След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 54

• 44 551
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Изнервям се с тези къси и орязани серийки на Чучулигата newsm61
Докато започне и ...... свърши  #Crazy

И сега какво - ще чакам до понеделник, за да видя любимата къщичка и романтичната вечеря??? Как пък не  #2gunfire

Малко хубост за успокояване на страстите ми smile3503

Лека нощ, момичета!  Hug

p.s.
Преди да зачезна да сложа малко снимков материал за скулите на Фе newsm53

- може би от времето на Листопад
- от 6-та серия на Чучулигата, което е някъде октомври-ноември 2013 г
- От периода на Evim sensin
- това не знам от кога е, но не от сега  Joy

Явно е до структура на лицето и когато е по-закръглена скулите са по-незабележими, а като позаслабне повечко и хоп!!! слагала си е силикон  Shocked Грънци!  Joy Joy Joy

Хайде сладки сънища на всички!  smile3524

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 00:19 от Alleks

# 196
Изнервям се с тези къси и орязани серийки на Чучулигата newsm61
Докато започне и ...... свърши  #Crazy

И сега какво - ще чакам до понеделник, за да видя любимата къщичка и романтичната вечеря??? Как пък не  #2gunfire

Малко хубост за успокояване на страстите ми smile3503

Лека нощ, момичета!  Hug

и не само това Алекс, ами и тези тъпи реклами, още не са минали 10 минути от филма и - реклами, релами,  направо ми идва да хлопна телевизора  hit
А между другото тя сега в къщичката ли ще му признае чувставата си, ще му се обясни в любов?

Лека нощ Алекс, лека на всички  newsm46

# 197
Момичета, здравейте!  Hug
Следя сериала всяка вечер по Диема Фемили..можете ли да ми разкажете накратко какво става в последния епизод?  Hug Благодаря ви!  Hug

# 198
 Heart Eyes Hug

Wink М-да Thinking Освен и аз да "налея масло в огъня" Wink Като задам следния въпрос Embarassed преписан от групата на ФЕ Embarassed

Според вас - кога точно е купил очилата БУ newsm78 Скоро или преди 87-88 седмици - през май 2014 ?

Петя Heart Eyes Хелън Heart Eyes Да допълня Алекс Heart Eyes
Сннимките са от 2014...

Себи Heart Eyes Hug "лошото мина" - сега следва къщичката, разговорите, спомените...
И снимката на БУ с малкото Фериде се изясни Thinking "Ще те накарам да се влюбиш в мен" Embarassed

Хелън  Heart Eyes Тя ще се разкрие напълно Peace И чувствата, и страховете си, и любовта си... Затова после ще я заболи много Sad

Момичета, здравейте!  Hug
Следя сериала всяка вечер по Диема Фемили..можете ли да ми разкажете накратко какво става в последния епизод?  Hug Благодаря ви!  Hug

Hug 30  newsm78 Отворен финал.
Скрит текст:
В деня на сватбата си Фериде разбира, че Камрян и е изневерил. Избягва, тръгвайки из Анадола. Грижи се за сираче на име Мюнисе. Камрян я намира. Моли за шанс - да сбъднат мечтите си - съня 7ми епизод - за общо семейство. Детето играе ключова роля. В негов стил Камрян посочва място и час на среща - за отговор - железопътен перон.

По този кадър - трябва да решим - дали е дошла Фериде на срещата.

Лека нощ и от мен Hug
 Heart Eyes

# 199
  • Враца
Здравейте посред нощ!!!  Hug Hug Hug

Фрагман за 17-та серия с руски субки  smile3555
https://vk.com/kara.sevda?z=video-99351837_171584557%2F597df026217a419599
Лошо, много лошо  ooooh!
Мами? Какво ще кажеш? Грозна работа ......  bash

Работата много загрубя  ooooh! ooooh!
Кемал ако види и снимките на Зейнепче със Емир  ooooh! ooooh!  ей тогава ще стане най-лошото  ooooh!
А Тарък ще го отнесе яко, защото се би в гърдите преди няколко серии, че Зайнеп е негова грижа и под негов контрол и Кемал няма право да се меси. Е, беше предупреден от Кемал, че и косъм да падне от главата й, ще му се стъжни - ето дойде този момент  Mr. Green
Не искам да гадая какво ще се случва оттук нататък  ooooh! ooooh!

Гани, с тези очила ме уби  Joy Joy
Докато я гледах, през цялото време имах чувството, че не са ми непознати тези очила, а то какво било  hahaha hahaha hahaha 
Няма нищо скрито покрито на този свят - всичко рано или късно излиза наяве  hahaha hahaha
А може и нарочно да излиза наяве сега  Wink Wink hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 02:33 от mama_an_ji

# 200
  • София
Добро угро, БуФчета  newsm51

Хайде, черпя ви  по едно кафе за отваряне на очичките  love001

Прекрасен ден!  bouquet

# 201
Добро утро Hug Heart Eyes

Настройвам се за още репортажи днес Praynig

Новини други няма...И да има - Пак нищо конкретно няма да  разберем....Но пък имената им са по всички медии Wink И феновете се успокоиха Wink Сега чуденката е - какво точно казва Бурак Thinking На 14-ти и двамата ли имат снимки по график или той говори само за себе си Thinking

Embarassed На мен ми хареса фрагмана на КС Embarassed В 15-та - имах чувството, че всички герои - сами за себе си - играят. Сега се сблъскаха - челно. Надявам се, ще ни се даде възможност да ги видим - абсолютно всички - как ще подходят при решаването на един конкретен проблем - еднакъв. Така по-лесно ще ги "преценим".
Не може един да го "измерваме" в куб. сантиметри-метри - щото "лети в облаците", а друг в кг. - примерно - и да го чакаме да "падне" - пак от там...

Усмихнат ден Heart Eyes Hug

# 202
Момичета, здравейте! ooooh! Hug Hug

Алекс Hug, благодаря за кафето и за снимките на Фе. Да, след тези снимки ясно се вижда, че  структурата на лицето й придава вид на  по-фрапиращи скули. И то не винаги, може би когато е по-широко усмихната. За устните никога не съм имала съмнение за силикон. Между другото, някоя дружка тука в тази тема или друга тема-незнам, много правилно каза, не се сещам за друга турска актриса, която да е с покрита глава с опъната и прилепнала кърпа, с прибрана коса, да изглежда поне на 50% толкова добре, колкото е Фе. Не колкото нея, а наполовината от нея. Ей, не се сещам и аз. А може би и не познавам достатъчно актриси.  
Моля ви, за снимките с очилата не разбрах кога й са подарени. Сега скоро или по времето на Чучулигата. Аз мисля, че по времето след Чучулигата. А на снимката с двете дечица, ако е без грим и с неглиже прическа, въобще не може да я различи човек от децата. Ще помисли човек, че е почти колкото тях. Много интересна и заинтригуваща дама. Понякога е  с детско и невинно излъчване, понякога е обаятелна недостижима холивудска звезда.
Чудя се, дали получава в Турция това, което заслужава , в смисъл не материално, а като уважение, популярност, респект....newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 13:45 от helen.nona

# 203
Здравейте  Hug Hug Hug

Алекс Wink Heart Eyes ти на това кафенце ле му викаш hahaha hahaha hahaha КАФЕТА  и  то мощни и с много любов ,така ,че да ни държат в кондиция цяла нощ bouquet

Генче Heart Eyes ще се окажеш разследваш форумист №1 bouquet

Хелън  Hugмалко нескромно от моя страна , но аз писах за кърпити и Фахрие Embarassed Embarassed Embarassed
Дори по време на излъчването бях стигнала до предположението ,че всеки цвят на кърпите и изразяват душевното и състояние и настроение

Наивност  бяла -

Добронамереност- зелена

Червена - бяс и разочарование.

И т.н......

Отивам на разходка и пазар Grinning bouquet

# 204
О, Себи, и аз от време на време гледам клипчетата на Фе и Къванч, особено има една сцена, където той леко и нежно целува ключицата на рамото й... как се е чувствал Бу като е гледал не знам  Laughing
Да не би тези очила да са й подарък за по-стар Св. Валентин (2014та) Wink

# 205
Хелоу момичета отново, Хелоу  Петя, Себи, Алекс, Генче и всички момичета,

Себи, за цвета на кърпите не бях се замисляла, има резон в това, което казваш. Както цвета на роклята е уместно да е подбран според предназначението й, сигурно така и цвета на кърпите са й подбрали- според сцената в която играе.
Преди малко започнах да гледам Кара Севда- последната серия в която Емир показва червен картон на Зайнеп, Нихан влюбена го раздава, Кемал е безумно красив и въобще без Кемал сериала ще е кгъгла НУЛА, все едно да гледаш Кръстникът без Ал Пачино.

Момичета, може ли един въпрос: Емир живее 5 години като съпруг на Нихан без да я докосне, да спи с нея, въпреки, че е влюбен и я обича искрено???!!!.  За един гадняр до мозъка на костите си, мафиот и мошенник възможно ли е пет години това да не се е случило??? Тук сценаристите май са се вживяли като в приказките????!!! Мисля, че в реалния живот, пък било и в Турция е невъзможно да с е случи.  Ей тези неща ми са много интересни в турските сериали...разказват истории, пресъздават красиви любови, но винаги ще има елементи на "Невъзможните ситуации".
Обаче се накефих на момента в който им съобщават, че са се оженили.  Момичета, чакам с нетърпение следващата серия... newsm68 newsm68 newsm68

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 17:47 от helen.nona

# 206
Здравейте отново Hug Heart Eyes

Хелън Heart Eyes Точно това е чуденката - около Емир Thinking Особено сега - когато се оказа, че убийството е инсценирано Thinking Как така - няма да "довърши" - "завладяването" на Нихан newsm78
Кемал на другия полюс. Той пък друга жена не иска дори да докосне - вече шеста година Thinking

Себи Heart Eyes Петя  Heart Eyes

Снимката е от нейния инстаграм Peace Качена през м.май 2014 Peace Ако се вгледате в новите снимки - рамката на очилата наподобява знака - безконечност. Може би за това ги забелязаха журналистите Thinking Тя видимо се смути - защо не знаем - няма как Peace Дали в действителност Бурак ги е купил - при това положение - също е под въпрос Thinking Трябва да е било специално преживяване - за да го запомни.  Може това нейно селфи тогава да е било предназначено за него  newsm78
Няма значение сякаш Thinking Важното е, че Бурак поиска да се разбере, че е поел грижата за нея - включително и по задоволяване на потребностите й от - аксесоари - да речем. Ама моля ви се - как от къде са  Mr. Green Аз съм ги подарил  Wink За Св.Валентин - очаквайте изненада - спонтанна.... И ние ще - чакаме Mr. Green

Сега ще гледам 16-та серия Peace Wink Няма да си оставя Зейнепчето Embarassed При двама - влюбени братя - само се справя момичето - както и колкото може.

Heart Eyes Heart Eyes

# 207
О, Себи, и аз от време на време гледам клипчетата на Фе и Къванч, особено има една сцена, където той леко и нежно целува ключицата на рамото й... как се е чувствал Бу като е гледал не знам  Laughing
Да не би тези очила да са й подарък за по-стар Св. Валентин (2014та) Wink

Петя, здравей  Hug

Е, ако можеш да кажеш в коя серия е този момент. Много ме заинтригува.   Къванч целува Фе. Супер! И Бу полудява от ревност! Готино зрелище newsm44  smile3534 newsm44 newsm44 Това за Бу е в моите фантазии Joy Joy

# 208
Скрит текст:
Кямран с кой е изневерил на Фериде?
  newsm78

# 209
Здравейте отново Hug Heart Eyes

Хелън Heart Eyes Точно това е чуденката - около Емир Thinking Особено сега - когато се оказа, че убийството е инсценирано Thinking Как така - няма да "довърши" - "завладяването" на Нихан newsm78
Кемал на другия полюс. Той пък друга жена не иска дори да докосне - вече шеста година
Thinking
Скрит текст:
Себи Heart Eyes Петя  Heart Eyes

Снимката е от нейния инстаграм Peace Качена през м.май 2014 Peace Ако се вгледате в новите снимки - рамката на очилата наподобява знака - безконечност. Може би за това ги забелязаха журналистите Thinking Тя видимо се смути - защо не знаем - няма как Peace Дали в действителност Бурак ги е купил - при това положение - също е под въпрос Thinking Трябва да е било специално преживяване - за да го запомни.  Може това нейно селфи тогава да е било предназначено за него  newsm78
Няма значение сякаш Thinking Важното е, че Бурак поиска да се разбере, че е поел грижата за нея - включително и по задоволяване на потребностите й от - аксесоари - да речем. Ама моля ви се - как от къде са  Mr. Green Аз съм ги подарил  Wink За Св.Валентин - очаквайте изненада - спонтанна.... И ние ще - чакаме Mr. Green

Сега ще гледам 16-та серия Peace Wink Няма да си оставя Зейнепчето Embarassed При двама - влюбени братя - само се справя момичето - както и колкото може.

Heart Eyes Heart Eyes

Генче, мъча се да хвана логиката на сценаристите за този факт в сценария - Емир не е консумирал брака си, не е спал с жена си пет години,  въпреки, че е луд по нея,  Кемал - този красив мъж съшо не е спал с жена и той пет години, еййй тез турски мъже бе, сценаристите искат да ни внушат, че турската съпруга щом  каже НЕ и Точка.  Съпругът казва, добре-е-е...ще чакам Ти да ме пожелаеш...дори и десет години да чакам! Хич биля не е така.. newsm78 newsm78
Може би сценаристите са искали да ни убедят в ГОООЛЯЯЯМАТА любов на Емир към Нихан, по този начин той й показва  голямата саможертва, която прави заради нея... по време на филма обаче  не виждам да се акцентира на този факт newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт