Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 956
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Ивче, да, тяхна е  Peace

аз не им харесвам нещата, супер агресивни и алкохолни са и не знам защо ги сравняват с Нютроджина - нищо общо.

# 436
  • Добрич
Sneakers,само с измивен гел успяваш ли да свалиш очна линия,спирала,сенки?Аз не успявам,ужасно се замазвам.До гроб ще съм благодарна на този,който е измислил мицеларните води.Преди разгримирането ми беше кошмар,нямаше тоалетно мляко,което да не ми люти,имах капки за очи заради раздразването,а сега направо се родих,с мицеларна вода не получавам никакъв дискомфорт по врема на премахването на грима от очите.После пак се измивам с вода,но вече забравих за капките а очи и съм си много добре.

Да, успявам много добре да сваля спирала и очна линия, сенки не ползвам. При опитите ми да разгримирам с МВ, в основата на миглите винаги оставаше спирала, която не мога да изчистя.

# 437
измиващият гел пресушава околоочния контур /освен ако не е изключително деликатен, но се съмнявам, че за мазна кожа на лицето се ползва такъв или че някой ползва отделен вид само за очите си/
сега сте младички  Mr. Green, не го усещата и не ви пречи, но след време е възможно да съжалявате  Peace

# 438
  • Бургас
Sneakers,само с измивен гел успяваш ли да свалиш очна линия,спирала,сенки?Аз не успявам,ужасно се замазвам.До гроб ще съм благодарна на този,който е измислил мицеларните води.Преди разгримирането ми беше кошмар,нямаше тоалетно мляко,което да не ми люти,имах капки за очи заради раздразването,а сега направо се родих,с мицеларна вода не получавам никакъв дискомфорт по врема на премахването на грима от очите.После пак се измивам с вода,но вече забравих за капките а очи и съм си много добре.

Да, успявам много добре да сваля спирала и очна линия, сенки не ползвам. При опитите ми да разгримирам с МВ, в основата на миглите винаги оставаше спирала, която не мога да изчистя.
А при мен обратното,с гел ми остава спирала в основата на миглите.Ти какъв гел ползваш?Аз ползвам на Ейвън или на Регал.
bubanka,това не съм го знаела до сега,ще внимавам с околоочния контур,защото сутрин си ползвам гел и си мислех,че е добре да измия всичко,което е останало от мацаницата преди лягане-олио за лице,околоочен и нощен крем.

# 439
  • София
Аз си мия лицето с течния сапун. Mr. Green
После досвалям спиралата с двуфазен тоник или мицеларна или розова вода.
За жените на възраст - след това трябва да се сложи нещо - серум, нощен крем.
Аз си взех една маска от новите на Сиен /Лилд/ и сега я ползвам за нощен.
Даже като че ли има резултат против бръчки.

Пак да кажа - за очи си вземете специален двуфазен лосион за очи!

# 440
  • Бургас
Free Agent,имах двуфазен лосион на Лореал-люти ми.По-съгласна съм да слагам околоочен крем сутрин и вечер отколкото да ми люти.

# 441
  • Добрич
Не знаех че изсушава кожата измивния, а и не съм забелязала, за щастие, че моята кожа бих определила като силно чувствителна и лесно се влияе от различни козметични продукти.
mariqivanova799 в предния пост писах, че измивам с  гела на Билка.

# 442
  • Бургас
Ох,извинявам се,много съм завеяна.Напоследък и аз понакупих продукти на Билка-околоочен крем,крем за лице и стягащ лосиион за тяло от анти ейдж серията с мавруд.Привлече ме ароматът,умирам за него,скоро не бях се влюбвала така в аромат.Между другото околоочният крем ми попива веднага,слагам върху него очната линия и не ми се размазва.
Кой е измиващият гел на Билка,в смисъл от коя серия,определено бих купила още техни продукти.

# 443
Добре де, аз не съм явно много наясно и като ви чета, само се питам това онова.
Та, аз съм на 31 г., трябва ли да ползвам околоочен крем? Или си зависи от самата кожа?
По принцип типа на кожата ми е нормална почти целогодишно, единствено в по-топлите месеци ми се омазнява в Т-зоната.

Иначе сега съм в търсене на нови дневен и нощен крем за през пролетта, които да подхранват, попиват добре и не омазняват. Ще съм благодарна за съвети и насоки  Peace

# 444
  • София
Free Agent,имах двуфазен лосион на Лореал-люти ми.По-съгласна съм да слагам околоочен крем сутрин и вечер отколкото да ми люти.

Пробвай на Нивеа или Микса.

Или класиката на Форума - розова вода и масло от жожоба/бадемово/пш. зародиш.

# 445
  • Стара Загора
Karina, закъсняла си с околоочния. Аз от 16-17 год ползвам такъв продукт. Ти вече си за крем за първи бръчки според мен. Дори и да нямаш линии, ще се появят изведнъж от липса на хидратация.
Относно крем - пробвай подхранващия на Хималая. Има опаковки по 50 и 150 мл. Малките са под 3 лв. Ухае страхотно и се отразява чудесно на кожата. Хидратира и подхранва добре, но попива бързо и не омазнява.

Като заговорихте за Билка, аз 2 пъти съм купувала околоочния с мавруд и бях доволна. Миналата седмица отвориха нов магазин, близо до нас и видях серум от серията с бяло грозде. Не съм го срещала досега. Отзиви за него?

# 446
  • Бургас
Karina,и според мен трябва да започнеш да полагаш грижи за околоочния контур,както писах по-рано за тоалетните млека,че ми лютят така и някои кремове за около очи ми лютят и ползвам на Билка,Ейвън и Регал,особено преди като нямаше голям избор купувах Регал.Тук хвалят доста кремове,избери си и давай смело.На 33 съм и от около 25 годишна започнах да полагам грижи за околоочния контур.

# 447
Karina, закъсняла си с околоочния. Аз от 16-17 год ползвам такъв продукт. Ти вече си за крем за

Охооо, Ивче, ти ме разби Laughing Окъсняла съм значи.
Карина, имаме да наваксваме. Mr. Green

Не ползвам нито околоочен, нито против бръчки. Ползвам на Фитокод един крем (матиращ и хидратиращ), но да си кажа, не съм особено редовна. Като цяло нямам навика да слагам крем и къде сложа, къде не. Отделно, че полагам други грижи с други козметични средства, защото ми е проблемна кожата.
И аз като Карина не съм особено наясно с това кога е хубаво да се почне определен крем. 33uu

# 448
Ние с мазните кожи сме сложна работа. Матиращи ли, за бръчки ли, то има и комбинирани де, ама и те са мижи да те лъжа.

# 449
  • Стара Загора
Ами кожата ми е суха и не мога без крем. А и аз в началото ползвах гелчета, които си бяха като вода. Моментна хидратация само. От 7-8 години ползвам околоочен, това имах предвид като казах 16-17 годишна. С това съкращение май не стана много ясно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт