"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 632
  • 538
  •   1
Отговори
# 285
  • Луната ни пази
Тази вечер май имаше един на косъм от уволнение. Успя да види доста дефекти шефа им.

# 286
Точно днес почти не гледах, но хванах момента на критика, което май се случва за първи път.

# 287
  • КиТ
За малко щеше да изгори той...

# 288
Време беше за малко реализъм,иначе щяхме да гледаме Стажантите предварително  hahaha
Иначе си е доста нагласено и изкуствено,и си личи доста.Този също беше доста скромен,но Аладина ни вдигна много летвата и още един имаше много щедър сега не се сещам  newsm78
Да видим жената дали ще се справи по истински  Mr. Green

# 289
На всички шефове под прикритие им слагат очила и с това смятат, че дегизацията е готова  Mr. Green

# 290
Тази бизнес дама плещи на страшен диалект. "Довиждани", " В смисъл да ни съм със дънки?", "Агентити", " Може да видити", "Какво мислити?", " Кога ша знайти?"...

# 291
Хванах малко, но варненският акцент е като всеки друг - трудно се премахва. Но и тя в интерес на истината каза, че доскоро е живяла във Варна.

# 292
Ползвах услуги на тази компания миналата година. Симпатични служители, но въобще не отчетоха критериите, по които търся имот и по мое мнение ми предлагаха наличното с цел да купя нещо  Peace Загубих си времето с няколко огледа. Но отчитам, че това са стандартни практики при брокерите

# 293
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Дамата доста нескопосано натъртваше И-то,което не е чак толкова типично за Варненци.Аз защо ли не говоря така,явно не се старая достатъчно???? Joy Joy Joy

# 294
Не ме впечатли епизода  Peace

Едва ли  основната функция на брокера е да прави снимки, че трябваше да я учат как да бъде фотограф. На запад /а Ремакс се смята за интернационална компания/, това се прави от професионален фотограф. Така и не разбрахме на какво трябваше да я научат  Thinking

# 295
Е тук типично по български всеки от всичко трябва да разбира, та в този смисъл е добре да може и да снима Simple Smile

# 296
Няколко пъти съм ровила в обяви за недвижими имоти- снимките повечето пъти са трагични. Не се виждат добре кухненските шкафове например, но отлично се виждат мръсните чинии в мивката и разхвърляното по плота.

# 297
  • София
В епизода за Ремакс ми направи впечатление, че кандидат-купувачите сякаш бяха брокери.Един от тях се изказа професионално, което и подсказа, че е техен колега.

# 298
В епизода за Ремакс ми направи впечатление, че кандидат-купувачите сякаш бяха брокери.Един от тях се изказа професионално, което и подсказа, че е техен колега.

Нали знаят, че снимат филм, естествено, че не са реални клиенти. Не видяхме нито как подписват договори, нищо не показаха

# 299
  • София
Тази продукция е ГОЛЯМ ПРОВАЛ за Нова ТВ.

Общи условия

Активация на акаунт