"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 645
  • 538
  •   1
Отговори
# 255
  • София
В понеделник REMAX ли да очакваме?!

# 256
В линка, който постнах, пише на 2 ри март.

# 257
   Моя приятелка е главен мениджър в голяма фирма. И при тях са снимали, другия месец ще го пуснат епизода. Не се е знаело, че е за това. По време на самите снимки някой колеги са го разпознали и са се усетили, но са се правили през този ден на разсеяни, защото наистина са избирани хора с драми и тук там някой за *разкош* и не са искали да им развалят изненадата. Но не се е знаело във фирмата и е било наистина тайна.

# 258
И всеки си разказва живота ,ей така,на новия колега ,след пълвите няколко часа заедно на работа,сядаш и си разказваш най-съкровенните неща.
Този грим си личи от хиляди километри,как пък никой не забеляза
Точно!И не само споделя проблеми пред непознат колега,ами и пред сума ти камери.
Аз гледах отчасти някакви епизоди и останах с впечатление,че двама/трима са с една и съща перука.Толкова си приличаха.Интересно колко сезона ще продължи този цирк?Вече всички ще знаят,че дойде ли нов колега и камери-ясно!Нова покрай формата и с неграмотност станаха за смях.В жълт вестник има снимка на екрана,цитирам по памет hahaha:очаквайте в 20ч.шев под прикритие. Joy

# 259
И всеки си разказва живота ,ей така,на новия колега ,след пълвите няколко часа заедно на работа,сядаш и си разказваш най-съкровенните неща.
Този грим си личи от хиляди километри,как пък никой не забеляза
Точно!И не само споделя проблеми пред непознат колега,ами и пред сума ти камери.

Служителите са подбирани точно по такива критерии.
Мен за какво да ме снимат? Водя обикновен живот, нямам драми, нито ще ви разплача, нито ще ви докосна сърцето, нито нищо.

Предварително е договорено с тях какво да разкрият във филма за компанията. Предполагам, че са им обещали заплащане, просто не са очаквали точно какво ще е заплащането за участието.

"Лили, ще снимаме филм за работата в компанията. Искаш ли да участваш? Условията са да покажеш как се работи, да обучиш нов колега, да разкажеш за живота си. Ние ще ти заплатим за участието."

И Лили, която има кредит, болно дете или просто някаква мечта се съгласява.  33uu

# 260
"Лили, ще снимаме филм. Разкажи пред оня със смешната перука за своето болно дете."

# 261
Естествено! Кое ви учудва?  newsm78
Какъв друг избор има една майка, от малко градче, да спечели някой допълнителен лев за детето си?

Пък и останалите... защо да не се възползват от възможността?

# 262
Точно така е.В Ремакс даже не са знаели служителите, че снимат за нова.Всички са мислили за БНТ.
Аз не съм фенка на предаването.Просто писах кога ще дават моята приятелка и тогава ще го гледам Wink

# 263
Разбира се, че Лили е имала избор.

1. Да съдейства на компанията в която работи и както всеки участник в независимо дали холивудски филм или в снимки за фирмата е длъжна да се съобрази със сценаристите и режисьорите, като това по никакъв начин няма да накърни личното й достойнство
                                                                         или  
2. Да откаже да съдейства, защото иска да запази анонимността си и болката, и да живее със свито сърце, дали работодателят й е сърдит за отказа, въпреки малкото надежда, че ако се е съгласила е можела да помогне на детето си.

Всеки би се съгласил, още повече хората в провинцията, които като че ли най-много умеят да ценят работното си място. Не за друго - от безизходица.

# 264
И какво лошо виждате в това?

# 265
Лошото за мен е експлоатацията на личната драма на хората в името на реклама на тъпата фирма. Помощта, която биха получили след като разкажат на камерите е чудесна, но ако ги нямаше камерите... няма и помощ.

# 266
Всички печелят - телевизията и компанията - пари и реклама.
Участниците - я платен кредит, я екскурзия.

Сигурна съм, че никой от участвалите не се вайка и не е върнал подаръците.  Wink

# 267
тъпата фирма дава хляб на маса хора, какво лошо има в рекламата? вие от гората ли идвате....

# 268
Лош е методът на реклама и нелепото ѝ прикриване под формата на "реално" "риалити", което пък си е чиста заблуда на зрителя. Както каза един от шефовете - печелим 15 милиона (ако не греша цифрата). Това че е дал 200-300 кинта за екскурсия на някой, за да ах-кат и ох-кат един час зрителите на национална телевизия,  не е нещо значително, а даже си е голяма далавера за него.  

Разбира се, не че има нещо лошо. И пет кинта бонус към заплатата за Коледа да беше дал - пак е плюс.

# 269
Екскурзия за 200-300лв(???) на никой не е дадена насила, нали?
На мен също ми е давано от шефове и без реклама и без лихва и без скрити ползи и то неведнъж и не само в една фирма.
Има си хора които навсякъде само лошото търсят и естествено непрекъснато го намират  Stop

Общи условия

Активация на акаунт