване на МЦ. Днес бях на мамография и бях много щастлива да го чуя, особено като знам че за тази една година изядох 4-ри стимулации.

# 639
  • Някъде под слънцето
Ок, и аз натам вървя за тромбофилиите...А къде ти разчитат после резултата от изследването - в Майчин дом или в Надежда?
Браво за резултата Hug и за маслото - една моя близка отдавна ми го препоръчва, но аз така и не го почнах... Thinking Rolling Eyes

# 640
В Надежда консултацията с генетик е безплатна. Д-р Стаменов също тълкува генетични резултати. Браво на вечерната иглика:-)

# 641
Казаха, че им трябват 10 работни дни. Разчитането е от тях и е безплатно. То при мен резултата ще излезе може би 3-4дни след трансфера, ако има такъв. Но аз до последно се борех със себе си да не търся под вола теле... и не се сдържах и отидох да ги пусна. Така ми е по-спокойно. Все си мисля, че и да има нещо 3-4дни няма да са   проблем newsm78 Как мислите?

# 642
Няма да сапроблем, на мен фраксито ми го пускат 3 дни след трансфер.Намери телефон на нгл и им се примоли, те са отзивчиви и може по-рано да ти излезе резултатът.Ако си от София иди и им се примоли направо там.Няма нищо лошо в това да се презастраховаш.На нашите генетични нямаше тълкуване, носихме ги при доц.Хаджшдекова.Ти си пиеш фолиева, нали?

# 643
От една година пия Неофолик Мета. По съвет на Денис Peace Дано да е така както казваш Герда! Днес ми излязоха изследванията за вит.Д - 35nmol/l, което е недостатъчно. Утре и затова ще ти питам. А ТСХ от 0.160 преди 25дни, днес - 1.4. Това Хашимото верно трябва да се държи изкъсо.

# 644
  • Варна
Clear
Благодаря ти Simple Smile
Успех на всички ни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт