Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 945
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Здравейте момичета.Къде във Варна мога да намеря пудра kubiss.

# 406
  • Пловдив
И в аптеки Фаркол - Бургас има продукти на Пирин Дрийм. Peace

# 407
  • Бургас
Благодаря на всички, които се включиха по въпроса за магазините, които предлагат Пирин Дрийм  bouquet

# 408
Реших да пробвам сензацията с балсама за след бръснене на Нивеа. Много момичета го препоръчват като основа за грим.
8 часа грима ми не е мръднал, фон дьо тена ми е като току що нанесен. Единствено има леко лъсване в областта на брадичката, но мисля, че е нормално.
Цената му е 13 лв - голяма опаковка и 2 и нещо мини опаковка.

# 409
  • Пловдив
Пирин Дрийм може да се поръча с безплатна доставка и подарък Simple Smile
http://bodid.net/
А това ли беше препоръчваният гел

http://bodid.net/image/cache/catalog/Pirin_Dream_Eye_Contour_Ser … 0copy-500x515.jpg

# 410
  • Deutschland

От Сандански съм купувала хайлайтър на Кубис. Много лъскав  Sick
Явно не е масова тази козметика, защото другаде не съм я срещала

# 411
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Пирин дрийм във Варна има в Елитис.

# 412
  • Варна
Реших да пробвам сензацията с балсама за след бръснене на Нивеа. Много момичета го препоръчват като основа за грим.
8 часа грима ми не е мръднал, фон дьо тена ми е като току що нанесен. Единствено има леко лъсване в областта на брадичката, но мисля, че е нормално.
Цената му е 13 лв - голяма опаковка и 2 и нещо мини опаковка.
Този момент съм го пропуснала (и много други, де). Може ли линк за какво става въпрос?

# 413
  • Варна

От Сандански съм купувала хайлайтър на Кубис. Много лъскав  Sick
Явно не е масова тази козметика, защото другаде не съм я срещала
Точно това търся.

# 414
  • Deutschland
Алатеа, ако имат страница, може да им пишеш и да ги попиташ къде зареждат. Аз го купих от магазини Аромати.

# 415
  • Стара Загора
Балсама за след бръснене на Нивеа, ползван като база за грим, при сухи кожи не прави нищо кажи речи или поне при мен. Да, хидратира кожата и мога да не ползвам крем за лице, прилича на серум текстурата и аромата е страхотен. Действа ми освежаващо и някак дезинфекциращо Laughing, но откъм трайност не мога да усетя някаква разлика. Ако фдт е по-сух, той си ми стои и обратното. Ако е с по-сочен завършек, напр. като Rimmel Wake me up, докрая на деня около носа е поизчезнал на места и леко лъщи.

# 416
Мъжката козметика я дават подходяща за жени с мазна кожа.

# 417
Дами,ще ми препоръчате ли розова вода,от която сте много доволни.Има много бг марки,но ще се доверя на вашите мнения,обърквам се с голямото разнообразие...
Благодаря  bouquet

# 418
Дами,ще ми препоръчате ли розова вода,от която сте много доволни.Има много бг марки,но ще се доверя на вашите мнения,обърквам се с голямото разнообразие...
Благодаря  bouquet
Какво очакваш от нея?

# 419
Благодаря  bouquet
Какво очакваш от нея?
Да ми омекотява и освежава кожата,да тонизира .

Общи условия

Активация на акаунт