Клуб на храбрата шивачка - тема 18

• 78 023
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • Добрич
Много добре се е получила.

# 272
Благодаря. В този мащаб кусурите не си личат Simple Smile

# 273
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
ето ги моите творения, детето не иска да позира, та ги снимах така:

панталонът с джоб с филетка  Crazy
от същият плат друг модел
същия модел къс панталон
тънък дълъг панталон (заради кърлежите  Crazy)
още един къс панталон още един къс панталон   , крачолите станаха широчки, облечен не стои като пола-панталон...
чанта колан - пробвах да направя циповете като филет, без друго парче, но затова трябва ципове, които се отварят. борих се така... Mr. Green

# 274
  • софия
Имам желание да се пробвам, но платът какъв е според вас?

[imghttps://www.pinterest.com/pin/446349013046768345/]http://[/img]

# 275
Трошката, пише че е от лен, а и наистина на такова ми прилича  Peace

Ра2, много е свежа полата!  bouquet

# 276
  • софия
Трошката, пише че е от лен, а и наистина на такова ми прилича  Peace

Ра2, много е свежа полата!  bouquet
Благодаря ти

# 277
  • Бургас
Браво, asyalein , страхотни панталончета!

# 278
 asyalein, браво на теб. Сигурно ти е отнело много време.
Благодаря, Татяна.

# 279
  • Добрич
Момичета, можете ли да ми кажете от къде мога да си купя пъстра памучна макара за шев? Имам предвид цветовете на дъгата или нещо подобно.

Не успях да намеря нито в Интернет, нито в Добрич.

Единствено това намерих и утре мисля да се обадя да попитам. В сайта няма информация за производител, състав и цена.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 22:49 от Вела

# 280
  • София
Вела, аз точно от този магазин съм си купила моята, която така и не ползвам. Просто я купих и така си стои. Шарената най- вдясно на снимката. Цветовете са свежи и преливащи се - като същинска дъга Simple Smile

# 281
  • Добрич
И аз нея имам предвид. А памучна ли е? На мен ми трябва за апликации и бродерии например на дънки.

# 282
  • София
И аз нея имам предвид. А памучна ли е? На мен ми трябва за апликации и бродерии например на дънки.
Не съм много сигурна. Като се прибера - ще я огледам внимателно.
Май имаше някаква лъскавина,  ще погледна.
Но за бродерии и апликации става.

# 283
  • София
Здравейте, храбри шивачки!
Имам нужда от помощ. Аз не мога да шия, но мога да бродирам. Харесала съм една чанта с бродерия, която искам да си направя, но някой трябва да ми ушие чантата от плат. Чантата се предлага от френски сайт ушита, само бродерията трябва да избродирам и прикрепя, но е доста скъпа 43.50 EUR, без доставката. В тази връзка питам възможно ли е някоя от вас, живееща в София, да извърши ушиване на чанта срещу заплащане? В близост до мен, където живея, има шивачка, но нещо не ми вдъхва доверие. Не е сложно изпълнението, поне не ми изглежда да е сложно. Чантата е стандартна, леко трапецовидна форма с дълги дръжки.  Имам нужда и от консултация за закупуване на плат и подплата за чантата.
Моля, да ми пишете на лични, ако някоя от вас проявява интерес. Няма да публикувам снимка на чантата тук, ще я изпратя на лични.

# 284
  • София
Здравейте, храбри шивачки!
Имам нужда от помощ. Аз не мога да шия, но мога да бродирам. Харесала съм една чанта с бродерия, която искам да си направя, но някой трябва да ми ушие чантата от плат. Чантата се предлага от френски сайт ушита, само бродерията трябва да избродирам и прикрепя, но е доста скъпа 43.50 EUR, без доставката. В тази връзка питам възможно ли е някоя от вас, живееща в София, да извърши ушиване на чанта срещу заплащане? В близост до мен, където живея, има шивачка, но нещо не ми вдъхва доверие. Не е сложно изпълнението, поне не ми изглежда да е сложно. Чантата е стандартна, леко трапецовидна форма с дълги дръжки.  Имам нужда и от консултация за закупуване на плат и подплата за чантата.
Моля, да ми пишете на лични, ако някоя от вас проявява интерес. Няма да публикувам снимка на чантата тук, ще я изпратя на лични.
Прати ми линк и ще го обсъдим на ЛС.
Можеш да разгледаш страничката ми във ФБ - " Вълшебства от плат", за да видиш какви чанти съм правила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт