Нова телевизия се чуди какъв риалити бълвоч да забърка, чрез който ще може да спечели и добри пари. Съответно се прави почти едночасова реклама за дадена фирма, която най-вероятно си плаща и добра сума за телевизионното време.
Сценарият набутва изключително щастливи от работата си бачкатори, които са толкова тъпи, че не могат да се сетят кой е бастунът с перука от два лева, който по някакво съвпадение има абсолютно същият говор/диалект/тембър като техния шеф и влачи цял снимачен екип с него.
Прави се едно телевизионно излъскване на... имиджа на фирмата. Въпреки, че всеки може да се запознае най-обстойно с нейните качества в "бг работодател". Накрая тези бачкатори (евентуално) са възнаградени с някоя хилядарка, което на фона на платените пари за тая "реклама" вероятно е нищожен процент. Бачкаторите са доволни, че са участвали в продукцията, защото има награда.
Фирмата е доволна, защото кога друг път ще бъдат рекламирани близо час по национална телевизия, като управителите са представени спуснати свише ангели Господни. Сега всички ще искат да бачкат при нас.
Нова телевизия е доволна, защото е запълнила праймтайма с поредния бълвоч. Натрупала е кинти от реклами и (може би) от самата фирма.
Зрителите са доволни. Защото, видиш ли, има шефове които на крака ще ти дойдат и почивка ще ти подарят.
Нищо, че сценката от типа:
"А, здрасти, ти си новия колега. Абе знаеш ли, не съм ходил на почивка в Гърция, много ми се ходи, жена ми иска да отиде там, ама нямам пари. Голям проблем. Ей така ако има как някой да ми даде почивка в Гърция, ако ме разбираш... Чакай да ти разкажа за майчиното мляко, ЕГНто и пин кода на банковата карта."
...ми се вижда малко съмнителна.
Като цяло това е нискокачествена реклама за балъци, която оставя лош вкус в устата.
"Е какво като е нагласено, виж какви добри шефове..."
Не, има проблем. Това си е чисто подвеждане, а добрите шефове го играят по сценарий.
Сори, дразня се на такива глупости.
100+