Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 966
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Аз харесвам тази:

От бюджетните, които съм разглеждала, тази е с най-изчистен състав.

# 421
Дами,ще ми препоръчате ли розова вода,от която сте много доволни.Има много бг марки,но ще се доверя на вашите мнения,обърквам се с голямото разнообразие...
Благодаря  bouquet
Какво очакваш от нея?
Да ми омекотява и освежава кожата,да тонизира .
Идея си нямам. Много са ми абстрактни тия понятия, също и енергизирането на кожата.  Rolling Eyes Rolling Eyes За мен смислени понятия са мазна/суха кожа, пигментни петна, бръчки, подпухналост. Но уморена кожа например не го разбирам.

# 422
  • Стара Загора
Дами,ще ми препоръчате ли розова вода,от която сте много доволни.Има много бг марки,но ще се доверя на вашите мнения,обърквам се с голямото разнообразие...
Благодаря  bouquet

Аз съм много доволна от розовата вода на Българска роза Карлово.

http://www.zakojata.com/index.php?m=320&lang=1&product_i … D0%9B%D0%9D%D0%9E

Препоръча ми я приятелка, химик. Според нея е най-добра от дрогерийните. Купувах си последно миналото лято от Елитис във Варна от нея (500 мл за около 8 лв). Цената й беше доста вдигната, защото преди години имах и я взех на съвсем прилична цена. Имаше и 330 мл опаковки. Ползвам я като тоник, да премахна каквото е останало от грима след мицеларна вода. Действа успокояващо и помага при леки пъпчици за заздравяване. Аромата й според мен е най-автентичен, не е силен, но има досег с мускалчетата.

http://aptekadara.com/kozmetika/33556/rozova-voda-330ml-balgarska-roza
Гледам че са пуснали и с помпа http://aptekadara.com/kozmetika/33046/rozova-voda-pompa-150ml-balgarska-roza

Ползвам и още 2 с нея. На Алтея и един тоник с розово масло и арганово. Доволна съм и от тях, но любима ми е първата.

Тоника е в много сладурски флакон и с етикет, закачен на сатенена лентичка. Heart Eyes

http://parfumi-kozmetika.com/product-4771.html

Купувала съм си и това мини 30 мл, от Лили преди 3-4 год., но хич не ми хареса. Аромата беше ужасно спиртен и ми миришеше на вкиснало. А и 1,70 за такова количество ми се вижда доста.

Някакви отзиви за тази http://aptekadara.com/losioni-tonitsi-i-pyani-za-litse/8595/refa … -damastsena-125ml

# 423

iv4enceto_91,blackpearls
Много ви благодаря,момичета!!  Hug Hug

# 424
Доволна съм от крема на Биле с защитен фактор 25. Не е мазен, мирише приятно и попива бързо.

# 425
Благодаря  bouquet

Аз ползвам тази на Карлово и съм много доволна. Казват, че има по-голям процент розово масло в нея.

# 426
  • на кого му пука
Идея си нямам. Много са ми абстрактни тия понятия, също и енергизирането на кожата.  Rolling Eyes Rolling Eyes За мен смислени понятия са мазна/суха кожа, пигментни петна, бръчки, подпухналост. Но уморена кожа например не го разбирам.

А,още една като мен.И аз някои понятия ,както и някои продукти не ги разбирам.Тоникът примерно ,каква ми е ползата от него?
За мен с него без него все тая.

# 427
  • Добрич

А,още една като мен.И аз някои понятия ,както и някои продукти не ги разбирам.Тоникът примерно ,каква ми е ползата от него?
За мен с него без него все тая.

И аз не разбирам ползата от тоника, от розовата вода, от мицеларната вода...
Взех си една мицеларна вода на Биодерма, никаква размика с нея и без нея, мажа си я колкото да я изхабя, но ми е една от най-безмислените покупки, а не е евтина. По принцип ползвам измивен гел и след него нанасям крем дневен или нощен.
Не мога да си почиствам лицето само с т.мляко или тоник/м.вода, не го усещам чисто, а замазано.
Въпрос на навици, възприятия явно.

П.П. От измивния гел на Билка останах доволна, помня че имаше смесени мнения за него.

# 428
  • Бургас
Sneakers,само с измивен гел успяваш ли да свалиш очна линия,спирала,сенки?Аз не успявам,ужасно се замазвам.До гроб ще съм благодарна на този,който е измислил мицеларните води.Преди разгримирането ми беше кошмар,нямаше тоалетно мляко,което да не ми люти,имах капки за очи заради раздразването,а сега направо се родих,с мицеларна вода не получавам никакъв дискомфорт по врема на премахването на грима от очите.После пак се измивам с вода,но вече забравих за капките а очи и съм си много добре.

# 429
зависи дали се ползват правилно продуктите и кой с каква кожа е

на мазна кожа - цялостно почистване с МВ няма как да се получи, само основно почистване от грим
в момента с моята нормална коже ползвам сутрин МВ и е идеална /розовите биодерма и гарние/; освен това измивам след МВ, много рядко пропускам обикновената вода

тоникът не е за почистване, той е следваща стъпка след измиващ гел или ТМ - за затваряне на пори, регулиране на киселинност, допълнително матиране при мазна кожа и подобни благини според зависи от целта
признавам, че не ползвам често независимо, че знам ползите

розовата вода - за освежаване, в маски и евентуално вместо тоник
или пък като част от двуфазен почистващ лосион за дегримиране

# 430
На мен и от мицеларните понякога ми люти на очите..или може и да е от самия грим като го трия, не знам
Аз искам да попитам за този продукт, дали някоя има мнение и изобщо за марката  Confused

# 431
На мен и от мицеларните понякога ми люти на очите..или може и да е от самия грим като го трия, не знам

някои наистина дразнят очите
за това не съм склонна да сменя тези дветете от горния ми пост
преди бях много по-склонна да експериментирам, вече започнах да се придържам много повече към продуктите, от които съм доволна, наситих се на хвърляне на пари на вятъра и използване "защото съм го купила, независимо, че не ми харесва"

# 432
преди бях много по-склонна да експериментирам, вече започнах да се придържам много повече към продуктите, от които съм доволна, наситих се на хвърляне на пари на вятъра и използване "защото съм го купила, независимо, че не ми харесва"
И аз стигнах до този етап, а и ми омръзна от търсенето и разучаването на нови продукти.

# 433
  • Бургас
Розоват мицеларна вода  на Гарние и Микса със синята капачка не ми лютят,а на Балеа съм си взела кърпички с мицеларен разтвор,те също не лютят,но са по-сухи и трябва повече търкане,за път стават.

# 434
  • Стара Загора
Аз не ползвам само мицеларна вода за почистване на грим, не уточних това. Първо минавам през банята да сваля с олио или гел, след това остатъка от очите с 2-3 тампона с мицеларка и след нея е тоника/розовата вода.

Cleans & Clear марка на Джонсън ли беше или се бъркам? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт