Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 963
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро, момичета! Simple Smile
Минавам да ви похваля един крем за тяло на Cien, който си купих преди няколко месеца случайно, защото нямах никакъв, а ми трябваше спешно. Супер доволна съм от него, омекотява кожата и мирише много приятно. Препоръчах го на една приятелка, която дълго отлагаше покупката, но вчера си го е купила и каза, че много и харесва. А, тя по принцип не си пада особено по кремове за тяло.

# 376
  • София

Страхотен е! Ползвам го от доста време и нямам оплаквания.

# 377
  • София
Сетих се да похваля дезодорант Balea Sensitive.http://stirka.at.ua/_tbkp/1/sesetiv_sprej.png
Пробвала съм всичко - топка, стик, камък, крем, дезодоранти от всички марки по супермаркетите и само този наистина ме предпазва и не ме дразни и не оставя следи по кожата.

# 378
  • София
Сетих се да похваля дезодорант Balea Sensitive.http://stirka.at.ua/_tbkp/1/sesetiv_sprej.png
Пробвала съм всичко - топка, стик, камък, крем, дезодоранти от всички марки по супермаркетите и само този наистина ме предпазва и не ме дразни и не оставя следи по кожата.

От кой по-точно си доволна: спрей, кристала и рол-она?

# 379
  • София
Сложила съм снимка на дезодоранта. Пробвала съм кристала и крема на Балеа Сенситив конкретно, не ми вършат работа.

# 380
  • София
Сложила съм снимка на дезодоранта. Пробвала съм кристала и крема на Балеа Сенситив конкретно, не ми вършат работа.

Благодаря! bouquet

# 381
Имам спешна нужда от шампоан, който измива много добре! Успях ужасно да си замажа косата с шампоан, който не мие особено и сега и другите не я ловят, а я мият отгоре-отгоре. Моля, помагайте, от седмици не съм я виждала чиста, а мия през ден с по 2 нанасяния. Балсам слагам съвсем мъничко, колкото да се среша. Насочила съм се към Милва с хума или Авиа с хума, но ще се радвам и на други предложения.

# 382
Защо не пробваш някой дълбоко почистващ? Примерно на Гарние от серията Фруктис съм виждала такъв.

# 383
Имам спешна нужда от шампоан, който измива много добре! Успях ужасно да си замажа косата с шампоан, който не мие особено и сега и другите не я ловят, а я мият отгоре-отгоре. Моля, помагайте, от седмици не съм я виждала чиста, а мия през ден с по 2 нанасяния. Балсам слагам съвсем мъничко, колкото да се среша. Насочила съм се към Милва с хума или Авиа с хума, но ще се радвам и на други предложения.

Според мен е най-добре да се насочиш към дълбокопочистващ шампоан - да пише на етикета, че е clarifying. От съвсем евтините такива се сещам единствено за Пантен (не знам дали се произвежда още) и за Yves Rocher Purete Clean - шампоана с копривата. Малко по-скъпи има доста - на Пол Мичъл например, на Кюн, на Лореал - Pure resource (този съм го виждала в Ремедиум и май беше сравнително евтин) и т.н. Може да си закупиш малко количество и от някой фризьорски салон, има професионални почистващи шампоани, но са големи разфасовки.

п.п. От Милва лично аз не бях очарована.

# 384
От ниския клас този почиства най-добре, сравнявам с ДПШ на Лореал Про  Peace

# 385
  • Щастлива мама на 3 слънца
От ниския клас този почиства най-добре, сравнявам с ДПШ на Лореал Про  Peace

и аз го харесвам

# 386
Благодаря на всички.  Последното предложение на Гарние ми изглежда добре и мисля да пробвам. Ако не стане, ще погледна и нещо от по-високия ценови клас. Иначе Пантен не ми измива напълно, също и Хималая, а преди не съм имала проблеми. Особено втория беше ужасно пресушаващ.  Thinking

# 387
  • София
Моля препоръчайте ми нощен крем 40+. Кожата ми е нормална, леко мазна в т-зоната. Бюджета ми е 25 лв.

# 388
Благодаря на всички.  Последното предложение на Гарние ми изглежда добре и мисля да пробвам. Ако не стане, ще погледна и нещо от по-високия ценови клас. Иначе Пантен не ми измива напълно, също и Хималая, а преди не съм имала проблеми. Особено втория беше ужасно пресушаващ.  Thinking
Ако не стане с тези пробвай с този на Лореал:
Скрит текст:

# 389
Ако не стане с тези пробвай с този на Лореал:
Скрит текст:
Благодаря ти. Дано стане с някой от всичките, че вече ми минава мисълта, че спасението е само нула номер.

Holly Pink, прочетох ревюто ти за Garnier Vita Boost Fresh и ми направи впечатление балсама от същия пост. Смятам да взема и него. Много полезно и изчерпателно ревю - благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт