Първи клас - тема 6

• 86 032
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Христос Воскресе!
Бъдете живи,здрави и много щастливи!

# 481
Воистина Воскресе!

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 09:15 от Vyara D

# 482
Христос Возкресе!
Здраве и щастие на всички!

# 483
Христос Воскресе!

Бъдете здрави и благословени! Слънчев празник!

# 484
Христос воскресе!  easter

# 485
  • София
Има списък на наградените от ВМС - София в сайта на СМБ Изток.
Моето момче е с 90 т. и сребърен медал. Доволна съм.

# 486
Има списък на наградените от ВМС - София в сайта на СМБ Изток.
Моето момче е с 90 т. и сребърен медал. Доволна съм.

Браво на момчето ти!  Flowers Sunflower *Ирина*, честит имен ден!  party006 Честит имен ден на всички, които празнуват днес - малки и големи!  Gift

# 487
  • София
Благодаря ти, Вяра!  Hug

# 488
  • в здрача
Май обърках темите.
Вижда му се края на учебната година.
Весело прекарване на празниците.

# 489
Както се казва "вижда му се края на първи клас"  Simple Smile
При нас специална програма за самия клас няма. Има общо училищно тържество в двора, след което в класната стая следва раздване на свидететствата. След това няколко родители са запазили заведение с хубав открит детски кът за почерпка на тези, които желаят да отидат.
Освен това ми е интересно да чуя и вашето мнение по въпроса с подаръците за завършването. Някои познати вече са закупили нови телефони или таблети. Аз не мисля, че е необходимо има си всичко, но може би някаква приятна изненада би го зарадвала  Thinking

# 490
  • Майничка
Книга. Ако ни хванат на кеф - може ваучер за книжарница, та да си ги изберат сами. Mr. Green

Тези три дни са ни изходните нива - български, роден край и математика.

П.П. Не са ли препоръчителни само? Моите сега четат "Пипи" и "Патиланско царство", редуваме се с мм да се правим на капитан Дългия чорап и баба Цоцолана (докарваме го на визия), голям смях пада. Обещала съм им през ваканцията да изгледат всички серии на игралния "Пипи".
А за патиланците, неизвестно защо, са убедени, че става въпрос за детството на свекър ми, не е бил чак Патиланчо, но някой от тайфата. Joy

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 09:44 от gargamela

# 491
Успех! Като за финал - достойно представяне на дечицата  Simple Smile

В повечето книжарници има изнесени списъци със задължителните книги за лятно четиво. Освен тях имаме още 3 книжки добавени от госпожата.
Едната беше "Сладкодумни странички", другите ги забравих в момента  Simple Smile

# 492
Успех на всички дечица с изходящите тестове! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 493
  • София
Дайте да се разберем. Няма задължителна литература, а препоръчителна.   Peace
Колкото могат да прочетат - толкоз.

Аз все още не знам кога ще е последният учебен ден на дъщеря ми и ще има или няма тържество. Пълно информационно затъмнение е при нас.

# 494
Мен ми беше странно включването в списъка на Пипи Дългото чорапче, тя е доста голяма като обем Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт