"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 601
  • 538
  •   1
Отговори
# 120
Изключително фалшиво. Но пък печеливша формула за всички организатори. Каква е идеята:

Нова телевизия се чуди какъв риалити бълвоч да забърка, чрез който ще може да спечели и добри пари. Съответно се прави почти едночасова реклама за дадена фирма, която най-вероятно си плаща и добра сума за телевизионното време.

Сценарият набутва изключително щастливи от работата си бачкатори, които са толкова тъпи, че не могат да се сетят кой е бастунът с перука от два лева, който по някакво съвпадение има абсолютно същият говор/диалект/тембър като техния шеф и влачи цял снимачен екип с него.

Прави се едно телевизионно излъскване на... имиджа на фирмата. Въпреки, че всеки може да се запознае най-обстойно с нейните качества в "бг работодател". Накрая тези бачкатори (евентуално) са възнаградени с някоя хилядарка, което на фона на платените пари за тая "реклама" вероятно е нищожен процент. Бачкаторите са доволни, че са участвали в продукцията, защото има награда.
Фирмата е доволна, защото кога друг път ще бъдат рекламирани близо час по национална телевизия, като управителите са представени спуснати свише ангели Господни. Сега всички ще искат да бачкат при нас.

Нова телевизия е доволна, защото е запълнила праймтайма с поредния бълвоч. Натрупала е кинти от реклами и (може би) от самата фирма.

Зрителите са доволни. Защото, видиш ли, има шефове които на крака ще ти дойдат и почивка ще ти подарят.
Нищо, че сценката от типа:
"А, здрасти, ти си новия колега. Абе знаеш ли, не съм ходил на почивка в Гърция, много ми се ходи, жена ми иска да отиде там, ама нямам пари. Голям проблем. Ей така ако има как някой да ми даде почивка в Гърция, ако ме разбираш... Чакай да ти разкажа за майчиното мляко, ЕГНто и пин кода на банковата карта."
...ми се вижда малко съмнителна.

Като цяло това е нискокачествена реклама за балъци, която оставя лош вкус в устата.
"Е какво като е нагласено, виж какви добри шефове..."
Не, има проблем. Това си е чисто подвеждане, а добрите шефове го играят по сценарий.

Сори, дразня се на такива глупости.

# 121
Сега всички ще искат да бачкат при нас.

Което си е повод да кажем на всеки недоволен "Като не ти харесва - ето я вратата. Занаеш ли колко чакат?"
Класика.

Американското също е нагласено. Но кое кара шефовете в Нова да мислят, че българската публика е едно към едно с американската? Или наистина толкова изпаднахме?

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 17:50 от Защо ме търсиш?

# 122
  • София
Скрит текст:
Изключително фалшиво. Но пък печеливша формула за всички организатори. Каква е идеята:

Нова телевизия се чуди какъв риалити бълвоч да забърка, чрез който ще може да спечели и добри пари. Съответно се прави почти едночасова реклама за дадена фирма, която най-вероятно си плаща и добра сума за телевизионното време.

Сценарият набутва изключително щастливи от работата си бачкатори, които са толкова тъпи, че не могат да се сетят кой е бастунът с перука от два лева, който по някакво съвпадение има абсолютно същият говор/диалект/тембър като техния шеф и влачи цял снимачен екип с него.

Прави се едно телевизионно излъскване на... имиджа на фирмата. Въпреки, че всеки може да се запознае най-обстойно с нейните качества в "бг работодател". Накрая тези бачкатори (евентуално) са възнаградени с някоя хилядарка, което на фона на платените пари за тая "реклама" вероятно е нищожен процент. Бачкаторите са доволни, че са участвали в продукцията, защото има награда.
Фирмата е доволна, защото кога друг път ще бъдат рекламирани близо час по национална телевизия, като управителите са представени спуснати свише ангели Господни. Сега всички ще искат да бачкат при нас.

Нова телевизия е доволна, защото е запълнила праймтайма с поредния бълвоч. Натрупала е кинти от реклами и (може би) от самата фирма.

Зрителите са доволни. Защото, видиш ли, има шефове които на крака ще ти дойдат и почивка ще ти подарят.
Нищо, че сценката от типа:
"А, здрасти, ти си новия колега. Абе знаеш ли, не съм ходил на почивка в Гърция, много ми се ходи, жена ми иска да отиде там, ама нямам пари. Голям проблем. Ей така ако има как някой да ми даде почивка в Гърция, ако ме разбираш... Чакай да ти разкажа за майчиното мляко, ЕГНто и пин кода на банковата карта."
...ми се вижда малко съмнителна.

Като цяло това е нискокачествена реклама за балъци, която оставя лош вкус в устата.
"Е какво като е нагласено, виж какви добри шефове..."
Не, има проблем. Това си е чисто подвеждане, а добрите шефове го играят по сценарий.

Сори, дразня се на такива глупости.

newsm10 100+

# 123
Да излезеш по телевизията и да кажеш, че печелиш 15 000 000лв, а на работниците да даваш 400-600 лв е пълен резил  Tired
Така е, обаче някои не се усещат

# 124
  • София
Как е възможно да са толкова фалшиви и превзети? Ясно е,че всички знаят какво става и кой кой е.А пък тази колко е любезна, учтива, чак личния си живот му разказа, косата и направена, с червило и грим бачка.От колко души я избраха точно нея?

# 125
Този го направиха 20 години по-млад.

# 126
  • София
Този го направиха 20 години по-млад.
Ама си личи,че косата му е перука.Толкова ли е трудно да му направят естествена подстрижка?

# 127
Teзи стая за почивка нямат ли? Нещо персонала да се храни в официалната зала сред посудата....  Tired

А, ето и сърцераздирателната история - млад баща на 22 години, издържайки семейството със заплата на дюнерджия. Айде честито! Предполагам, че ще ги пратят на екскурзия в Дубай.  Mr. Green

А сега сириеца ще получи билет до Германия.  Mr. Green

# 128
Сириеца е добряк според мен.

# 129
  • София
Ето, истински бежанец, учи езика, работи, не чака на помощи, не е довлякъл цялата си рода.

# 130
Ето, истински бежанец, учи езика, работи, не чака на помощи, не е довлякъл цялата си рода.
Не бързай да го одобряваш.В предаването знам,че изглежда трогателно.Такъв интегриран ''бежанец''ми е съсед под наем в единия имот.Писала съм за това говедо в темата за бежанците.Гнусен,нагъл изрод.От 5год. е тук,работи като дюнерджия и когато не му изнася нещо,започва да не разбира български.

# 131

По сценарий и аз съм добряк  Peace  Laughing

# 132

По сценарий и аз съм добряк  Peace  Laughing

Опитах се да съм оптимист...

# 133
Седя и се чудя аз за колко ли пари бих се продала да ме снимат в такова нЯщу newsm78
5000
Продажна душа съм аз.

# 134
Изпуснах, какво предложи на бежанеца?

Общи условия

Активация на акаунт