Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 45

• 47 397
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз съдя от тук:

# 586
  • София
малко хаотично е в тоя ценоразпис.
2100 си е стимулирана процедура, без лекарствата.
950 е на ец,ако е една яйцеклетката, за всяка следваща се добавят по 250лв, 110лв за двама вирусология, пкк 23лв.
2 хормона са около 40лв.
прегнил 6лв.
евентуално цитротид 60лв.
 и май друго нямаше.

# 587

И това вече тотално ме обърка  newsm78
като ги гледаш по отделно цената е около 1000 а тези 2100 не ги разбрах  Joy

# 588
  • София
То наистина няма логика да е 2100, ама аз като го прочетох реших , че това е цената за ЕЦ

# 589
То наистина няма логика да е 2100, ама аз като го прочетох реших , че това е цената за ЕЦ

Мисля, че момичетата които са минали по този път са най добрия източник на информация. За което много им благодаря   bouquet

# 590
Момичета
Имам отново нужда от помощ. Понеже в Надежда като попитах за цена на инвитро  (ама от пункцията та до трансфера) без никаква стимулация ми казаха , че не може да ми кажат сега а ще я разбера преди трансфера. Моля ви за инфо

На мен ми излезна 1600 лв

# 591
Момичета
Имам отново нужда от помощ. Понеже в Надежда като попитах за цена на инвитро  (ама от пункцията та до трансфера) без никаква стимулация ми казаха , че не може да ми кажат сега а ще я разбера преди трансфера. Моля ви за инфо

А включваше ли стимулация тази цена

# 592
Бамба ви е написала цените - това са при ЕЦ. Не могат да ви кажат предварително от регистратура, защото не се знае дали ще се стигне до пункция, до оплождане, до трансфер, до замразяване....
Имайте си готови към 1500 лв.

Пункцията и трансфера се плащат предварително, т.е. преди самата процедура. Оплождането го плащате след като ви се обадят ембриолозите, за да ви информират оплодена ли е Я или не, но при всички случаи преди трансфер или на самия трансфер трябва да платите и него.

Само дописвам  Sunglasses
Ако доктора прецени да ви боцне и с някое друго Менопурче или нещо подобно за някой друг ден, за да помогне на естествения цикъл, тогава плащате тази кратка и малка стимулация, но тя не е скъпа. Мисля до 200 лв.

# 593
Здравейте мили момичета. Аз съ тази която беше изпаднала в шок след разговора с имунолозите ккак ще изгубя бебето и октагама... Преди три месеца оревах темата ви. Сориии. На 30 след 3 часово закъснение в часовете за първи път седнах на стола в кабинета при доки и помолих да погледне имунологията ми. Каза че всичко ми е ок и тогава попитах и споделих притесненията си. Отговора беше че трябва да съм спокойна и че повече няма да ходя при имунолозите. Наистина трябва де се успокоиме и да вярваме че ще се получи, и скоро ще окупираме темата с бременните мами. Пожелавам успех на всички и няма значение при кои доктор ще сме важното е да сме спокойни и ще бъдеме възнаградени. Целувки.

# 594
Beniito, оправили са се показателите или имунолозите са те наплашили предварително с вливките? Че и аз малко се чудя какво да правя в момента Blush

# 595
Момичета, май и най-обикновения Дуфастон не ми понася....тресат ме едни нерви, едно чудо, разревавам се от едното нищо, а едва от 3 дена го пия...и от утрогестана вагинално ме тресеше нервата, ама вече направо не се понасям..заяждам се за най- елементарни неща  Sick на някой да се е случвало?  newsm78

# 596
Момичета

А включваше ли стимулация тази цена

не без никаква стимулация ето какво ми включваше/цените са приблизителни/:
2 бр прегледи х 10,00лв
капки ка-вит-около 11,00 лв.
хориомон-18,50 лв.
изследвания за мен-81,00 /но при теб може да е различно,зависи от лекаря/
изследвания за мъжа ми-55,00 /и тук може да е различно/
пункция 350,00лв.
хапчета след пункцията около 30,00лв. но пак е различно при всеки
оплождане + трансфер на 1 яйциклетка-600,00
пътни разходи,ако не си от София
след трансфера до теста за бременност хапчета ми излезнаха около 80,00 но е различно за всеки

# 597
Момичета, май и най-обикновения Дуфастон не ми понася....тресат ме едни нерви, едно чудо, разревавам се от едното нищо, а едва от 3 дена го пия...и от утрогестана вагинално ме тресеше нервата, ама вече направо не се понасям..заяждам се за най- елементарни неща  Sick на някой да се е случвало?  newsm78
Обикновен, необикновен- хормон си е. Дуфастонът ми действа най- зле на нервността, от утрогестана предимно ми се вие свят. Пий го и се надявай околните да не дадат мн жертви  Grinning

# 598
Привет девойки,
Правих си генетични изследвания (и за "тромбофилия") преди две седмици.
Д-рката ми каза, че резултатите излизат след 3 седмици.
Дали можете да ми кажете - 3 календарни седмици след изследването или 15 работни дни? И случвало ли се е да са готови и по-рано?
Че всеки ден влизам в онлайн платформата - поне да знам кога да си чакам резултатите...
Благодаря предварително
 bouquet

# 599
Няма да излязат в онлайн платформата.
Дават се лично или  както си се уговорила.Един месец е срокът, защото технологично на клетките им е нужно време, за да се намножат.

Общи условия

Активация на акаунт