Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 113 001
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Да похваля Гарние Фруктис  - два шампоана и два балсама си взех в намалението, косата ми е супер.

Обаче, съм много недоволна от новия флуид на Билка. Заглеждах и други подобни продукти, ама защо си го взех тоя ... Първо, по принцип не му харесвам миризмата, ама си викам дай да го пробвам. Има хиалурон и колаген, точно това ми трябва. Да, да ама не. Кожата ми се усеща даже по-суха, отколкото е нормално. И опъва. Отивам да се мия и ще го мятам в кофата! http://static.framar.bg/thumbs/6/products/160129113456fluid.jpg

А с какъв тип кожа си?Точно го загледах този флуид онзи ден,а и в една друга тема бях писала,че умирам за аромата на този крем,просто съм влюбена.

# 346
  • София
Със смесена кожа съм. Ама това чудо ми изсуши всичко! Никакво усещане като за крем или нещо такова. Все едно съм си измила лицето. Че и по-зле - усещам кожата твърде опъната. И бръчките се виждат от самолет.

Да похваля този флуид на Микса. Аз го пробвах заедно с онзи, днес си го взех, много ми е добре. Мекичко, приятно, хидратирано.16 лв пак влиза в евтиния клас.
http://mixa.bg/katalog-na-stokite/kategoriya/rozzarujici-grizhi- … -bruchki-45-50-ml

# 347
  • Пловдив
В темата за бялата козметика няколко момичета споделят ,че измиват лицето си с бебешки гел за къпане. Днес пробвах-определено много ми хареса. Май ще мина към тях Peace

# 348
Да вметна тогава, че след като съм прочела някъде, че грима може да се маха с помоща на гела за интимна грижа, няколко пъти съм го правила- наистина е чудесно. Що пък и бебешки гел да не става.

# 349
Да вметна тогава, че след като съм прочела някъде, че грима може да се маха с помоща на гела за интимна грижа, няколко пъти съм го правила- наистина е чудесно. Що пък и бебешки гел да не става.
Пробвала съм за тази цел всички бебешки и интимни гелове, които са минали през банята ми. Но предвид формата на очите ми, разлика няма.

# 350
  • Бургас
Със смесена кожа съм. Ама това чудо ми изсуши всичко! Никакво усещане като за крем или нещо такова. Все едно съм си измила лицето. Че и по-зле - усещам кожата твърде опъната. И бръчките се виждат от самолет.

Да похваля този флуид на Микса. Аз го пробвах заедно с онзи, днес си го взех, много ми е добре. Мекичко, приятно, хидратирано.16 лв пак влиза в евтиния клас.
http://mixa.bg/katalog-na-stokite/kategoriya/rozzarujici-grizhi- … -bruchki-45-50-ml
Благодаря ти за отговора Hug
И аз съм със смесена кожа,но ще се въздържа от Билка,а на Микса до сега всичко,което съм пробвала съм харесала,дори майка ми,която е силно алергична ползва един богат маслен крем на Микса и не е имала проблеми,много е доволна.Може да е малко по-скъпо,но поне си струва всяка стотинка.

# 351
В темата за бялата козметика няколко момичета споделят ,че измиват лицето си с бебешки гел за къпане. Днес пробвах-определено много ми хареса. Май ще мина към тях Peace
Преди време беше форумен хит, на Алверде, с някакво елфче на опаковката  май. Сега обаче намирам само с конче.

# 352
"елфчето" май го спряха
аз съм си мила лицето с интимния гел на фитокод - под душа, когато забравя да си приготвя нещо за почистване на лице, не ми е навредило

# 353
Да дам отзив за фдт на новата срб козметика Aura cover me- като бб крем ми е покритието, средно бих казала, озаряващо, не матира както си мислех, но става за всеки ден, само ароматът ми идва малко тежичък, задържа се цял ден..

и по въпроса с геловете за лице, и аз използвам бебешки шпн от Лили, пак е някаква сръбска марка мисля, MAMMA&Baby много ми харесва, даже и кремчето ползвам с бадемово масло е, просто кожата ми на сутринта е супер!  Mr. Green
п.п. мн са евтини, а нямат гадни съставки доколкото съм проверявала

# 354

Аз също, когато пътувам някъде за сравнително кратко време, използвам интимен гел за почистване на лицето, за да не мъкна и пяна за лице. Ползвала съм и бебешки продукт за къпане. Обаче според мен, поне при моята кожа, не е подходящо като единствен продукт за почистване на лицето. Кожата на възрастните се нуждае от по-силен продукт за почистване, при постоянна употреба на бебешки продукти кожата не успява да се почисти добре, наистина не се изсушава, но мръсотията си се натрупва в порите, особено, ако слагаш повече грим, който не може да се почисти добре с подобни продукти или живееш в по-мръсен град. Трябва или сравнително често да си правиш почистващи маски на лицето, като в същото време махаш грима с допълнителен продукт, или няколко пъти седмично да използваш по-силна почистваща пяна (гел) за лице.

п.п. Кремовете на Микса и аз много ги харесвам, ползвала съм един в тубичка. Този крем против бръчки ме притеснява, че е за 45+, да не би, ако се нанася при много по-млада възраст, кожата да привикне и вече при тази възраст да не може нищо да действа.  newsm78

# 355
  • София
Като гледам, не са му много силни съставките, а и аз съм близо до 45.

Относно детски душ гел, купих ето този съвсем евтино, няма СЛС и е много хубав /има и с други картинки и аромати/: https://cdn01.dm-static.com/images/online_de_catalog/h4010355120 … 10-865790_org.png

# 356
За да не пълним банята с шишета, а и да свършват по-бързо и да не ни омръзват, с щерката ползваме общ бебешки душ гел за къпане и за лице. За интимен гел обаче не ми се получава да позлвам бебешкия.  Аз обаче мия лицето си с четка за лице. Ползвам и много почистващи маски, защото съм с мазна и проблемна кожа.

# 357
За миене на лице от скоро ползвам това Крем за бръснене Simple Smile Купих го за мъжа ми, защото ми харесва ароматът на роза, но той не го иска. И ми се досвидя да го изхвърля. Идеално измива лицето ми, кожата става свежа и не мазна. Защото не обичам да се мия с гелове и др., които я правят уж мека, но всъщност като мазна някак.

# 358
REAL_WOMAN,би ли споделила какви почистващи маски ползваш?Защото и моята кожа клони към мазна и проблемна.

И да помоля да ми препоръчате крем за лице за такъв тип кожа.Имам черни точки и разширени пори тук - там.Омазнява се малко на челото,но пък и често я усещам суха и опъната.

# 359
Взех си бебешки крем на Mixa, който е за тяло и за лице, и го слагам от време на време навсякъде. Приятен е и не ми запуши порите засега. И след епилация го слагам, щото бебешките имат успокояващо действие. В Метро струваше под 6 лв, според мен може за се ползва като универсален крем за няколкодневни пътувания, за да не мъкна няколко различни крема. В състава обаче не съм сигурна, колко е добър.

Общи условия

Активация на акаунт