"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 614
  • 538
  •   1
Отговори
# 300
Тази продукция е ГОЛЯМ ПРОВАЛ за Нова ТВ.

Peace

# 301
Излъчват ли го още?  newsm78

# 302
  • Луната ни пази
Не, първи сезон приключи Simple Smile

# 303
За щастие  Shocked
Четох че е сниман и втори сезон,дано не ни го пичинят,а да измислят нещо по забавно  Money  Peace
А почна толкова интересно и забавно  Tired

# 304
  • София
Щом е сн иман и втори сезон, ще го излъчат, само че в момента има други формати...

# 305
Гледахте ли снощи?
На мен ми хареса епизодът.

# 306
Гледах, но малко изкуствено ми се стори. Все си мисля, че това са актьори, а не реални работници във фирмата.

# 307
  • София
Гледах епизода снощи. Не беше добре декизиран. Познаваше се кой е. Не може амбициозната млада служителка, която се цели в мениджърска позиция, да не го е познала.

# 308
И аз не им повярвах.
Ако ми кажат , че ще снимат филм с подобна тематика , веднага ще се сетя за шеф под прикритие
А и тази любов към професията чистачка ми е необяснима
Поне разбрахме ,че има такава фирма,та ако ни трябва ще потърсим в нета координати

# 309
Поне разбрахме ,че има такава фирма,та ако ни трябва ще потърсим в нета координати
Не ти трябва почистваща фирма, чийто шеф се изненадва от това, че прозорци се чистят с перо. Stuck Out Tongue Winking Eye
Може би си е мислил, че се чисти с вестници и оцет. Joy

Предаването вървеше за фон. Определено не бих го повторила.

# 310
Погледнах вчера сайта им. Не са им лоши заплатите, за хора без образование.. Та аз с 2 висши взимам по-малко пари..

# 311
  • София
И аз не им повярвах.
Ако ми кажат , че ще снимат филм с подобна тематика , веднага ще се сетя за шеф под прикритие
А и тази любов към професията чистачка ми е необяснима

И преди сме го коментирали, че фирмите участват в тв формата заради рекламата на самата фирма.
Голяма любов към професията чистачка! Дали и те самите си вярват?!  newsm78  Съмнявам се!

# 312
  • София
Малии, много чисто! Днес се надъхах да чистя основно.

Иначе - втори сезон по-дървен и от първия, ама ще го гледам.

# 313
Не ти трябва почистваща фирма, чийто шеф се изненадва от това, че прозорци се чистят с перо. Stuck Out Tongue Winking Eye

Да , де аз се пошегувах
Ама той се учуди,че тя си го е купила, или поне аз така разбрах

# 314
Скрит текст:

Да , де аз се пошегувах
Ама той се учуди,че тя си го е купила, или поне аз така разбрах

Да.
Всъщност и аз не съм разбрала много добре какъв е бизнесът. Реално фирмата не предлага почистване, а чистачки. Май нямат никаква сериозна инвестиция, а просто пращат жени по адреси. Клиентът е длъжен да осигури всичко за почистването.

Ползвала съм услугите на две фирми за почистване и работеха на друг принцип. Варианта на Доместина не ме кефи нещо (като евентуален клиент).

Общи условия

Активация на акаунт