След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 54

• 44 559
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Алекс Heart Eyes Hug

Чапка е интересна като реакция - по последните случки и "надежди" Thinking

Да не забравяме - че тя първа даде "нишан" за връзка между БУФ - слагайки "решетката" под тяхна снимка от АСБ Thinking

Heart Eyes

Добро утро, добър ден дружки веселушки Hug Hug Hug

Прекрасен недея ви желая, пълен релакс и кеф от днешния ден!!!

Генче, ще може ли да я постнеш тази снимка на Чапа с решетката, ако не те затруднявам  smile3521

# 241
Хелън Hug Ще разкажа Peace по спомени Embarassed Малко време Praynig

Даже идея си нямам - какво точно се казва в този коментар Peace, но се вижда прословутата решетка
Цитат
74 weeks ago
@ceylancapa ### seni gizliden de olsa takip ediyorum mesajı mı var bu üç karede

http://ink361.com/app/users/ig-29449940/evcenf/photos/ig-8022766 … 69892815_29449940

В началото - за пред обществеността - БУФ започнаха да качват снимки с текстове Али - Дениз - АСБ...
Имаше "призив" да не смесваме - личното със служебното - демек - лична връзка няма - само работа Wink

Чапа - "нахлу" в инстаграм и сложи трите тага, което смути феновете в тълкуването им. Заплаха ли е- какво е newsm78 А таг в мрежата си означава - връзка, препратка newsm78
Сега вече знаем - по официалната версия - че отношенията са започнали по времето на снимките на АСБ Wink
Може да се каже, че Чапка е решила да внесе яснота по въпроса - към него момент...Помагала ни е - да се ориентираме в ситуацията и в  разконспирирането на "партизаните"

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 12:12 от Ganaila

# 242
  • София
Гани, ако трябва да съм честна, много ми се иска Чапи да срещне правилния за нея човек и да се успокои. Разбирам я и предполагам какви чувства и емоции я мъчат, но минаха 2 години и е време да спре с мазохизма  Naughty Алтуг беше готин тип, но си мисля, че там нещата бяха въпрос на договорености, а не на някакви симпатии  newsm78 Близките й с идеята да й помогнат май й направиха мечешка услуга  yes

Подругите имат чудни попадения  hahaha

Бу ми изглежда много уморен на последните снимки  Sad Колкото и да е работоспособен и издръжлив все някъде има предел, нали?  newsm78 По 15-16 часа снимки 6 дни в седмицата + представянето на Братчетата с всичките ангажименти около галите ........ как издържа ..... не знам  cry
Дано поне Фе го отмени в организацията на "великото събитие "  smile3505 smile3503

# 243

Алекс Heart Eyes Той е бил наясно с какво се захваща Peace Каквото за него - такова и за другите Peace Даже има коментари, че на снимачните екипи им е още по-трудно отколкото на актьорите.

А за галите Thinking То нямаше такива на местно ниво Thinking Само една - с Аслъ и две зад граница. Третата предстои.
После имаме наета фирма - да се грижи за рекламата...
А ФЕ - май започна с подготовката - още през декември Wink То и за там си има - фирми Wink

Нали Беят за това работи Wink Нали за това се молим - да спечели достатъчно - за да му е по-лесно - в организациите Wink

Heart Eyes

# 244
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Гани, признала съм те! Ти си цяла енциклопедия  Hug Hug

Да сложа седмичния рейтинг

# 245
Генче, много благодаря за снимката и разясненията Hug. Наистина и аз като Алекс, мисля, че не й е лесно на Чапа да понесе всичко това, но когато една жена се захване с  поуплярен, красив известен мъж, тя е е трябвало да знае че поема тежък кръст, въпреки, че е богата, с влиятелно семейство и прочие. Той и Халит беше женен дори, когато решиха с Берг да свържат живота си. Но...храс-прас- и финито! За истинската любов пречки няма! Те ми са образец за безапелационна любов - поне засега!

Бу изглежда уморен, наистина. Ами нали постоянно пишат, че турските актьори много се оплакват от натоварения им график и издевателството над тях от дългите снимки.
Пак ще спомена Халит, но гледах едно видео с руски суб., награждаваха Халит за мъж на годината, мисля, че беше, и поемайки наградата в словото си, разказа за трудните и дълги снимки на ВВ, но без да се оплаква, и обръщайки се към Берг каза, че без нея не е знаел как е щял да издържи, след дълги, тежки отсъствия, прибирайки се изморен и измъчен, тя го е посрещала с цялата си любов и всеотдайност...тя му е давала сили и спокойствие...Бих искала да виждам такава любов и хармония и в нашите сладури..дай Боже... smile3521 smile3521

# 246
Хелън Heart Eyes Дай Боже  Praynig Praynig

Друго си е, когато виждаш резултати и постигаш успехи от работата си Peace По-лесно е някак си да преодолееш - каквито и да било трудности Peace

Това сложи ФЕ в своя инстаграм - преди БУ да започне снимките в КС Peace И до сега не е направила нищо - за да го опровергае.

А ето - защо е важно - очилата да са подарък от Бурак Wink И какво всъщност - казва той Wink с това признание Wink

И ролята на Али се избистря Wink Сигурно е - привилегия по договор Thinking За улеснение, помощ, компенсация на заетостта по сериала...

Мами Embarassed Heart Eyes

Рейтингът малко е паднал Thinking което означава, че само на нас не ни липсват общите сцени между двамата ГГ Thinking За целите на борбата - ще трябва да ги гледаме Wink

Sad Ще ми се вече да имаме "истински" семейни снимки, но все пак....

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 14:39 от Ganaila

# 247

Колкото до Чапа и защо се дразня ще го кажа и на   новите момичета.
Тя е "чалга "произведение на 21 век!!!!
Дете на новобогаташи /ако някой ме опровергае и докаже ,че произходът и е аристократичен ще се извиня  в темата и на  форума/,което е свикнало да има всичко и всички!
Поредната и то много - секси играчка беше Бурак!
Мъкна го по дискотеки , барове ,засичаха го пиян , биеше се .....
 Фяхрие - дете на емигранти в Германия но с добро възпитание и визия  и образование пристига в Турция по желание на Съдбата!
Играе в "Листорад " и я забелязват и обичат.
Забелязва я и Чичката Mr. Green  за да се фука с хубаво момиче /не е и предполагал колко по-красива и забележима ще стане след години и типично за мъжете скапаняри  включва в сексуалния си репертоар и  други мацки Mr. Green

Да , ама НЕ!

Фахрие изстрада разочарованието  си  от  този ....б.....к близо 3 години  сега чака великата Чапа  да се откаже от Бурак !

Питам аз и съм бясна!Вярвайте ми !

Ако и Бурак си позволи нещо с Фе ще има моя гняв до края на живота ми!

# 248
Себи Heart Eyes Hug
Ти така й не сподели, кое точно от последните му прояви те подразни Thinking

Нещата при БУФчетата вече са много сериозни. Виж колко интервюта дадоха -  обвързвайки се сериозно.
Те все пак са наясно, че всичко което казват - остава записано...документирано.

Ако отчетем поведението им до този момент, а именно - да споделят каквото и да било - точно в навечерието на дадено събитие Thinking не би трябвало да чакаме дълго "пясъкът от часовника на ФЕ" да изтече.

За АСБ - видяхме промо снимки - точно ден преди да започнат работа по филма на площадката.
За Братята беше същото. На 17-ти - разбрахме какво и кой ще се снима. Снимките започнаха след броени дни.

Няма как - да намекват нещо, което евентуално ще се случи след няколко месеца.
А щом като ФЕ показва снимки - при това 4 - от място, което е лесно разпознаваемо и по принцип се свързва със сватбени тържества - и да се правят после на "ощипани" newsm78

Heart Eyes

# 249
Себи и аз мисля като теб за Чапа, свикнала да получава всичко на готово и не може да преживее, ако "някаква играчка" й бъде отнета.

# 250
Генче  Heart Eyes love001 познаваш ме много добре ,дори и в реала Hug

Докато не науча датата на събитието , което очакваме няма да се успокоя..

Та аз вече забравих чупките в кръста на кючека , които разучих преди година време....
Моделът на терличките ,които изплетох с прежда от Одрин  са ДеМоДе Rolling Eyes #Crazy Shocked

Така ,че аз съм в опозиция до сбъдване на очакваното!!!! Joy Joy Joy
Петя Hug

Желая ви приятен следобед Hug Hug Hug

# 251
 Wink То и Бурак ще забрави - стъпките на зайбека Wink ако отложат още Mr. Green

А и що за начин - да изкараш - малкото си свободно време - обикаляйки празни зали...

Да беше легнал да се наспи - да не се тревожим и за него Mr. Green що отслабнал, що изморен...

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 15:30 от Ganaila

# 252
Скрит текст:
 Колкото до Чапа и защо се дразня ще го кажа и на   новите момичета.
Тя е "чалга "произведение на 21 век!!!!
Дете на новобогаташи /ако някой ме опровергае и докаже ,че произходът и е аристократичен ще се извиня  в темата и на  форума/,което е свикнало да има всичко и всички!
Поредната и то много - секси играчка беше Бурак!
Мъкна го по дискотеки , барове ,засичаха го пиян , биеше се .....
 Фяхрие - дете на емигранти в Германия но с добро възпитание и визия  и образование пристига в Турция по желание на Съдбата!
Играе в "Листорад " и я забелязват и обичат.
Забелязва я и Чичката Mr. Green  за да се фука с хубаво момиче /не е и предполагал колко по-красива и забележима ще стане след години и типично за мъжете скапаняри  включва в сексуалния си репертоар и  други мацки Mr. Green

Да , ама НЕ!

Фахрие изстрада разочарованието  си  от  този ....б.....к близо 3 години  сега чака великата Чапа  да се откаже от Бурак !

Питам аз и съм бясна!Вярвайте ми !

Ако и Бурак си позволи нещо с Фе ще има моя гняв до края на живота ми!

Момичета, здравейте отново Hug Hug

Себи, много ми хареса коментара ти. Обичам такива ясни, обосновани мнения, изпълнени с емоция love001 love001 Допълних си представата  и образа за Чапа.

Леле, и за последното..., "Ако и Бурак си позволи нещо с Фе ще има моя гняв до края на живота ми!",... на само гнева ни ще има, ами дронове с проклятия ще му изпратим, бял ден няма да види... #Crazy #Crazy #Crazy...само да посмее.... fight fight

# 253

Различната Фе Hug

# 254

Общи условия

Активация на акаунт