Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 45

• 47 362
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Clear, къде се губиш? Топлиш ли снежинките? Как си? Много стиснати палци!  Praynig

# 646
Привет, момичета!
Досега бях от активно четящите, от днес мисля да съм от активно пишещите  Mr. Green
Накратко за мен - имам 4 ин витро опита досега (при 1 не стигнах до пункция) и 1 детенце, борим се за второ. През август ме ядосаха от моята клиника и подадох онлайн формуляр за записване на час. Вчера ми се обадиха, че могат да ми запишат за 18.02 за д-р Стаменов. И започнах да се чудя с какво му е интересен моят случай, като аз нямам почти никакви изследвания, съответно диагнози  Thinking в тази връзка искам да попитам - нямам ЦС, нито нещо друго (освен една неуспешна хидротубация), което да покаже състоянитето на тръбите, нито преди раждането, нито след (родих със спешно секцио). Първа стъпка ЦС ли ще бъде? И хормони нямам изследвани скоро - последните от август според мен не са много достоверни - ФСХ 1 и нещо при 7 преди 2 години  Thinking Та основният ми въпрос е да изследвам ли нещо сега или да чакам прегледа и каквото док каже... на практика нямам какво да му покажа сега, освен 3 епикризи и 2 много стари спермограми...

# 647
По принцип д-рСтаменов ще прецени какви изследвания да ти пусне, още повече че хормоните се пускат на определен ден от МЦ (най-често трети ден). Ще каже и за спермограма дали ще потретите, но ЦС със сигурност ще ти бъде назначена.
Повечето момичета тук от форума си дозначават сами консултация с имунолог и генетик. А ако имаш и ендокринно заболяване - ендокринолог. Но не ти пречи да си пуснеш едно ТСХ в чист ден без МЦ и без кафе сутринта, за да се отхвърли съмнение за проблем с щитовидната, което е в обсега на ендокринологията.

# 648
Благодаря за включването, Шакира  bouquet Проблем с ТСХ имах само докато бях бременна, периодно го изследвам и го поддържам добре без лекарства. Утре ми е 3-ти ден и точно заради това се чудех да пускам ли нещо, ама явно няма Simple Smile

# 649
Ако искаш може да пуснеш. Пуска се ФСХ, естрадиол, ЛХ. Най-малкото ФСХ поне ще ти покаже яйчниковия резерв. И лабораторията е важна...нали знаеш...всички търсим под вола теле WinkУспех!

# 650
Добро утро!Можете ли да ми кажете колко струва ЗЕТ+РВМС?Предварително се извинявам ако вече е коментирано.

# 651
Момичета, днес ми излезе новият резултат от имунологията и препоръката на имунолозите е да пия Огестан по 1тб дн и 10гр Октагам или 48 ампули Имуновенин. Казах ви, че моите дози ще са конски. а аз уж не съм голяма Simple Smile
Въпросът ми е към момичетата с Хашимото: Някой приемал ли е този Огестан, при положение че в него има йод? другите съставки ме устройват, те са Омега 3, вит.Д3,вит.Е..Обаче този йод, при положение че съм с Хашимото newsm78 Звънях им, но не ми вдигат.

Питала съм д-р Начев-няма проблем.Трябва да са минали поне 2 часа от приема на л-тироксин. Simple Smile Успех!

# 652
  • София
Добро утро!Можете ли да ми кажете колко струва ЗЕТ+РВМС?Предварително се извинявам ако вече е коментирано.
600 плюс 250

# 653
600 плюс 250
  Благодаря

# 654
Тези 600 лв  за зет какво включват?
Шакира,1,4 е страхотно тсх.

# 655
  • София
размразяване и трансфер.

# 656
А бе и аз си мислех, че този път ще мина по-тънко, ама забравих размразяването..пуу да му се е.
Герда, аз не казвам, че е лош резултат. Просто за 25 дни се е качило то 0.16 до 1.4. Това Хашимото ме побърква.

# 657
Шакира, ТАТ и МАТ как са ти?
Момичета, някоя била ли е на преглед с новия апарат Лувива за ранно диагностициране рак на маточната шийка? Интересува ме каква е цената на прегледа.

# 658
175 лв. е цената.

# 659
Clear, къде се губиш? Топлиш ли снежинките? Как си? Много стиснати палци!  Praynig
Ето меееее.....  Flutter
Страхтно се чувствам, днес се върнах на работа след 4 дена в къщи! Щях да се побъркам от скука и изобщо не съм лежала. Нямам никакви усещания, освен лека болка в ставите от Зарзиото (имам счупване на единия крак, и вероятно на това се дължи). Ще ви задам доста тъп въпрос...  ooooh! Може ли да ходя с токчета? Знам, че при стимулация не е добре, за да се пазят яйчниците (особено при по-тежки стимулации като моите), но след транфер? Сигурно е пълна глупост, не ми се смейте!  Crazy
Стискам палци и на вие да минете скоро!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт