Ценна ли е за вас "Обичам те"

• 11 457
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
Баща ми да ми разроши косата, след като току-що съм я направила, не е обич, а садизъм.  Laughing
По-скоро мазохизъм.

Викаш, знае, че ще последва страдание за него и си го търси?  Laughing

# 31
Разбира се,че е ценно да чуеш тези думи. Направо летя ,когато чуя половинката ми да ми казва Обичам те, защото  знам че е такаа  Heart Eyes Heart Eyes

# 32
Това са думи, които се казват само и единствено, когато са истински и искрени. Казвам ги на детето и приятелите си. Кажа ли ги на някой мъж, значи наистина го чувствам и то си остава така завинаги. Това са много силни думи и не може да се ползват просто ей така!

# 33
Кажа ли ги на някой мъж, значи наистина го чувствам и то си остава така завинаги.
Ех, че хубаво го каза..

# 34
  • В Космоса
Верно ли някой казва "Обичам те" без да го чувства наистина!? Rolling Eyes

# 35
Може би трябва да питаш някой с връзки на конвейер.

# 36
Това са думи, които се казват само и единствено, когато са истински и искрени. Казвам ги на детето и приятелите си. Кажа ли ги на някой мъж, значи наистина го чувствам и то си остава така завинаги. Това са много силни думи и не може да се ползват просто ей така!

Много яко!!

# 37

Да! И то много хора.

# 38
  • някъде в орбита...
"Обичам те" са просто думи. А думите са вятър-работа, ако не са подплатени с действия.
Преди да кажа "обичам те", човекът отсреща вече е усетил това. И ако чуя тези думи без да са ми доказани вече, ще ги игнорирам. Т.е. казването е просто приятно допълнение към вече показаното. Но не е заместител.

# 39
  • В Космоса

Да! И то много хора.

Много жалко! Sad

# 40
ОБИЧАМ ТЕ означава,че човекът на който ги казваме ги е заслужил.Показал ни е чувствата си и любовта си.ОБИЧАМ ТЕ е щастие и радост.ОБИЧАМ ТЕ означава да правят денят усмихнат. Heart Eyes

# 41
ОБИЧАМ ТЕ означава,че човекът на който ги казваме ги е заслужил.Показал ни е чувствата си и любовта си.ОБИЧАМ ТЕ е щастие и радост.ОБИЧАМ ТЕ означава да правят денят усмихнат. Heart Eyes

Ох, не знам защо, но ужасно много ме дразни твоята обсебеност с това заветно "Обичам те". Дори никнеймът ти е "кажи обичам те", пишеш постоянно за това, та дори си създала самата/самият ти тази тема. Не мога да разгадая - казали са ти ги тези думи и това за теб е нещо изключително важно или е поредното пропагандиране на позитивизъм...

Относно темата - Да, думите са важни за мен, но може би изречени от някое дете или от родителите ми. От партньор не очаквам да ми изрича фрази и да ми се врича в любов, а да го показва с действия. Някакси съм свикнала да поставям въпросителни стане ли въпрос за "Обичам те", свързано с някой мъж.  Mr. Green

# 42

Наистина много дразнещо става вече. Освен това "обичам те" изобщо не означава това, което си написал/а. Без малко да те питам имаш ли деца, но ми се струва, че ти си 5-6 клас. Едно бебе с какво е заслужило и как ти е показало чувствата си? Няма ли да му кажеш, че го обичаш?

# 43
Обичам те може да се каже и с пица във форма на сърце! Heart Eyes

# 44
  • ❌❌❌
 newsm62 newsm62 newsm62 smile3532 newsm10

Say i love you, едно вицче специално за теб Mr. Green

Скрит текст:
- Дайте ми, моля, ето този червен плюшен задник.
- Господине, това не е задник, а сърце!
- Само да ви кажа - 20 години работя като кардиохирург. Дайте ми червения плюшен задник.

Общи условия

Активация на акаунт