"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 634
  • 538
  •   1
Отговори
# 240
Единственото, което ми направи, ако може да се каже негативно впечатление е проблемът със софтуера, за който той каза, че ще се погрижи веднага, щом свърши тв проекта.
Обикновено такива проблеми се решават на момента, с един телефонен разговор в съответния отдел, а не се чака нещо си да приключи и тогава. Тук малко ми заприлича на незаинтересован служител.  Grinning
Ако софтуерът се поддържа от външна фирма, един разговор от човек, който не може да обясни проблема на технически език, няма да оправи нещата. За да се започне работа по отстраняване на проблем или надграждане на програма, се изисква писмена заявка. След един разговор по телефон никой няма да тръгне да пипа софтуер.

Да, права си, че проблемът се ескалира с имейл към компетентния отдел,
но при нас е недопустимо, когато шефът индикара проблем да седне да пише самият той имейли. Точно с един телефонен разговор, обикновено не директно към Отдела, който ще съдейства за отстраняването, а към прекия ръководител на проблемния обект и последният си движи сам нещата, а не шефът.

# 241
О, да, мернах снощи някакъв Зи Зи Топ за тази вечер  Laughing Тези вече прекаляват  Laughing
Май днес няма да има - чак в понеделник  Rolling Eyes

# 242
Мисля си за:

онзи, който се е съгласил тук да се направи формата...

за сценаристите, които са толкова посредствени, че чак е обидно към зрителите...

за зрителите, който се въодушевяват от формата или са снизхоздителни, откривайки скрити послания като под вола теле...

за служителите, ексхибициониращи личните си семейни драми...

за долнопробния реквизит предвид с какви суми разполага телевизията....

Всички овце заслужават пастиря си. В това число и зрителите телевизията си. И... що така наплювахме едно време тъпия Къци Вапцаров след като години по-късно аудиторията не показа, че заслужава нещо по-добро.

# 243
Следващата седмица свършва първият сезон и ще има 3 епизода. В последният шефът ще е жена.

# 244
Следващата седмица свършва първият сезон и ще има 3 епизода. В последният шефът ще е жена.
Та затова днес нямаааааа...

# 245
Скрит текст:
Мисля си за:

онзи, който се е съгласил тук да се направи формата...

за сценаристите, които са толкова посредствени, че чак е обидно към зрителите...

за зрителите, който се въодушевяват от формата или са снизхоздителни, откривайки скрити послания като под вола теле...

за служителите, ексхибициониращи личните си семейни драми...

за долнопробния реквизит предвид с какви суми разполага телевизията....

Всички овце заслужават пастиря си. В това число и зрителите телевизията си. И... що така наплювахме едно време тъпия Къци Вапцаров след като години по-късно аудиторията не показа, че заслужава нещо по-добро.
Всички те са много прости, не се хаби да ги мислиш.

# 246
E, Церемония, споделям мнение. Вярвам все още имам право. Или греша?
Точно така. Простоватичко ми идва. Но явно аудитория бол.

# 247
А ти аудитория ли си или ясновидка?

# 248
Темата е за "Шеф под прикритие", не за мен или теб. Да припомня само.

# 249
Малко инфо какво предстои другата седмица, ако може да се вярва на този сайт

# 250
Малко инфо какво предстои другата седмица, ако може да се вярва на този сайт

Ахах и дядо Коледа ще има.  Joy

Не вярвам обикновен работник да уволни шеф, неправилно да употребили думата.

# 251
Ако това е поредния хитов продукт на нова ,то аз съм английската кралица.Толкова тъпо шоу ...

# 252
  • София
Веднъж гледах, и не повторих. Изкуствено на Н-та степен.
Заварчик с брада и говори интелигентно, без да псува на всяка трета дума.
Шефът, който не се справя особено, но никой не говори зад гърба му и не го плюе. Нито го гърчи на работа.
И накрая хепиендът. За първото предаване говоря.

# 253
И всеки си разказва живота ,ей така,на новия колега ,след пълвите няколко часа заедно на работа,сядаш и си разказваш най-съкровенните неща.
Този грим си личи от хиляди километри,как пък никой не забеляза

# 254
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12799 … b&oe=575843B5

Шефката на Ремакс за България е жената Wink

Общи условия

Активация на акаунт