Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 113 057
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
имам едно питане, защо ви е да ви расте косата по-бързо

# 301
Искаме по-дълги коси  Embarassed Mr. Green

# 302
Не съм използвала стимуланта на Икаров и не знам как се прилага върху косата... Но например, ако използваш масла - втриват се в корените на косата, леко масажирайки кожата на главата с пръсти, като по този начин се стимулира кръвообращението, което от своя страна води до по-бърз растеж на косата.: )

# 303
Да похваля този крем за лице
Скрит текст:
На достъпна цена е и добре се отразява на смесената ми кожа. Досега не бях ползвала нищо от тази серия.

На Жая скоро пробвах дневния крем за лице и този за ръце с козе мляко и също останах доволна. Определено ще ги взема по-нататък.

# 304
Да похваля този крем за лице
Скрит текст:
На достъпна цена е и добре се отразява на смесената ми кожа. Досега не бях ползвала нищо от тази серия.

На Жая скоро пробвах дневния крем за лице и този за ръце с козе мляко и също останах доволна. Определено ще ги взема по-нататък.

Този крем не запушва ли порите ?

# 305
  • Бургас
Toni L. леката формула ли си взе? Защото аз ползвах леката и изключително много го харесах този крем, следователно си поръчах за 35+, обачеее много силни са ми и ще се връщам на този. Crossing Arms

П.с офф сега видях, че за околоочния говорите...нищо де, и без това мислех и него да поръчам в комбинация с този за лице.
И аз съм влюбена в крема Нутри Адванс на Ейвън,имам и леката,и плътната консистенция като гледам да изразходя по-плътната докато не е още много топло.Бях ги взела на промоция,май около 8лв идваше единият.Страхотни са,попиват бързо,не лепнат,а ефектът е видим,кожата буквално е подхранена и сочна.

# 306
Не съм използвала стимуланта на Икаров и не знам как се прилага върху косата... Но например, ако използваш масла - втриват се в корените на косата, леко масажирайки кожата на главата с пръсти, като по този начин се стимулира кръвообращението, което от своя страна води до по-бърз растеж на косата.: )

По същия начин се прилага. Масажира се в корените!

# 307
  • Някъде по Дунава
Имам въпрос . Някоя използвала ли е маслата за растеж и против стрии на Икаров ? Купих си ги преди седмица и не съм сигурна дали ще работят . Ако сте ги ползвали доволни ли сте?Също използвам и маслото за нокти.
Аз го ползвам от около месец, редувам го с масло от кокос и от кокоса съм по доволна. Момичетата в темата за маслата споделят че на Икаров не са хубави продуктите. За подхранване и растеж по добре масло от ему, ямайско черно рициново масло и др. Виж в тази тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=901411.0;topicrefid=19
Хареса ми маслото на Икаров срещу стрии, но го ползвах преди 8г когато бях бременна и нямам пресни отзиви.

# 308
Благодаря и за отговора и за темата!

# 309
Здравейте, препоръчайте ми матово течно червило  Praynig в кораловата гама

# 310
Wycon Имат течни матови червила и аз съм доволна, не са едни от най-евтините.

# 311
  • Стара Загора
Wycon Имат течни матови червила и аз съм доволна, не са едни от най-евтините.

+1
Виж и на Aura https://www.bonjour.bg/product.php?ProductID=555
Имат много хубави цветове, издържат с часове наред и на ядене, финиша е страхотен. Heart Eyes

http://www.makeuparena.com/2014/10/aura-matte-velvet-feel-ruzevi-sve.html
http://smizletina.com/2015/08/aura-absolute-matte-ruzevi-za-usne … nse-2015-god.html

# 312
  • sofiq
Взех преди време да пробвам този шампоан на Милва ,нямах особени очаквания предвид цената  (2лв.).Оказа се доста хубав и си взех голямата разфасовка от 500мл.

взех си и маската от същата серия и хининовата вода форте,ползвах я вече веднъж и на първо четене ми допадна,прави косата мека и не я омазнява,за други ползи е рано да има Peace

# 313
  • Варна
Здравейте,искам да си взема перли за лице и загледах тези на Ейвън,някой с мнение за тях?

# 314
  • София
От време - навреме и аз ползвам шампоана на Милва с хинин и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт