Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 957
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Моля препоръчайте ми нощен крем 40+. Кожата ми е нормална, леко мазна в т-зоната. Бюджета ми е 25 лв.

На мен много ми харесва чешката марка Manufactura. Ако си от София, там има магазин с техните неща, намира се на Прага, близо до 5 кюшета. Или тук.

http://www.-spam083-/Manufaktura-%D0%A7%D0%B5%D1%85%D0%B8%D1%8F-m-138.html
Не ги препоръчвах досега, защото според мен, не са за тази тема.

# 391
  • на Земята
Момичета,препоръчайте околоочен крем за 40 +

И от мен честит празник! bouquet

# 392
Момичета,препоръчайте околоочен крем за 40 +

И от мен честит празник! bouquet

Аз бих ти препоръчала околоочните кремове на Пирин Дрийм.

# 393
Искам да споделя ,че съм  много приятно изненадана от продуктите на  Pirin Dream......всички хубави отзиви,които прочетох за тях оправдаха и най-смелите ми очаквания.
Очарована съм от мулти-активния серум-стяга,изглажда,подхранва.Перфектен!!
На 2-ро място е енергизирищата маска-след като я отстраня,кожата на лицето ми е мека,гладка  и много свежа.
Не искам да пропусна нощният крем и околоочният подхранващ-сутрин изглеждам като обновена. Hug

# 394
  • на Земята
Да,и аз към тях съм се насочила.Колебая се между интензивния серум и крема.И двата продукта за около очите.Или може би Регал,бях използвала серума им,но много не икономичен се оказа.Затова се колебая за серума на Пирин Дрийм!

Мулти активния серум и интензивен серум,два различни продукта ли са?

редактирам се,разбрах!

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 23:24 от kikitooo

# 395
  • Бургас
Къде се продават кремове на Прин Дрийм?В аптеката или в дрогерии като Лили и ДМ?

# 396
Къде се продават кремове на Прин Дрийм?В аптеката или в дрогерии като Лили и ДМ?
Аз ги откривам само в аптеките,най-голяма вероятност да се намерят е в Ремедиум,но аз ги откривам и в квартални,а можеш и да ги поръчаш в аптека,също и в онлайн сайтове за козметика Peace

# 397
  • Бургас
Аз ги откривам само в аптеките,най-голяма вероятност да се намерят е в Ремедиум,но аз ги откривам и в квартални,а можеш и да ги поръчаш в аптека,също и в онлайн сайтове за козметика Peace
Благодаря bouquet,имам наблизо две по-големи аптеки и в тях има доста козметика,като минавам ще погледна и може да пробвам нещо на марката.

# 398
  • Бургас
 mariqivanova799 ,
ако откриеш къде в Бургас предлагат марката би ли споделила, моля.

# 399
  • Бургас
mariqivanova799 ,
Ами да,няма проблем,мисля да погледна в аптеките до Новата болница(Зорница),има една по-голяма и в нея продават козметика,оттам съм си купувала продукти на Авен,както и в аптеката в МОЛ Галерия(Славейков).Ако открия в някоя от двете ще пиша Hug

# 400
  • Бургас
 mariqivanova799  bouquet
Аз нямам спомен някъде да съм виждала продуктите, но от своя страна ще "хвърля" едни око из центъра и ще споделя.

# 401
  • Бургас
mariqivanova799  bouquet
Аз нямам спомен някъде да съм виждала продуктите, но от своя страна ще "хвърля" едни око из центъра и ще споделя.
За района в центъра се сещам за аптеката на Водната палата,там има много козметика,но като не съм гледала точно за Прин Дрийм не мога да кажа дали има.

# 402
Има едно малко магазинче, близо до църквата Кирил и Методи, в който продават различни биодобавки, там съм видяла нещо на Пирин Дрийм.

# 403
  • Варна
Някой знае ли къде мога да намеря Пирин дрийм във Варна? Преди имаше в аптеките на Кауфланд, но там вече я няма марката.

# 404
mariqivanova799 ,
Пирин Дрийм има в Елитис в Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт