Петя
Има още една снимка, но не мога да я намеря сега
Тя се появи много по-късно
ФЕ с Мелиса - в същата каравана - по същото време 
Снимката БУ си я качи в туйтър. Изтрия - след като реши да даде втори шанс на Чапа
- като го показа - пак чрез снимка на същата страница.Прие се, че след като няма как да сложи снимка на ФЕ, слага такава с - малката Чучулига
Един вид - демонстрира завоалирано своята симпатия
към нея.Разбираш ли
Дори да не е сигурно, какво е искал да каже със снимката с малкото Фериде - абсолютно сигурно е, че той по въпроса - връзката с Чапа - отговори единствено и само - чрез споделяне на тяхна обща снимка от Новогодишната нощ.Не трябва да пропускаме и факта, че снимките зад кадър бяха изключително редки - почти никакви. Това, което имаме сега - е излязло много по-късно.
Я той е решил да даде 2-ри шанс на Чапа, я му е наложено от менъджери и ПР екипи (и на Фахрие също)
да си натискат парцалите до края на снимките
Клоня към второто
Момичета, знаете ли за какво се сетих

Имаше едно виртуално лице - Перихан (така май се казваше
) в туитър и инстаграм, която пускаше от време на време разни "неща"
. Дали съществува още
и защо я забравихме след обявяването на връзката на нашите сладури

) та си мисля, че натискът е бил от страна на фамилията й 
и сега са в "отпуска" 

Достатъчно ми е, че повече от 20 години не може да превъзмогне озлоблението към най-близкия си човек - сестра си, за да я вкарам в черните класации
Разбирам Лейля да мрази сестра си заради разбитите си мечти, ама Вилдан .......

? Забелязахте ли (100% сте) червеното петно на врата на Бу по време на тези 14ти и 15ти епизод? Нали казахте, че съвпада с раздялата и събирането с Чапа, може да е било от нея

Значи съм пропуснала - нейната история - от първо лице
Така казваме на бабите си - по нашия край 

А Фе какви ги твори там?
си ги умее тези работи с ефектите
Чакам го скоро да застане и зад камерата
"ТАФФ" е продуцентска къща за сериали нали, не е човек??? Сигурно Бу има нов сценарии и го е дал на сценаристите да го развиват, а Фе го придружава