Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 113 066
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На Жая ползвам душ гела с какаово масло - страхотен е! Препоръчвам го!

# 286
  • София
момичета, аз пак да поискам съвет, моля да ми препоръчате околоочен крем за млада кожа, 24 годишна, забелязвам че имам фини линии вече, може и нещо по скъпо да е . bouquet

И аз съм на 24 г. В момента ползвам новия на Avon - Nutri Advance. Стандартните 15 мл., доста плътна и богата консистенция. Не е лош, основно вечер го ползвам. Около 10 лв. е. Peace

# 287
  • София
Toni L. леката формула ли си взе? Защото аз ползвах леката и изключително много го харесах този крем, следователно си поръчах за 35+, обачеее много силни са ми и ще се връщам на този. Crossing Arms

П.с офф сега видях, че за околоочния говорите...нищо де, и без това мислех и него да поръчам в комбинация с този за лице.

# 288
  • София
Околоочния си е само един вариант, да. Иначе самия крем за лице имам с по-тежката му формула и ми е доста особен. Някак твърд, трудно се разнася. Околоочния е сякаш по-близък до него, но не чак толкова твърд и труден за нанасяне. Харесва ми за момента, но аз търся основно подхранване, не толкова анти ейдж ефект  Simple Smile

# 289
  • София
Този лекия е страхотен, лек, лесно се нанася, мирише чудесно, чудесна база за грим е, може да се ползва и за нощен и за дневен, че и хидратира доволно, какво повече да искам. Laughing Та сега ще го поръчвам него, че с тия няма да се разбера, явно са ми силни, но ще поръчам и околоочния де.

# 290
На Балеа балсамът за коса с масла е много хубав, както и маската в малката тубичка, до касите ги слагат. От тук видях, че хвалите тази серия. За 2.70 лв. е просто фантастичен - заглажда, разплита веднага, придава лъскавина, прави косата някак по-жилава или поне при моята се отразява така. Идва малко гъстичък и лично на мен ми мирише на плажно масло.  Peace

# 291
  • Deutschland
Това съм го пропуснала. Кой е този балсам за коса на Балеа?

# 292
  • Стара Загора
dpv, този балсам:

Това е новата опаковка, някъде може да е останала и старата

# 293
Имам въпрос . Някоя използвала ли е маслата за растеж и против стрии на Икаров ? Купих си ги преди седмица и не съм сигурна дали ще работят . Ако сте ги ползвали доволни ли сте?Също използвам и маслото за нокти.

# 294
  • Deutschland
dpv, този балсам:

Благодаря  bouquet

# 295
Имам въпрос . Някоя използвала ли е маслата за растеж и против стрии на Икаров ? Купих си ги преди седмица и не съм сигурна дали ще работят . Ако сте ги ползвали доволни ли сте?Също използвам и маслото за нокти.
Предполагам визираш Бадемовото масло на Икаров, подпомагащо растежа на косата. Ефективно е, няма да съжаляваш..
Скалпът се масажира преди душ..

# 296
Аз ползвам стимуланта за коса на Икаров, но от скоро. Мисля че още ми е рано да видя резултати.

# 297
Стимуланта за коса на Икаров съм го ползвала преди години и имаше ефект. Със сигурност по-голям от оня бъркоч с Тривитаминол, ракия, зехтин и какво беше още.

# 298
И аз съм ползвала стимулант за коса на Икаров преди около 8 години, търпението ми стигна за месец и половина. След което моята коса, която винаги растеше страшно бавно, започна да расте по- бързо, това се вижда, защото боядисвам косата. И все още е така.

# 299
  • Стара Загора
dpv, този балсам:

Точно днес се чудех защо са 2 различни опаковки или има нещо по-различно в единия. Crazy
Изясни ми се вече. Laughing

В ДМ са заредили новия гел топ на Евелин, ако някой се интересува. Peace

Общи условия

Активация на акаунт