След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 54

• 44 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
Мами Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета, добра ви вечер, макар, че вече сигурно спите Hug Hug

Скрит текст:
аз гроги се върнах от работа, после народа гладен, вечери, маси, после Чучулигата и то  стана полунощ,
но не мога да се хвърля в кревата преди да ви прочета.
Сега подред: Снощи бая четох от старите теми, интересно ми беше да ви чета преди "Любовта прилича на теб " Смях се сама като луда на гадателските  и оркулските ви способности. Стана ми ясно едно - много са нападали и не са харесвали Фе. Журналята, феновете, критиците - но защо, не разбрах? newsm78 newsm78 Дали защото я обявяват за глезла, префърцунена, претенциозна, дали защото е красива и има завист..незнам, не ми стана ясно защо я мразят. Но едно ми е ясно- че тя е отишла в Турция с различно възпитание и поведение придобито от Германия. Да държи себе си на дистанция от  хората, да бъде макималистка, да има мнение и  отстоява позицията си, обича доста да говори, и понеже е интелигентна има бърза мисъл,  богат речник и говоренето й понякога ми се струва безкрайно. За сравнение Бергюзар Корел - също много умна красива жена, също интелигентна, образована, но в интрвютата й в присъствието на Халит, Берг не взема отношение преди репортера да се е обърнал към нея. Чинно мълчи и слуша диалога между репортера и Халит, без дори да си отваря устата.  Ако я питат - отговаря, ако не я питат - не взема отношение.
Но нашето момиче...като го гледам...европейското му възпитание не допуска да мълчи чинно и да не взема отношение, дори и през Бурак взема отношение. 
Ами всичко това  не могат да понесат господата журналисти и колеги нейни и затова не я харесват, си мисля аз. По същата причина май мразят и Мерием - Султанката от ВВ. И тя с немско възпитание, и тя със собствено мнение за всичко, та и затова напусна ВВ преждевременно.

Сега да си кажа и аз какво мисля за партньора на Фе. Ибрахим - който каза Петя в пост 105 - мисля, че този пич много ще й приляга. И той е красавец, добре сложен, на височина ще си подхождат, мисля, че е добра партия. Аз не съм го гледала как играе, но предполагам е добър.
С Кенан Й, - незнам...височината му...  само да не му е много под рамото, това ме колебае newsm78
С Мурат Й - не ми допадат като двойка. Мурат беше мой любимец в Аси. Това за мен е двойката номер 1-
Аси и Демир. Те ме плениха до такава степен, че сън не спах, гледах до сутринта, отивах на работа като болна, после се връщах, спах малко, после пак гледах до сутринта...Бях по-лу-дя-ла!  Тези хора според мен имаха явни симпатии по време на снимки, но.../да не се отплесвам сега за тях/ Мурат за мен е актьора, който без да говори, само с очите си, може да разкаже на зрителя кой владее и какво чувства сърцето му.  И то само в Аси съм го видяла. Мурат ми харесваше само в Аси. Опитах се да го почувствам в друг негов филм, но...сори...не ме плени. Мурат и Туба за мен си остават най-убедително изиграната любовна двойка на всички сериали. Не го виждам в тандем с Фе. Липсва им общ чар и харизма - според мен. Мисля, че на Фе й е необходим по-голям мъжкар, мачо, докато Мурат е по фин. Това е мое мнение.
А тази игра на ядец е останала у нас от турско време. На времето като малка на село много сме я играли с братовчедите ми, с баба ми и дядо ми.
Момичета, извинявайте, че така се отплеснах, още бих писала, но няма да злоупотребявам с вашето търпение. Благодаря ви за хубавите снимки на Фе и Бу. Наслада за очите newsm03 newsm03 newsm03 newsm03

Хелън love001 newsm51  Надявам се вече - няма да ни забелязваш - странностите  Embarassed Embarassed и ще можеш да проявиш разбиране  Praynig Praynig  Embarassed То се превърна като - лична кауза - да ги "оженим", след всичко, което "преминахме" и "преживяхме" с тях Embarassed

Себи  Heart Eyes Петя  Heart Eyes - Продължавайте да избирате партньори Praynig Peace Аз съм в грешка - в позицията си Embarassed Все пак - ФЕ ще се снима във филм и в сериал - през тази година Wink Поне така обеща Peace Това означава - че ни трябват - минимум две имена Peace а, ако има и - любовен триъгълник.... Wink
Керем Бурсин  Wink Гаджето на Серенай  Embarassed

Алекс  Heart Eyes Ден - сряда - преди ми харесваше - защото беше - свободния от снимки ден на БУ - но сега  Sad Sad какво става Crossing Arms Crossing Arms

Чучулигата  Sad Колко е самонадеяно - да обещаеш вечно щастие на някой  Sad
Нищо - вече гледаме историята от друг ъгъл Peace лично-романтичен...

Превод на снощната статия Peace
Цитат
к первым 4 фоткам была статья , вот перевод статьи от Фериде :
Исполнители главных героев сериала КС, БО и НА, были замечены в перерывах между съемками в Канлыче. БО и НА, находящиеся в Канлыче, в связи со съемками сериала КС, во время перерыва некоторое время беседовали. Их вялое (тихое, спокойное) состояние не осталось незамеченным. Эти двое, беседа которых длилась недолго, ждали пока команда подготовится к съемкам. Атагюль что-то перекусила. Бурак же долгое время не выпускал телефона из рук.

Усмихнат ден  Hug и новини - искам  :pray

Еее,  добре, че няма разни намеци в статията  Wink Wink, че да пламне пак пресата - добре направиха Неслихан и нейното момче с обявяването на годежа си - явно журналята се съобразяват, защото от тогава не е имало статии за ревности  Heart Eyes
Wink Явно си с нагласа да забравяш "лошите" неща  Wink Те не пропускат - така между другото, да я споменат като капризна и ревнива ooooh! В статията на никяха - също. Преди Нова година - пак "недоволстваше" от натоварения график на БУ, та той щеше да я води на карибска почивка.
 ooooh! Чак Изет Чапа и "влезе в положението" ooooh!

Скрит текст:
Thinking newsm78 Друго странно съвпадение откривам - чак сега ooooh! покрай Ози Thinking Рускините са безценни  Peace но не намират за нужно да развият темата Sad
На практика излиза, че той основава своята компания за производство на филми - по времето, в което все още е във връзка с ФЕ Thinking 2011 - режисьорският му дебют Thinking и тогава те се разделят - окончателно Thinking Не мога да навържа месеците  Peace
Скрит текст:
Но пък се вижда - ролята на ТМД с ФЕ Thinking

Другото съвпадение Thinking "Мач за двама" е продуциран от Тимур Савджи. По него време е началото на връзката между Ози и ФЕ Thinking
Ози казва, че именно - с подкрепата на Тимур Савджи е заснел първия си филм Thinking

Връзката - Тимур С- ФЕ - БУ - я знаем Peace Обаче - много интересно newsm78 Взел ли е - Тимур С.  страна - в евентуален конфликт Thinking Това ли е в основата на проблемите Thinking

Кате Heart Eyes Hug Да кажем, че не е излязъл от образ Embarassed То - как да стане newsm78 Няма смисъл  Peace Влез-излез - докато чакат от екипа - да се приготвят/намотат

Петя  Heart Eyes  Wink Извод  ooooh! И преди сто години - нещата са се случвали по този начин ooooh! ooooh! Трябва просто - "да бутнеш" на правилния правоимащ човек

Wink "Коня" Wink ще го "мразим" само -  в образ Wink В действителност - с отчитане на изминалото време -  излиза, че Ферхан С. е доказан приятел Peace Нейният полу-брат newsm78 от една майка  Peace е режисьорът на Братята Peace

Heart Eyes

Имах предвид директно ревност от страна на Кадир и Фахрие към партньорите  ooooh! Laughing Laughing Неправилно се изразих  Laughing   (нали бързам да съчетая работа и форум - та ни едно от двете  Wink Laughing)
Другото е ревност към "работата", към "свободното време", изобщо някакви си там капризи и мрънкания  Joy Joy Joy Ех, Фахрие, ех - не престана да мрънкаш  Wink Wink rotfImbo rotfImbo Чак Иззет Ч. те съжали  Wink Wink hahaha hahaha

# 136
 Sad  Sad
Цитат
3 минПреди 3 минути
Sos! People! Sos! WhereAreYou? 😏✨ @EvcenF @burakozcivit #FahriyeEvcen #buraközçivit #kardeşimbenim @balibeydoner 🙏🏻

Скрит текст:

Цитат
44 минПреди 44 минути
WhereAreYou? 😏✨ @EvcenF @burakozcivit #FahriyeEvcen #buraközçivit #kardeşimbenim @balibeydoner miss you ! @taffpics
Скрит текст:

Цитат
2 чПреди 2 часа
Heyyyy 😪✨❤😏✨ @EvcenF @burakozcivit #FahriyeEvcen #buraközçivit #kardeşimbenim @balibeydoner

Скрит текст:

Дано да има полза  Praynig

Цитат
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Evleniyor mu? – Karamanlı Tarafsız Ajansı
Başrollerini paylaştıkları “Çalıkuşu” dizisinin setinde yakınlaşan, rol arkadaşlıkları dizinin final yapmasının ardından aşka dönüşen Burak Özçivit ve F, evlilik yolunda ilerliyor. Yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olan çift, sonunda ailelerini de tanıştırdı. Evcen ile Özçivit aileleri,.

2016-02-03 12:37 - Gerçek sevgi, iyilik gördüğünde artmayan, kötülük gördüğünde eksilmeyendir. Muaz
Е, само тази агенция не попитата - Ще се женят ли ooooh! Само не разбирам подтекста на цитата newsm78

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 14:39 от Ganaila

# 137
  • София

Цитат
3 минПреди 3 минути
Sos! People! Sos! WhereAreYou? ✨ @EvcenF @burakozcivit #FahriyeEvcen #buraközçivit #kardeşimbenim @balibeydoner 

Цитат
44 минПреди 44 минути
WhereAreYou? ✨ @EvcenF @burakozcivit #FahriyeEvcen #buraközçivit #kardeşimbenim @balibeydoner miss you ! @taffpics

Цитат
2 чПреди 2 часа
Heyyyy ✨❤✨ @EvcenF @burakozcivit #FahriyeEvcen #buraközçivit #kardeşimbenim @balibeydoner

Дано да има полза  Praynig

Joy Joy Joy Joy Joy
Ей, това феновете мира нямат! И сега какво? Фе трябва да изскочи като зайче от шапката на фокусника и да каже "Баууууу!!!"  newsm62 Така сигурно всички ще са доволни  smile3503

Бу продължава с рекламата на Братчетата  Laughing

Еха, и Салих е изтрезнял вече  hahaha

Сладури са!  newsm10

Установих, че чакам серията довечера, за да видя Бу, а не заради филма - нормално ли е това?  newsm78 Този младеж притежава наркотични свойства и честата му "употреба" води до пристрастяване  rotfImbo
 Heart Eyes

# 138
Здравейте Hug Hug Hug

Алекс Heart Eyes

И аз се пристрастявам лесно към изявите  на Бу,но този наркотик в ЧО ми е много слаб..... Laughing

Трябва ми нещо много  по-   харт ,като "Чучулигата", Любовта....пт и "Братчетата"

Ето това е  newsm10 нещо което ме друса  като най-силен наркотик Party Party Party

Тези Буфчета макар и в колаж -всякак го могат!

https://t.co/61OOccsn0I

Е , аз си имам и антидот Rolling Eyes
/няма да се учудя ,ако изчезна  от лицето на Земята Wink Wink Wink Hug

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 17:54 от sebilMM

# 139
  • София
Много са ми сладки  Heart Eyes

Себи  Hug
Всеки гледа с различни очи и харесва или не харесва някого  Naughty Тъй че, никакво изчезване от където и да е  Joy

Момичета, аз тази вечер ще гледам КС, ама ако много ме изнервят си отивам при Чучулигата  newsm53  Бу и на двете места ще бъде, така че, имам избор  smile3503

Изненада  Laughing

Беяз шоу - айдеееее, Бу пак при Беяз  smile3508 И този път ли ще пее или в тон със сериала ще рИве  newsm78  Joy Joy Joy Joy

# 140

А , аз започвам  с моя си филм "Чучулигата"

От тук ще следват доста  ситуации при ,които Кямран ще гледа да си получи заслуженото от спечеления бас.

И аз много ги харесвамАлекс

# 141
А , аз започвам  с моя си филм "Чучулигата"
От тук ще следват доста  ситуации при ,които Кямран ще гледа да си получи заслуженото от спечеления бас.

И аз много ги харесвамАлекс

Момичета добър вечер и лека нощ!

Себи, от последния ти пост не виждам снимките ?
 Тази вечер серията на Чучулигата беще прекрасна. Тези двамата ми са големи,  огромни  сладури.  
Момичета, за какво иде реч в тоя филм за Братчетата. Комедия ли е какво е?

# 142
Хелън Hug гифчета са от серията , а "Братята" доколкото съм гледала клипове  е музикална ,романтична комедия. Тримата герои се кефят на МАКС Joy Joy

Сигурно скоро ще се появи в Ютубето.

Лека нощ! Hug

на

# 143
  • София
Добро утро и прекрасен ден на всички Чучулиги!  newsm51

Снощи пропуснах БуФчетата заради КС, но днес ще наваксвам  newsm53

Успешен ден!  Heart Eyes

# 144
  • Враца
Добро утро и прекрасен ден на всички Чучулиги!  newsm51

Снощи пропуснах БуФчетата заради КС, но днес ще наваксвам  newsm53

Успешен ден!  Heart Eyes

Добро утро и от мен!!!  Hug Hug Hug

Алекс, защо мислиш, че стоя до късни доби пред този комп  ooooh! За да огрея навсякъде и изгледам всичко, защото нямам търпение до "утре"  ooooh! ooooh! ooooh! Laughing Laughing Laughing
Благодаря за "сърдечната" закуска  Hug Hug
А нашите любимци съвсем изчезнаха  Sad Sad Даже престанаха да "разговарят" и чрез снимки из мрежите Sad Sad
Единствено разчитам, че след такива дълги затишия има "бомби"  Praynig Praynig Дано този път е най-мощната  Praynig Praynig Wink Wink Heart Eyes Heart Eyes Laughing и да "ходим" това лято на сватбено парти  Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 145
Добро утро  Hug  Heart Eyes

"Крадвам" си от королките Embarassed

Себи Heart Eyes Hug Нероятни гифчета Peace Смятай го - като твое задължение Wink - по темата Heart Eyes Heart Eyes

Пред КС - избрах Чучуликата Peace
Алекс Heart Eyes Hug видях коментар - БУ и Каан били невероятни Wink в серията
Цитат
О господи 😍 мужики 2016 года
Оскар в студию 😍😍❤ химия прям ЭмКе😂😂😍❤
Даже вече - сравнили Wink
Скрит текст:

Хелън Heart Eyes Hug А какво предстой  Embarassed Embarassed Embarassed още тази вечер Wink

За статистиката Wink
 Wink След 14-та - следва 15-та Wink и момент от нея - зад кадър Wink

Скрит текст:

Тази снимка създаде - вълнения Wink Излязоха статии, че БУ чрез нея е "дал знаци" на ФЕ Wink
След това - новините, че е казал, че е приключил с любовта си - с Чапа Wink

Идеята ми  Embarassed Снимките за 14 серия - са доста наситени - емоционално Thinking Няма да е било - само заради ролята

Петя Heart Eyes Hug newsm78 И аз се обърках с хронологията Peace По принцип -  използват похвата - спомени Peace Валез трябва да е дъщеря на служител в министерството, а този - с който преспа Нериман - предстои да видим Thinking - с негова помощ Камрян ще се върне на работа в болницата. Снощи - ми липсваше една ключова сцена newsm78 реакцията на Селим на думите на Нериман newsm78 Но дали е изрязано или ще го разяснят в последствие - не мога да се сетя newsm78 newsm78

Мами Heart Eyes Hug Видях коментар, че имало много диалози newsm78 Ти как ги разбираш Thinking Аз се отказах - да гледам без превод, защото така със сигурност - попадам в друг сериал Embarassed

А БУ - работи по ограмотяване на населението ooooh! Докато не ги научи - поне на флаговете на страните - сигурно няма да спре Mr. Green
Скрит текст:
Странно поведение Peace Правят го нарочно Mr. Green Туитите, които им изпращат - не всички са от "случайни" фенове Peace Говорим за наличие - доказано - на обратна връзка Thinking Не може - миналият месец - да им харесваш публикациите, а сега да се правиш, че не ги забелязваш.

Пак стана дълго ooooh!

Усмихнат ден  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 10:35 от Ganaila

# 146
  • София
 Hug
Имам десетина секунди, затова на кратко:

Каан игра страхотно, Бу беше неповторим! Въобще всички бяха чудесни и въпреки разните диалози се разбираше идеално какво става.
Беше достатъчно да видиш  Емир - гледаше като отровен от гъби  hahaha, за да разбереш, че Зезе му заби ножа! Е, той ще й го върне, но гледката беше ..... прекрасна  Laughing
Или пък Нихан, която накрая загря за връзката Зезе - Емко и последиците за говедото Озан  #2gunfire

Тарък ... отписвам го!!! Окончателно! Обяснението - по-късно ooooh!

Нихан ме дразнеше по едно време с нейното мрънкане, но и за това - после smile3515

Много имам за писане, но излитам! Hug
 Heart Eyes

# 147
Здравейте, момичета  Hug  Аз снощи не можах да гледам Чучулигата, заради някакъв тъп мач на мъжа ми  Close и затова гледах епизода в интернет къде с превод, къде без, но поне цялата серия, а не както тук нашите я накъсват (имам чувството, че един епизод, при нас го делят поне на 3 серийки), та разбрах за какво иде реч  newsm76 гонене, дебнене, бягане...
Гани, какво  е искал да каже Бу на Фе с тази снимка с малкото Фериде newsm78 Аз не виждам някакъв особен знак, просто се е снимал с детето. А това, че заснемането на този епизод съвпада с раздялата му, значи някъде към края на декември 2013 ли е заснемането, нали той тогава съобщава уж за раздяла?
Значи бащата на коня Валез ще се окаже баща на бебето на Нериман нали?

Междудругото попаднах на едно клипче от участието на Бу, Аслъ и Мурат в онова Беяз шоу и той си признава нещо за Фе, но нали не разбирам  ooooh! Аслъ казва: Фахрие, Бу: Да, водещият: Фахрие Евджен??? и Бу кима ухилен до уши  Laughing (за какво иде реч)?

# 148
Алекс Heart Eyes Hug Аз искам да разбера - какво точно си казват, защото нагласите ми са "анти" спрямо някой основни персонажи  Embarassed Embarassed
 newsm78 Не мога да го проумея ooooh! Защо Вилдан - трябва да е лошата - само защото се "мотивира" в постъпките си от ревността, която изпитва newsm78 според думите на близките й  Peace и цяла серия - ме забавляваха - с ревността на други newsm78

Зейнеп - "забила нож на семейството си" newsm78 Кое семейство Crossing Arms Това, което имаше - само едната чест Thinking която беше - засегната - пред очите на всички и те -  за това  - бяха против - Кемал да поддържа връзка с Нихан и роднини Thinking Той пък - познавайки слабите места на близките си и достатъчно умен - за да оцени риска - реши да се прави на "Герой" и не само "заби" - направо ги "разряза", "накълца" провокирайки Емир.

ooooh! Просто не ми харесва, когато някой се нарочи за лош  Sad а в същото време - за други "добри" - същите грешки се приемат различно - да речем

Петя Heart Eyes Hug Има още една снимка, но не мога да я намеря сега Peace Тя се появи много по-късно  Peace ФЕ с Мелиса - в същата каравана - по същото време Wink
Снимката БУ си я качи в туйтър. Изтрия - след като реши да даде втори шанс на Чапа Wink - като го показа - пак чрез снимка на същата страница.
Прие се, че след като няма как да сложи снимка на ФЕ, слага такава с - малката Чучулига Wink Един вид - демонстрира завоалирано своята симпатия Wink към нея.
Разбираш ли  Hug Дори да не е сигурно, какво е искал да каже със снимката с малкото Фериде - абсолютно сигурно е, че той по въпроса - връзката с Чапа - отговори единствено и само - чрез споделяне на тяхна обща снимка от Новогодишната нощ.
Не трябва да пропускаме и факта, че снимките зад кадър бяха изключително редки - почти никакви. Това, което имаме сега - е излязло много по-късно.

Бебето на Нериман - е или от чиновника, който помага на Камрян да се върне на работа - или не се знае - след като и снощи я видяхме да се приготвя за гост newsm78

Ще ти разкажа и за видеото  Peace Малко по-късно Praynig Praynig

Heart Eyes

# 149
  • Враца

Пред КС - избрах Чучуликата Peace
Алекс Heart Eyes Hug видях коментар - БУ и Каан били невероятни Wink в серията
Цитат
О господи  мужики 2016 года
Оскар в студию ❤ химия прям ЭмКе❤
Даже вече - сравнили Wink

Мами Heart Eyes Hug Видях коментар, че имало много диалози newsm78 Ти как ги разбираш Thinking Аз се отказах - да гледам без превод, защото така със сигурност - попадам в друг сериал Embarassed

Знам, че няма как да стане, но предпочитам да гледам "борбата" на Кемал с Емир на професионалния фронт, отколкото на "любовния". Не знам защо имах такива настройки още като видях Бурак/Кемал с каската в мината  ooooh!  и след обясненията му какъв хубав образ е изградил  ooooh! Но за съжаление двете неща са много близко свързани Wink
Тази серия беше по-застъпено това. Не разбрах много от онлайн превода, а и гледах с прекъсвания, но двамата - Емир и Кемал ме изпълниха максимално  Heart Eyes Heart Eyes  Наистина има "химия" - по-точно - ето тук е химията. Размениха се силни думи ми се струва  Heart Eyes Heart Eyes Кое разбрах, кое не  ooooh!
Това искам да гледам, а другото да е само задължителен, рейтингов пълнеж  Crossing Arms
Аз ли не съм в ред, че искам това да гледам.  Shocked ooooh! ooooh!

А сравнението с Мурат от Чучулигата, за мен, е нелепо  ooooh!

Гани, ще трябва да изчакаме превода, даже може би на български най-добре  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт