но не мога да се хвърля в кревата преди да ви прочета.
Сега подред: Снощи бая четох от старите теми, интересно ми беше да ви чета преди "Любовта прилича на теб " Смях се сама като луда на гадателските и оркулските ви способности. Стана ми ясно едно - много са нападали и не са харесвали Фе. Журналята, феновете, критиците - но защо, не разбрах?
Дали защото я обявяват за глезла, префърцунена, претенциозна, дали защото е красива и има завист..незнам, не ми стана ясно защо я мразят. Но едно ми е ясно- че тя е отишла в Турция с различно възпитание и поведение придобито от Германия. Да държи себе си на дистанция от хората, да бъде макималистка, да има мнение и отстоява позицията си, обича доста да говори, и понеже е интелигентна има бърза мисъл, богат речник и говоренето й понякога ми се струва безкрайно. За сравнение Бергюзар Корел - също много умна красива жена, също интелигентна, образована, но в интрвютата й в присъствието на Халит, Берг не взема отношение преди репортера да се е обърнал към нея. Чинно мълчи и слуша диалога между репортера и Халит, без дори да си отваря устата. Ако я питат - отговаря, ако не я питат - не взема отношение. Но нашето момиче...като го гледам...европейското му възпитание не допуска да мълчи чинно и да не взема отношение, дори и през Бурак взема отношение.
Ами всичко това не могат да понесат господата журналисти и колеги нейни и затова не я харесват, си мисля аз. По същата причина май мразят и Мерием - Султанката от ВВ. И тя с немско възпитание, и тя със собствено мнение за всичко, та и затова напусна ВВ преждевременно.
Сега да си кажа и аз какво мисля за партньора на Фе. Ибрахим - който каза Петя в пост 105 - мисля, че този пич много ще й приляга. И той е красавец, добре сложен, на височина ще си подхождат, мисля, че е добра партия. Аз не съм го гледала как играе, но предполагам е добър.
С Кенан Й, - незнам...височината му... само да не му е много под рамото, това ме колебае

С Мурат Й - не ми допадат като двойка. Мурат беше мой любимец в Аси. Това за мен е двойката номер 1-
Аси и Демир. Те ме плениха до такава степен, че сън не спах, гледах до сутринта, отивах на работа като болна, после се връщах, спах малко, после пак гледах до сутринта...Бях по-лу-дя-ла! Тези хора според мен имаха явни симпатии по време на снимки, но.../да не се отплесвам сега за тях/ Мурат за мен е актьора, който без да говори, само с очите си, може да разкаже на зрителя кой владее и какво чувства сърцето му. И то само в Аси съм го видяла. Мурат ми харесваше само в Аси. Опитах се да го почувствам в друг негов филм, но...сори...не ме плени. Мурат и Туба за мен си остават най-убедително изиграната любовна двойка на всички сериали. Не го виждам в тандем с Фе. Липсва им общ чар и харизма - според мен. Мисля, че на Фе й е необходим по-голям мъжкар, мачо, докато Мурат е по фин. Това е мое мнение.
А тази игра на ядец е останала у нас от турско време. На времето като малка на село много сме я играли с братовчедите ми, с баба ми и дядо ми.
Момичета, извинявайте, че така се отплеснах, още бих писала, но няма да злоупотребявам с вашето търпение. Благодаря ви за хубавите снимки на Фе и Бу. Наслада за очите

Хелън
Надявам се вече - няма да ни забелязваш - странностите
Себи
Петя
- Продължавайте да избирате партньори
Аз съм в грешка - в позицията си
Поне така обеща
Това означава - че ни трябват - минимум две имена
а, ако има и - любовен триъгълник.... 
Керем Бурсин
Гаджето на Серенай Алекс
Ден - сряда - преди ми харесваше - защото беше - свободния от снимки ден на БУ - но сега
какво става

Чучулигата
Колко е самонадеяно - да обещаеш вечно щастие на някой 
Нищо - вече гледаме историята от друг ъгъл
лично-романтичен...Превод на снощната статия

Исполнители главных героев сериала КС, БО и НА, были замечены в перерывах между съемками в Канлыче. БО и НА, находящиеся в Канлыче, в связи со съемками сериала КС, во время перерыва некоторое время беседовали. Их вялое (тихое, спокойное) состояние не осталось незамеченным. Эти двое, беседа которых длилась недолго, ждали пока команда подготовится к съемкам. Атагюль что-то перекусила. Бурак же долгое время не выпускал телефона из рук.
Усмихнат ден
и новини - искам :prayЕее, добре, че няма разни намеци в статията
, че да пламне пак пресата - добре направиха Неслихан и нейното момче с обявяването на годежа си - явно журналята се съобразяват, защото от тогава не е имало статии за ревности
Явно си с нагласа да забравяш "лошите" неща
Те не пропускат - така между другото, да я споменат като капризна и ревнива
В статията на никяха - също. Преди Нова година - пак "недоволстваше" от натоварения график на БУ, та той щеше да я води на карибска почивка.
Чак Изет Чапа и "влезе в положението" 
Друго странно съвпадение откривам - чак сега
покрай Ози
Рускините са безценни
но не намират за нужно да развият темата 
На практика излиза, че той основава своята компания за производство на филми - по времето, в което все още е във връзка с ФЕ
2011 - режисьорският му дебют
и тогава те се разделят - окончателно
Не мога да навържа месеците 

Другото съвпадение
"Мач за двама" е продуциран от Тимур Савджи. По него време е началото на връзката между Ози и ФЕ 
Ози казва, че именно - с подкрепата на Тимур Савджи е заснел първия си филм

Връзката - Тимур С- ФЕ - БУ - я знаем
Обаче - много интересно
Взел ли е - Тимур С. страна - в евентуален конфликт
Това ли е в основата на проблемите 
Кате
Да кажем, че не е излязъл от образ
Няма смисъл
Влез-излез - докато чакат от екипа - да се приготвят/намотатПетя
Извод
И преди сто години - нещата са се случвали по този начин
Трябва просто - "да бутнеш" на правилния правоимащ човек
"Коня"
ще го "мразим" само - в образ
В действителност - с отчитане на изминалото време - излиза, че Ферхан С. е доказан приятел
Нейният полу-брат
от една майка
е режисьорът на Братята 

Имах предвид директно ревност от страна на Кадир и Фахрие към партньорите
Другото е ревност към "работата", към "свободното време", изобщо някакви си там капризи и мрънкания
Ех, Фахрие, ех - не престана да мрънкаш
Чак Иззет Ч. те съжали

Така сигурно всички ще са доволни 
Тъй че, никакво изчезване от където и да е
Бу и на двете места ще бъде, така че, имам избор
И този път ли ще пее или в тон със сериала ще рИве

и затова гледах епизода в интернет къде с превод, къде без, но поне цялата серия, а не както тук нашите я накъсват (имам чувството, че един епизод, при нас го делят поне на 3 серийки), та разбрах за какво иде реч
гонене, дебнене, бягане...