"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 629
  • 538
  •   1
Отговори
# 270
Окей? И логиката ти е, че...? Simple Smile

Това е нагласено, по сценарий, пробутва се на публиката за истина, публиката се лъже чрез побългарен телевизионен формат с омърлян морал, който на практика е една предълга нискокачествена реклама, но това е добре, защото са дали някому (доста избирателно, от всичките трудещи се бачкатори) екскурзия? Simple Smile

# 271
mitter, първо да ти кажа, че много ти завиждам за здравия вестибуларен апарат.
Публиката не се лъже, тя знае, че предаването е по сценарий. Не разбирам обаче защо се напрягаш толкова и драпаш да приемем твоята гледна точка?  Thinking

# 272
A aз, Церемония, не разбирам защо ТИ пък се напрягаш да се заядеш (при това адски нескопосано) с всеки, който дойде и сподели причините, поради които определя продукцията като нискокачествена.
Много лично го приемаш. Да не си се снимала в някой от епизодите? Wink

Харесва ти - ок. На други - не.

# 273
Леле как позна!  Shocked

# 274
 Shocked Драпам да ми приемеш гледните точки?

Ей на това му се вика връх на аргументираните контратези.

Аз само си казвам какво мисля във форум, който е предназначен да е казва какво мисли човек. Ако те драпам да ми приемеш гледните точки после с кого ще коментираме "предаването".  Hug

# 275

"Брилянтно" чувство за хумор. Laughing

# 276
Защо ме търсиш?, не мога да си обясня защо непрекъснато ходиш по мен в тази тема и си позволяваш да се държиш като първата глупачка във форума?
Изключително ми е неприятно общуването с хора като теб, просто не съм свикнала, дали можеш да го разбереш?
Ако нямаш възможност да водиш  спор интелигентно и обосновано, моля, не се обръщай никога повече към мен, ще подминавам писаниците ти, без да ти отговарям.

# 277
При нас в гората хората работят във фирмата, хлябът не им е даром от шефа.
В рекламата няма нищо лошо, ако е коректна, аз намирам това предаване за некоректно по много линии, най-малкото, защото никъде не пише "платен репортаж", а то е точно в този жанр.

# 278
Ако нямаш възможност да водиш  спор интелигентно и обосновано, моля, не се обръщай никога повече към мен, ще подминавам писаниците ти, без да ти отговарям.

Аз имам възможност. А ти?
Веднъж съвсем не към теб съм писала своето усещане за формата, но ти дойде да се пробваш с някаква псевдоирония. Искаш ли един цитат?

Скрит текст:
Мисля си за:

онзи, който се е съгласил тук да се направи формата...

за сценаристите, които са толкова посредствени, че чак е обидно към зрителите...

за зрителите, който се въодушевяват от формата или са снизхоздителни, откривайки скрити послания като под вола теле...

за служителите, ексхибициониращи личните си семейни драми...

за долнопробния реквизит предвид с какви суми разполага телевизията....

Всички овце заслужават пастиря си. В това число и зрителите телевизията си. И... що така наплювахме едно време тъпия Къци Вапцаров след като години по-късно аудиторията не показа, че заслужава нещо по-добро.
Всички те са много прости, не се хаби да ги мислиш.

Изказването ми не виждам да е насочено към теб, но ти счете за необходимо.

Не се ласкай някой да те преследва. Погледнах темата и какво да видя - друг нещо не харесал и отново ти с опит за ирония.

Излишно заяждане когато хората просто споделят мнение. Не си част от екипа на предаването така че никой не цели да те обиди лично.

# 279
  • София
Момиче води и то през работно време, непознат рокер вкъщи, та да се опознаят.  Joy Joy Joy Joy

# 280
Момиче води и то през работно време, непознат рокер вкъщи, та да се опознаят.  Joy Joy Joy Joy
Ама спонтанно.. понеже си забравила хендсфрий-то и така, да пийнат кафе, да му разкаже за миналото си.. ама и операторите са поканени, защо да чакат отвън... Grinning

# 281
При нас в гората хората работят във фирмата, хлябът не им е даром от шефа.

И аз като чуя, че някой "дава хляб" на едиколкоси човека или "храни" едиколкоси човека  и ми прилошава. И то казано едно такова гордо. Ами те хората работят срещу заплащане и работата им е от взаимен интерес. Погледнато от друга страна може да се каже и че те хранят работодателя, работят за него, за да го правят по - богат. И най - добрият бизнес не може без хората, които работят там и хората са най - ценният актив на всяка фирма

# 282
veselka1 - да, точно така е. Но не се каза "тъпите работници", а "тъпата фирма", не е ли малко нечестно?

# 283
veselka1 - да, точно така е. Но не се каза "тъпите работници", а "тъпата фирма", не е ли малко нечестно?

Нечестно е, но има и такива и от двете страни

# 284
Що, казват се и двете... ако има причина.

Общи условия

Активация на акаунт