Ценна ли е за вас "Обичам те"

• 11 459
  • 71
  •   1
Отговори
# 45
Разбира се, че е важна. Казана, показна и доказана  Heart Eyes

# 46
А, предпочитам да ми спестят показно "Обичам те".  Stop

# 47
Да,когато е искрено казана и показана.

# 48
Най-ценното 'ОБИЧАМ ТЕ' е от детенцето ми, което е на 2,5 г. и не може да го изрече гласно,но силните целувки и прегръдки (понякога имам чувство че ще ме удуши) санай-искрените на света

# 49
Има ли някой който да не обича да чува Обичам те от човекът който обича?Разбира се,че е ценна и стойностна дума.Ако хората не си я казват когато са живи искрено и от сърце кога когато не са живи ли newsm78
Тогава дори и да искаме да кажем Обичам те ще е закъсняло......

# 50
Има ли някой който да не обича да чува Обичам те от човекът който обича?Разбира се,че е ценна и стойностна дума.Ако хората не си я казват когато са живи искрено и от сърце кога когато не са живи ли newsm78
Тогава дори и да искаме да кажем Обичам те ще е закъсняло......
Едва четвъртата страница е, а вече ми се иска да те удуша Flutter

# 51
Ти си "залепила релето"  Crazy Joy
Как те търпи този мъж, не знам.... Постоянно ли му дуднеш тези глупости дето ги пишеш тук???

# 52
Ти си "залепила релето"  Crazy Joy
Как те търпи този мъж, не знам.... Постоянно ли му дуднеш тези глупости дето ги пишеш тук???

Това е някакъв бот според мен.

# 53
Какво е бот?

# 54

Шегувах се Hug Програма, която може да пуска автоматични съобщения Grinning Авторката на темата не ми прилича на човек, не влиза в диалог, само от време на време пише някакви глупости Simple Smile

# 55
Най-ценното изречение от близките ми. Heart Eyes Беше ми ценно и от един друг човек,но не го чух ...за добро или зло. Tired

# 56
Всеки ден му казвам Обичам те и му е приятно да я чува,защото се Обичаме Heart Eyes

# 57
Ако някой ми казва по 100 пъти на ден "Обичам те" има голяма вероятност да го намразя.Ами най-малкото е досадно, изчерпва се от смисъл и ми е леко инфантилно.Предпочитам да ми го казват много рядко, но да е подкрепено с действия и внимание.

# 58
Трогателно. Плача от умиление.

# 59
Трогателно. Плача от умиление.

И аз и аз Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт