След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 54

• 44 594
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Враца
 Embarassed Молбите бяха чути Embarassed

Вчерашна снимка Peace "ТАФФ работи здраво"  Wink Русата дама я публикува в страницата си.

Скрит текст:
Ден - сряда - ми се случи Wink Не съвсем - дрехите им са различни newsm78
Нищо - важното е, че и ФЕ - "работи" с Тафф Wink

Вчера ви показах - само три туита - от многото. Обърнете внимание, че единият от тези три - е адресиран и до Тафф Peace
И  - Дилара Окан - брюнетката - също е качила снимката с БУ и ФЕ на страницата си Wink
Цитат
Фотографией поделилась Dilara Okan Erener (сотрудник TAFFPics)
Подпись под фото: Самый прекрасный четверг

Wink Четвъртък Wink Демек - днес Embarassed  Но ФЕ - как така е "затъмнена" newsm78 Изгрев ли е newsm78 Залез ли  Thinking Фотографът - да си каже Mr. Green
Скрит текст:
Heart Eyes
Гани  Hug Hug Hug Hug Hug
Прекрасни са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ето за това съм на 100% сигурна - че Фахрие работи здраво рамо до рамо с Бурак и му е достоен партньор и в живота,  и в професионален план.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И когато я няма дълго време из мрежите, не значи, че се повърта в къщи без работа или е заета само с Лореал  Naughty Naughty Тя е дясната ръка на Бурак (няма откъде да го знам, но шестото чувство ми подсказва, че това е така Wink Wink)

Себи, подозирам какви намерения имаш във връзка с Париж Wink Wink  Hug Hug

един красив колаж

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 22:19 от mama_an_ji

# 166

И започна....."Искам да ме искаш Фериде ......искам да ме пожелаеш "

Сега търся херпеса ..... Laughing

Милата Фериде---пълно сираче  и кой да и каже как да обича..... Thinking Thinking Thinkingлелята /свекърва ли...?Прави грешка след грешка вместо да му се умилква като котенце на този луд по нея Котарак.

Ах Фериде , Фериде ще има да патиш вместо до се гушнеш в този прекрасен мъж Hug

# 167
  • София

Сега търся херпеса ..... Laughing

Ах Фериде , Фериде ще има да патиш вместо до се гушнеш в този прекрасен мъж Hug

Себи Hug
Ако Фериде се беше гушнала  в Котьо нямаше да го докарат и до 30 серии  Joy Joy Joy

Продължавам да мисля, че под прикритието на ролите си изживяха прекрасни моменти и си направиха най-красивите признания  loveuuu

Себи, от 05.02 до 09.02 има прожекции на Братята в Париж, но никъде няма инфо, че ще има Гала и ще присъстват Бу, Мурат или Аслъ  newsm12

Намерих ето това http://www.lebrady.fr/film/110274/
Има дни и часове на прожекциите и ..... нищо повече  newsm78

# 168

Добър Вечер Hug

# 169
  Алекс love001   благодаря за инфото !
Ако се резбере къдеи кога ще пратим агент с камера.Един път ни се размина  миналата година ,дано сега успеем Hug

# 170
  • София

Себи Hug
Страхотни гифчета  newsm10
И любимият ми момент - Фериде с костюмчето на Кямран  hahaha

Литълче  Hug Страхотни са ни БуФчетата  Heart Eyes
А интервю ще има ли?  Praynig

# 171
Има интервю, но нещо не мога да кача видеото  Embarassed Иначе мога да преразкажа Mr. Green Питат доволен ли е Бу от резултатите, той казва, че е много доволен . Питат Ф за очилата . Бу казва,че са подарък от него. Друг въпрос, които им задават е за плановеъе им за Св. Валентин. Бу казва,че не знае още,защото този ден имал снимки.  Питат и Ф за проекта с К. Й. Тя отговааря , че още чете сценарии и че когато има нещо ще разберем .
 Mr. Green Heart Eyes

Горе долу това е  newsm78

# 172
Лите Heart Eyes Heart Eyes много са хубави очилата и от Бу

Laughing но ако   аз бях на нейно място щях да  се метна на самолет  до  Париж  за Св.Валентин и докато Бурак снима неуморимо   изключителния ЧО   да  запише  една нова  песен на Едит Пиаф но задължително със същия пианист от рекламата на  Лориал Wink Laughing

Обичам бохемите в Париж....

Предложение .....То е и за лека нощ! Hug

# 173
  • Враца
Има интервю, но нещо не мога да кача видеото  Embarassed Иначе мога да преразкажа Mr. Green Питат доволен ли е Бу от резултатите, той казва, че е много доволен . Питат Ф за очилата . Бу казва,че са подарък от него. Друг въпрос, които им задават е за плановеъе им за Св. Валентин. Бу казва,че не знае още,защото този ден имал снимки.  Питат и Ф за проекта с К. Й. Тя отговааря , че още чете сценарии и че когато има нещо ще разберем .
 Mr. Green Heart Eyes

Горе долу това е  newsm78

Ето малко видео
http://vk.com/video267000652_171677468

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 01:17 от mama_an_ji

# 174

Мами  Heart Eyes  благодаря за интервюто bouquet

Доста стари и малко нови моменти в него....

Аз когато бях млада не допусках съпругът ми да  е до мен неглиже  .
Винаги когато се движехме заедно държах аз да изглеждам добре той също!
Започнах да се дразня когато  ги засекат заедно Бу е Фе той да е все с бейзболна шапка.
Извинете ,че не заспах и си позволих да коментирам Praynig Embarassed

# 175
  • Враца
В духа на днешните ви коментари за Вилдан ooooh! ooooh!  Такова зло чудо скоро не бях виждала ooooh!
Все още не мога да си обясня злобата й: отнела е мъжа на сестра си и то го е сервирала на най-хубавия й ден, отгоре на всичко, каза на Лейля неотдавна, че не е обичала Ондер така като тя го обичала  #Crazy  
Все си мисля, че нещо не ни доизказват за тези отношения - така все едно от нищото  е тази злоба #Crazy #Crazy  Не е нормално ти да си отнела нечий мъж и отгоре на всичкото да се нахвърляш със змийска злоба срещу този човек. Чудех се болестта си Озан откъде я е наследил  Wink Wink Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Това е жената, която би трябвало да е зла на сестра си:

Тарък за мен е загубена кауза от тази серия натам  Naughty

Shocked
Как Може да се продава и да се заплашва, че ще бъде купена къща, единия съсобственик, на която не е съгласен да се продава   Shocked Shocked
(аз за да продам част от съсобственост, трябва да го предложа първо на другия съсобственик да го купи и след негов писмен отказ да го купи, мога да продавам на когото искам, а ако съсобственика се заинати - нищо не мога да направя  ooooh! ooooh!) предполагам, че не е много по-различно по "света" Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 02:12 от mama_an_ji

# 176
Добро утро, момичета Simple Smile                  Явно Бу прави хубави подаръци, отиват й тези очила. А къде са били двамата, къде са ги хванали журналистите? На мен обаче лицето на Фе ми изглежда малко странно  newsm78 вие забелязвате ли?

# 177

Добро утро Hug Hug Hug

Май в ресторант са били.
 Петя Hug  дано разберем подробности.

Мен май  най-вече ме интересува има ли вече преговори за проект на Фахрие  или се е примирила да е за малко с прекомерно заетия Бурак.

# 178
Добро утро Hug Heart Eyes Heart Eyes

newsm45 newsm45 newsm45 Да си имам - "Вечното присъствие" в темата - след като съм пропуснала - най-важното - появяване  ooooh! ooooh!

ooooh! ooooh! И проблемен нет - като капак ooooh!

Лите Heart Eyes Hug Ако си на близо - поне заглавията Praynig PraynigНикях и Имам - го разбирам ooooh!Но как - да го тълкувам ooooh!

Охраната  Mr. Green Wink

Медията свързана с Фаик Peace Оставили въпроса за никяха без - отговор Thinking

Мами Heart Eyes За Вилдан Embarassed

Скрит текст:
"Злобата" може да е напълно логична и нормална в нейния случай Thinking Влюбила се и пожелала - годеника на сестра си. Посмяла да й развали празника  Thinking Сигурно си е мислила, че чувствата с "обекта" са взаимни, силни,.... Thinking Избрала е - заради любовта си - "любимия" пред семейството Thinking Но, след това....идва разочарованието...Ондер не се е оказал това - за което го е смятала. И на практика остава - с едното разочарование - и започва да търси вина. И най- лесно е да обвини сестра си, която все пак - е "останала в мислите на Ондер" през всичките тези години  и му е "попречила" - да се "отдаде на семейството си". Така - на практика - тя подсъзнателно извинява себе си, че е сглупила да се "бори" за този, оказало се - недостоен - за такава жертва мъж. А Лейла - се оказва - в изгодна позиция Wink Спасила се е от "разочарованието" и е съхранила спомена за семейството, което са имали. Вилдан остава на практика без мечтаното семейство. Децата й не я разбират и с проблеми. Роднините -сестра й обидена. Ондер и той къде е - никога не е знаела. Щом и Галип се отдалечава от нея....кой остава Thinking
 Peace Аз съм със серия - на зад PeaceНо си мисля, че такива образи са съвсем реални и често срещани.

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 11:29 от Ganaila

# 179
Няма много време , но заглавието е,че се носят слухове за религиозен брак, но нашите не са отговорили нищо на въпросите затова.

Общи условия

Активация на акаунт