"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 641
  • 538
  •   1
Отговори
# 225
Мислим. Аз, например, не мога да измисля разумен довод защо маскират шефовете и то толкова нескопосано, освен, че взимат някого за тревопасно.  Peace Mr. Green

# 226
Единственото, което ми направи, ако може да се каже негативно впечатление е проблемът със софтуера, за който той каза, че ще се погрижи веднага, щом свърши тв проекта.
Обикновено такива проблеми се решават на момента, с един телефонен разговор в съответния отдел, а не се чака нещо си да приключи и тогава. Тук малко ми заприлича на незаинтересован служител.  Grinning
Ако софтуерът се поддържа от външна фирма, един разговор от човек, който не може да обясни проблема на технически език, няма да оправи нещата. За да се започне работа по отстраняване на проблем или надграждане на програма, се изисква писмена заявка. След един разговор по телефон никой няма да тръгне да пипа софтуер.

# 227
# 228
То че е нагласено нагласено е.Ама да се постараят малко сценаристите.Всичките серии като близнаци.Едни и същи проблеми едни и същи разговори.От типа:Ти къде искаш да идеш на почивка?Прилича на сериал с един и същи сценарий за всяка серия само актьорите се сменят.

# 229
  • София
То че е нагласено нагласено е.Ама да се постараят малко сценаристите.Всичките серии като близнаци.Едни и същи проблеми едни и същи разговори.От типа:Ти къде искаш да идеш на почивка?Прилича на сериал с един и същи сценарий за всяка серия само актьорите се сменят.
И грима един и същ.Да вземат да пуснат един актьор поне, да изкара някой лев.

# 230
Май на всички дават една и съща перука и очила

# 231
На мен ми харесва - по-добре това предаване, отколкото турски сериал или к№@венските истории София ден и нощ и Истински истории.

# 232
На мен ми харесва - по-добре това предаване, отколкото турски сериал или к№@венските истории София ден и нощ и Истински истории.

Абсолютно!

От всички участници до сега този шеф снощи най - ми харесва. Не визирам дегизировката, най - добро впечатление ми направи.

От гледаното до сега, аз не гледам внимателно, стана ясно, че всички икономисват от персонал и безопасност на труда.

# 233
И на мен това ми направи впечатление. И в единият епизод питат "новия служител" :"Ти заварявал ли си някога?" Това при положение, че за заварчик има много строги изисквания, специални документи, квалификации и не на последно място - лични предпазни средства. А снощи как паднаха кашоните от мотокара върху краката на шефа, направо съм без коментар.
Иначе предаването има по - скоро позитивен дух. БГ работодател трябва да осъзнае, че най - ценният му актив, това са хората. Дали и кога ще го осъзнае, не се наемам да коментирам

# 234
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Те всичките шефове,като близнаци-еднакви перуки,брадички.Нескопосана бг история.

# 235
Те всичките шефове,като близнаци-еднакви перуки,брадички....

То няма голямо значение как са ги дегизирали. Едва ли служителите на Бултекс99 са видели дегизирания шеф на Вюрт за да направят сравнение.
Ние виждаме една и съща перука, защото гледаме всяка вечер. Служителите са видели перуката 1 път.  Simple Smile

# 236
  • София
И един път даже ,пак изглежда неестествено.

# 237
Като видях промото за следващия епизод.... тези ще ни се сторят 100% естествени.  hahaha

# 238
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
 Joy

# 239
  • София
О, да, мернах снощи някакъв Зи Зи Топ за тази вечер  Laughing Тези вече прекаляват  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт