След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 54

• 44 600
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Враца

Петя Heart Eyes Hug Има още една снимка, но не мога да я намеря сега Peace Тя се появи много по-късно  Peace ФЕ с Мелиса - в същата каравана - по същото време Wink
Снимката БУ си я качи в туйтър. Изтрия - след като реши да даде втори шанс на Чапа Wink - като го показа - пак чрез снимка на същата страница.
Прие се, че след като няма как да сложи снимка на ФЕ, слага такава с - малката Чучулига Wink Един вид - демонстрира завоалирано своята симпатия Wink към нея.
Разбираш ли  Hug Дори да не е сигурно, какво е искал да каже със снимката с малкото Фериде - абсолютно сигурно е, че той по въпроса - връзката с Чапа - отговори единствено и само - чрез споделяне на тяхна обща снимка от Новогодишната нощ.
Не трябва да пропускаме и факта, че снимките зад кадър бяха изключително редки - почти никакви. Това, което имаме сега - е излязло много по-късно.

Я той е решил  да даде 2-ри шанс на Чапа, я му е наложено от менъджери и ПР екипи (и на Фахрие също)  Wink Wink  да си натискат парцалите до края на снимките  Naughty Mr. Green
Клоня към второто Mr. Green По-точно сигурна съм на 99%  Wink

Момичета, знаете ли за какво се сетих  Thinking
Имаше едно виртуално лице - Перихан (така май се казваше  Thinking)  в туитър и инстаграм, която пускаше от време на време разни "неща" Wink Wink. Дали съществува още  newsm78 newsm78 newsm78  и  защо я забравихме след обявяването на връзката на нашите сладури  Thinking Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 12:08 от mama_an_ji

# 151
Скрит текст:

Петя Heart Eyes Hug Има още една снимка, но не мога да я намеря сега Peace Тя се появи много по-късно  Peace ФЕ с Мелиса - в същата каравана - по същото време Wink
Снимката БУ си я качи в туйтър. Изтрия - след като реши да даде втори шанс на Чапа Wink - като го показа - пак чрез снимка на същата страница.
Прие се, че след като няма как да сложи снимка на ФЕ, слага такава с - малката Чучулига Wink Един вид - демонстрира завоалирано своята симпатия Wink към нея.
Разбираш ли  Hug Дори да не е сигурно, какво е искал да каже със снимката с малкото Фериде - абсолютно сигурно е, че той по въпроса - връзката с Чапа - отговори единствено и само - чрез споделяне на тяхна обща снимка от Новогодишната нощ.
Не трябва да пропускаме и факта, че снимките зад кадър бяха изключително редки - почти никакви. Това, което имаме сега - е излязло много по-късно.

Я той е решил  да даде 2-ри шанс на Чапа, я му е наложено от менъджери и ПР екипи (и на Фахрие също)  Wink Wink  да си натискат парцалите до края на снимките  Naughty Mr. Green

Имаше едно виртуално лице - Перихан (така май се казваше  Thinking)  в туитър и инстаграм, която пускаше от време на време разни "неща" Wink Wink. Дали съществува още  newsm78 newsm78 newsm78  и  защо я забравихме след обявяването на връзката на нашите сладури  Thinking Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Hug
Перихан - "изчезна" точно след обявяване на връзката им официално Wink
Тя си направи  нов акаунт в инстаграм - и той беше виден, докато БУ го "следваше". Но, последната и снимка - с месеци не изместена Wink като такава - беше от дюнерната Peace
Какво става с нея - към момента - не знам, но и никой не я цитира в туитър.
За новите момичета Heart Eyes Hug Перихан - за пред фенската маса - беше "една от нас", която водеше популярна страница в инстаграм и се добираше до новини - от кухнята Wink Нейната информация - признато точна Wink През август 2014 - по времето на снимките на АСБ - "уж" БУ влезе във връзка с нея - и й "поиска" акаунта. Тя - "получи сърцебиене", но му "предаде"  страницата с около 120 х. последователи и над - 600 снимки.
БУ си закри своята - открита от Чапа и изключително - занемарена Wink и започна - "атаката".
Към настоящият момент - от тази "фенска" страница е останала само една единствена снимка - от Чучулигата.
Коя или Кой е Перихан Wink си остана - мистерия Wink Но нашият Бей - явно е решил да вземе нещата в свои ръце Wink

Мами  Heart Eyes За "налягането на парцалите" Wink 1% - против -  давам - само защото е глупост, човек да е абсолютно сигурен в каквото и да е Wink И аз съм 99% - За това, че са "посъветвани" Embarassed Виж колко техни колеги - доказано - ги подкрепиха, точно като двойка Wink
Като почнем от Тимур С., и преминем през техническия екип снимал АСБ.
Колко - многозначителни реплики - предстой да чуем Wink
А за колегите - какво да кажем.
Мюжгян Ферхан Сенсой Wink Валес  Peace - от достатъчно уважавано и известно семейство. Достойна - за да се снима Чапа до нея - по разни ревюта и т.н....Една от малкото снимки на ФЕ от снимачната площадка - с нея. Сега не мога да я открия ooooh!
Елиф Искендер - да я коментираме ли Wink
Батухан  Wink Сега е влюбен и май вече спря със светкавичните лайкове на снимки на ФЕ, но и Лити Heart Eyes сподели, че го е срещнала в дюнерната Peace
Скрит текст:
Валдет - и неговите туити Wink Той тръгна да се "разправя" и с Ози ooooh!
Скрит текст:
Най-брадатият Wink в дясно
Макбуле - също Wink Тя още по време на Чучулигата влиза в защита Wink Друг май - по него време - не се осмеляваше открито newsm78 Татко Сейфетин Peace в началото, но като коментар под снимка на ФЕ Peace
Скрит текст:

Т.е. - тези хора -не ги подкрепят само като колеги - по цех, а подкрепят - съюза им... Различно ми е Thinking

Петя Heart Eyes Не съм забравила Heart Eyes

# 152
  • София

Мами, ставаме две - аз също съм убедена, че е имало външен натиск да изчакат още 2-3 месеца с официалната раздяла  Naughty И понеже същото се случи и с Алтуг ( този младеж ми беше много симпатичен  Simple Smile ) та си мисля, че натискът е бил от страна на фамилията й  newsm78

Е, важното е, че се отърваха и двамата  smile3521

Перихан поддържаше инста на Бу, а някъде около ASB му го остави изцяло на негово разположение. От тогава нищо не съм чувала за нея  smile3506
После се появи Боня, сега нещо и тя май се губи .......
Изпълнили са си ролите вече smile3503 и сега са в "отпуска"  Laughing

Ето, докато редя буквички и Гани е обяснила подробно  bouquet

16 серия я има с руски превод - за нетърпеливите  Joy

https://vk.com/dizi.aktorler?z=video175405455_171530738%2F425b6efd4bf46eada7

Гани  Hug, провокираш ме с тази Вилдан  smile3534

Ами лоша е и то много! И не заради ревността си! А заради злобата към сестра си, заради различното отношение към двете си деца, заради последователността в желанието си да "накаже" сестра си за случка от преди почти 100 години, за която обаче тя носи вина, заради близките си отношения с този отвратителен лицемер - Галип и за още куп неща ...  #2gunfire Достатъчно ми е, че повече от 20 години не може да превъзмогне озлоблението към най-близкия си човек - сестра си, за да я вкарам в черните класации  smile3513 Разбирам Лейля да мрази сестра си заради разбитите си мечти, ама Вилдан .......  no no no

Все се каня да споделя и все пропускам - страхотна игра на "Зезе"! Това момиче се справя великолепно с ролята си  bouquet

Пише ми се още, но нямам време  ooooh!
Днес ще прехвърчам за по малко  newsm53

Хайде и във Франция!  Laughing

Heart Eyes

# 153
Гани, сега разбрах Wink но се чудя друго дали след като са си признали чувствата един към друг той е решил да се раздели с Чапа или преди това е взел решение, защото Фе не изглежда да се съгласи да свири втора цигулка и даже ми е чудно как не се е отдръпнала от него, когато той пак се събира с Чапата  newsm78
Мислите ли, че по време на сериала между тях е имало извън него нещо по-така  luvbed? Забелязахте ли (100% сте) червеното петно на врата на Бу по време на тези 14ти и 15ти епизод? Нали казахте, че съвпада с раздялата и събирането с Чапа, може да е било от нея  Close

# 154
  • София
Гани, сега разбрах Wink но се чудя друго дали след като са си признали чувствата един към друг той е решил да се раздели с Чапа или преди това е взел решение, защото Фе не изглежда да се съгласи да свири втора цигулка и даже ми е чудно как не се е отдръпнала от него, когато той пак се събира с Чапата  newsm78
Мислите ли, че по време на сериала между тях е имало извън него нещо по-така  luvbed? Забелязахте ли (100% сте) червеното петно на врата на Бу по време на тези 14ти и 15ти епизод? Нали казахте, че съвпада с раздялата и събирането с Чапа, може да е било от нея  Close

Петя  Hug
не съм Гани, ама да си кажа  Laughing

Дали са си признавали чувства или не си знаят само те. Ние сме силни само в догадките  Naughty

Имаше едно инфо за отношенията между годеници съгласно техните религиозни разбирания. Така или иначе жълтурковците водеха Бу и Чаплата сгодени - може и истина да е  newsm78
Та според традициите, когато двама годеници се разделят по някаква причина обявяват официалната раздяла 3 месеца след фактическата си раздяла. Идеята вероятно е, че ако случайно има бременност - в тези 3 месеца ще се разбере за нея и младите ще се наложи да се венчаят. Ако ли няма - всеки по пътя си  smile3503

Декември, когато Бу официално обяви раздялата си с Чапа тя веднага пусна "обяснението", че даже и това да е истина, то тя ще се разбере най-рано след 3 месеца. Така и стана!

Затова тяхното "събиране" не го приемай като физическа и емоционална връзка, а като задължителен карантинен период!  smile3521
Фе е достатъчно разумен човек, за да се съобрази с обстоятелствата и да си играе добре ролята и на сцената, и в живота. newsm10

Това е и причината да коментираме, че житейските им разговори се водеха с репликите от филма smile3503

А, да не пропусна - каквито и петна да е имал по вратлето Бу - не ще да са били от Чаплата  Joy Joy Joy

# 155
Благодаря, Алекс  bouquet Разбрах сега порядките. Добре звучи това с 3те месеца, добре че не се е оказала бременна  Praynig  Wink
И друго да ви питам някъде го обсъждахте даже, освен песните и часовника какво друго от Чучулигата има пренесено в АСБ?

# 156
Алекс smile3533  love001 newsm45 Значи съм пропуснала - нейната история - от първо лице ooooh! Защото до тук - все другите я "характеризират"

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз като млада булка - не си харесах нещо - новото семейство Embarassed Embarassed С кого да споделя - с моята маминка Sad Така казваме на бабите си - по нашия край Peace
Съветът, който получих от нея Peace
Недей така. Ти имаш дете и то ще порасне. Помисли си, колко ще е хубаво - то да има баба и дядо, и колко много ще ги обича, така както ти ни обичаш нас, с дядо ти.
Какво стана на практика - не е важно Wink Важното е - че аз дадох шанс на детето си WinkИ ме научиха - да не прибързвам с - отхвърлянето

Петя Heart Eyes Heart Eyes Червеното петно  Embarassed Embarassed Може да е всичко Wink
1. Демонстрация от Чапка Wink Създаване на проблем - с колежката Wink
2. ФЕ е чела интервютата на БУ, в които той твърди, че страстта е важна Wink много важна  Wink
А и Чапка я бяха хванали - на дискотека - с приятели Wink Може да са решили - да и покажат - те къде са били - по това време Wink

Гримьорите - ще ги санкционираме Mr. Green За оператора - не знам newsm78 той после снима - АСБ Wink

Все пак в навечерието на Коледа, точно преди да заяви, че приключва с връзката, Бурак присъства на традиционна за семейство Чапа вечеря.
Също имаше статии, че за да изглади проблемите между тях той е планирал новогодишна почивка, която в последствие - отменя.

Беяз  Peace
Въпрос: долу- горе Embarassed С кого искаш да споделиш най-щастливия си момент?
Казват, че първо от публиката се чува името на ФЕ.
Аслъ го повтаря. Чува се - отговорът на БУ - Евет, но камерата не го показва. След това - Беяз повтаря - С Фахрие... и дават - потвърждаващият знак на БУ.
Беяз: "Значи, толкова много сте щастливи заедно!"
Аслъ отговаря - че иска да сподели този момент със семейството си... Мисля, че и Мурат също.

Heart Eyes

# 157
  • София
Гани, кога беше премиерата на Братчетата в Баку?

Питам, защото зяпах нещо във фейса и на страницата на Бурак имаше следното:
Бурак е споделил фен страницата си ( Burak Ozcivit fan ) с призив да я харесаме, а странното е, че я е споделил от Баку, Азърбейджан и местонахождението му е публично  newsm78

Помагай  Praynig  Heart Eyes

# 158
Гани, кога беше премиерата на Братчетата в Баку?

Питам, защото зяпах нещо във фейса и на страницата на Бурак имаше следното:
Бурак е споделил фен страницата си ( Burak Ozcivit fan ) с призив да я харесаме, а странното е, че я е споделил от Баку, Азърбейджан и местонахождението му е публично  newsm78

Помагай  Praynig  Heart Eyes

newsm78 10.02  newsm78 Да не е станало някакво объркване newsm78 Има един - много подобен на неговия акаунт Thinking Thinking Аз поне веднъж се обърквах Peace Сега ще разгледам  Peace

Логично би било -   да "уважат" публиката си с покана Thinking Нещо като потвърждение - дори - подгряване newsm78 А така - излиза -че е изненада
Цитат
Kardeşim Benim @kardesimfilm  18.01
#KardeşimBenim 22 Ocak’ta Amsterdam’a geliyor!

newsm78 Алекс Thinking Бурак да "промотира" фен страница newsm78 Тя от - кой - "уклон" е Wink Харесват ли - ФЕ Mr. Green

Благодаря, Алекс  bouquet Разбрах сега порядките. Добре звучи това с 3те месеца, добре че не се е оказала бременна  Praynig  Wink
И друго да ви питам някъде го обсъждахте даже, освен песните и часовника какво друго от Чучулигата има пренесено в АСБ?

Heart Eyes Hug Освен за - "химията", "енергията между тях" - за друго не се сещам Wink Heart Eyes
 Mr. Green Поне той така - "обясни" - мотива да снимат АСБ  Mr. Green Невероятната енергия и фенското желание Wink били причината Wink

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 15:34 от Ganaila

# 159
  Embarassed Молбите бяха чути Embarassed

Вчерашна снимка Peace "ТАФФ работи здраво"  Wink Русата дама я публикува в страницата си.

Ден - сряда - ми се случи Wink Не съвсем - дрехите им са различни newsm78
Нищо - важното е, че и ФЕ - "работи" с Тафф Wink

Вчера ви показах - само три туита - от многото. Обърнете внимание, че единият от тези три - е адресиран и до Тафф Peace
И  - Дилара Окан - брюнетката - също е качила снимката с БУ и ФЕ на страницата си Wink
Цитат
Фотографией поделилась Dilara Okan Erener (сотрудник TAFFPics)
Подпись под фото: Самый прекрасный четверг 💕🤗

Wink Четвъртък Wink Демек - днес Embarassed  Но ФЕ - как така е "затъмнена" newsm78 Изгрев ли е newsm78 Залез ли  Thinking Фотографът - да си каже Mr. Green
Скрит текст:
Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 17:11 от Ganaila

# 160
  • София
 Embarassed Молбите бяха чути Embarassed

Вчерашна снимка Peace "ТАФФ работи здраво"  Wink Русата дама я публикува в страницата си.

Нищо - важното е, че и ФЕ - "работи" с Тафф Wink

И  - Дилара Окан - брюнетката - също е качила снимката с БУ и ФЕ на страницата си Wink
Цитат
Фотографией поделилась Dilara Okan Erener (сотрудник TAFFPics)
Подпись под фото: Самый прекрасный четверг 💕🤗

Wink Четвъртък Wink Демек - днес Embarassed  Но ФЕ - как така е "затъмнена" newsm78 Изгрев ли е newsm78 Залез ли  Thinking Фотографът - да си каже Mr. Green
Скрит текст:
Heart Eyes

Гани  newsm51

Ама много са сладки и двамата  Heart Eyes
Едни такива спокойни, ведри ........ Grinning

На последните снимки от сета Бу изглеждаше нервен, а на едната снимка гледаше доста лошо .... box

Всъщност, те каква работа имат сега с Taff? "Братята" излезе ...... да не подготвят нов филм за следващото лято?  newsm17 А Фе какви ги твори там?  smile3503

Ако мен ме питаш за втората фотка - нито е сутрин, нито е здрач, просто Фотографът  hahaha си ги умее тези работи с ефектите  smile3508 Чакам го скоро да застане и зад камерата  newsm10

# 161

Хей ....Генче Heart Eyes,Алекс Heart Eyes  , защо задавате такива въпроси newsm78

ЗАЛЕЗ е....предстои романтична нощ  , а на  Бу дънките са му отново тесни  Wink Wink Wink Wink Joy Joy Joy Joy ! Не се научи да се купува по "мярка" Joy Joy Joy

Обожавам ги !

Чакам новини!

До гифчетата  в "чучулеигат" Hug

# 162
Страхотни снимки  Party "ТАФФ" е продуцентска къща за сериали нали, не е човек??? Сигурно Бу има нов сценарии и го е дал на сценаристите да го развиват, а Фе го придружава Simple Smile На мен пък ми се струва, че е след пладне към късния следобед Simple Smile

Гани, забравих да ти благодаря за превода на клипчето  Hug То си е излязло като публично обяснение в любов, а и по физиономията му си личеше  Kissing Heart

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 19:56 от P.Petq

# 163
  • Враца
Скрит текст:

Мами, ставаме две - аз също съм убедена, че е имало външен натиск да изчакат още 2-3 месеца с официалната раздяла  Naughty И понеже същото се случи и с Алтуг ( този младеж ми беше много симпатичен  Simple Smile ) та си мисля, че натискът е бил от страна на фамилията й  newsm78

Е, важното е, че се отърваха и двамата  smile3521

Перихан поддържаше инста на Бу, а някъде около ASB му го остави изцяло на негово разположение. От тогава нищо не съм чувала за нея  smile3506
После се появи Боня, сега нещо и тя май се губи .......
Изпълнили са си ролите вече
smile3503 и сега са в "отпуска"  Laughing

Ето, докато редя буквички и Гани е обяснила подробно  bouquet
16 серия я има с руски превод - за нетърпеливите  Joy
https://vk.com/dizi.aktorler?z=video175405455_171530738%2F425b6efd4bf46eada7
Гани  Hug, провокираш ме с тази Вилдан  smile3534

Ами лоша е и то много! И не заради ревността си! А заради злобата към сестра си, заради различното отношение към двете си деца, заради последователността в желанието си да "накаже" сестра си за случка от преди почти 100 години, за която обаче тя носи вина, заради близките си отношения с този отвратителен лицемер - Галип и за още куп неща ...  #2gunfire Достатъчно ми е, че повече от 20 години не може да превъзмогне озлоблението към най-близкия си човек - сестра си, за да я вкарам в черните класации  smile3513 Разбирам Лейля да мрази сестра си заради разбитите си мечти, ама Вилдан .......  no no no

Все се каня да споделя и все пропускам - страхотна игра на "Зезе"! Това момиче се справя великолепно с ролята си  bouquet

Пише ми се още, но нямам време  ooooh!
Днес ще прехвърчам за по малко  newsm53

Хайде и във Франция!  Laughing

Heart Eyes

Алекс, Боня има друга мисия сега  Joy  Заела се е да събира Баръш Ардуч и Елчин Сангу  Laughing Laughing
С нашичките си изпълни мисията  успешно Wink
Но при тези двамата ми се струва - Мисия невъзможна  ooooh! ooooh!

# 164

Мами / Алекс ...объках си ,че пиша и по Скйпа и чакам "Нишките на съдбата " страхотен испански сериал hug: сигурно ли е че ще ходят в Париж.
Мола те пиши  каквото знаеш и за кога е планирано .....Имам нещо наум Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Очаквайки "Чучулигата "  и се питам newsm78
Ще направи ли някой анкета  между феновете на турските актриси за най- красива между тях с кърпа на главата /По турски/ и дали няма да е Фахрие ,че другите  ще изплашат хората!

Красивите жени са  такива и с мокри коси в банята и басейна и рошави сутрин  и неотразими вечер ,и вързани на опашки с ластик и ......приготвени за модна фотосесия.

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 21:50 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт