Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 112 908
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
Балсамът за след бръснене на Нивеа не мирише ли много силно?

Има лек и приятен за мен аромат, който изчезва малко след нанасяне. Изобщо не мирише силно като парфюмите и разните афтършейви, с които повечето от вас вероятно го свързват в момента и си мислят, че ще ухаят като току що обръснал се мъж, който се е полял обилно. Mr. Green

# 526
  • София
Holy, какво и е на Нивеа? Имат доста хубави околоочни, даже май един с Q10 много го хвалеха тук.
Похвалете някой евтин околоочен, може и да си взема.

# 527
Добре, а в каква последователност използвате кремовете за лице - в смисъл кога слагате околоочния крем спрямо другия крем за лице?
И да, и аз се присъединявам към въпроса за добър околоочен крем на прилична цена  Peace

# 528
  • София
Момичета, относно кремовете за лице и околоочни - хубаво е да хидратират кожата. Лятото задължително с висок слънцезащитен фактор  Peace. И колкото по-малко химия имат, толкова по-добре. Хубаво почистване, маски и сън Simple Smile  ~Karina~ , аз винаги слагам първо околоочния крем и тогава крема за лице.
Моят holy grail за ръце Bioten Perfect Rands Repairing - възстановяващ крем за много суха кожа с мед и масло от макадемиа  Heart Eyes - от ДМ за 2.40лв. След какви ли не и ефтини и скъпи кремове за ръце най-накрая намерих моя крем. Кожата на ръцете ми се изсушава много и усещането никак не е приятно... Кремът попива бързо с втриване и чак до другата вечер кожата ми се чувства ОК, че и стана и по-гладка и мека. И съдържанието му - 100 % естествени съставки, без парабени, оцветели и парафин. Много му се радвам Heart Eyes
За студено време, ще похваля Bioten Perfect Rands Nourishing с авокадо и масло от ший. И двато крема ги взех случайно, привлече ме това, че са само от натурални съставки.

# 529
  • Стара Загора
Холи не мисля че имаше предвид, че Нивеа са лоши кремове, а по-скоро че не е все едно дали ще ползвате един крем дневен примерно (или хидратиращ), вместо околоочен, а и нощен.

Иначе аз съм ползвала този, но не ме впечатли с нищо за парите си. Хидратира, но толкова. За тези пари, ще си купя 2 на Жая и един на Дева. Доволна съм от този с маслина, така че бих си купила и с козе мляко.

http://www.irisshades.eu/2015/05/ziaja-goats-milk-eye-cream-review.html

В момента се сещам за тези. Девата, а и маслиновия са много икономични. Сигурно по половин година ги ползвах. Сега съм с подхранващия на Пирин Дрийм, но той е доста гъст и мазен, което за мазна кожа няма да е ок или ако искате да попива бързо. Имат и серум в опаковка с помпичка, но него съм дала на майка ми и нямам отзиви.

А за по-младите, които търсят само хидратация, на Balea имат крем и гел, които вършат работа.

http://www.beautifullsin.com/2014/04/balea-aqua.html

# 530
Здравейте,може ли да ми препоръчате добър интимен гел,че в последно време съм се позанемарила май  Embarassed Embarassed Close

# 531
Ивчето ме е разбрала, да  Mr. Green нищо против Нивея - имах в предвид, че ако се мажете мултифункцоналния им крем (вместо околочен) и си мислите, че правите нещо, всъщност не е така  Mr. Green
На Хималая околоочните  (понеже някой спомена марката) са сякаш съм заредила на бензиностанция - парафин, вазелин, минерално масло...  Sick не ги препоръчвам

Споменатият от Ивчето на Дева е добър, аз харесвам околоочните на Балеа, а ако бихте дали повече от 10 лв. - Лумене и тяхният околоочен гел  Peace

# 532
Благодаря ви, много сте полезни със съветите си!  Hug
И последно да питам - а препоръка за добър нощен крем?  Wink

# 533

На Хималая околоочните  (понеже някой спомена марката) са сякаш съм заредила на бензиностанция - парафин, вазелин, минерално масло...  Sick не ги препоръчвам

Като каза бензиностанция, нали доста нашумяха олиата за тяло, за коса, мултифункционалните... Съответно и дрогреийните марки започнаха да ги предлагат. Като се зачетеш в съставките, някои се оказват просто парфюмиран парафин.

# 534
  • Стара Загора
Отиди до някой магазин и поразгледай. Прочети първо, за да ти се изясни какво долу горе търсиш, защото  има толкова много марки и на мен лично ми е трудно да препоръчам като не знам какво точно търсиш - кожата ти каква е, с по-лек или силен аромат предпочиташ, каква да е текстурата и колко си склонна да платиш?
Балеа имат прилични, българските марки също.... не е като едно време и да продават една марка в магазина, та да няма избор. Laughing

Аз околоочни на Хималая не съм ползвала, Холи. Само подхранващия крем за лице.

# 535
Отиди до някой магазин и поразгледай. Прочети първо, за да ти се изясни какво долу горе търсиш, защото  има толкова много марки и на мен лично ми е трудно да препоръчам като не знам какво точно търсиш - кожата ти каква е, с по-лек или силен аромат предпочиташ, каква да е текстурата и колко си склонна да платиш?
Балеа имат прилични, българските марки също.... не е като едно време и да продават една марка в магазина, та да няма избор. Laughing

Аз околоочни на Хималая не съм ползвала, Холи. Само подхранващия крем за лице.
Хм, добре че Холи се включи - мислех и аз да се "прежаля" с околоочен на Хималая, имайки предвид колко добре ми действа нощния, но определено ще пропусна.   Naughty

# 536
  • София
Околоочния на Жая с маслина и аз го загледах. Има ли аромат, как е като консистенция? И аз си търся някой, който почти или изобщо да няма аромат и по-скоро хидратиращ, не конкретно анди ейдж.

# 537
Oколоочният на Жая с маслина не ми понесе добре на чувствителните очи. Сълзят ми очите и леко ми подпухва зоната около очите.

Този на Balea не ми дразни очите и ми допада.

# 538
  • Deutschland
Весика, пробвай и Биотен с уреа, мисля че ще ти хареса много. Аз привърших една тубичка и взех този с авокадо, да разнообразя.

# 539
Да се включа по темата за аргановото масло, макар и с леко закъснение.. Наричат го още "течното злато на Мароко" заради полезните си качества. Simple Smile Simple Smile Съвсем в реда на нещата си е 10мл да струват около 10лв, понякога - повече, рядко - по-малко.
REAL_WOMAN, използвала съм го за оформяне на връхчетата на косата си след душ, да предотврати заплитането. Принципно косата ми е гъста и расте бързо. Дори аптекарката ми беше казала, че цената за количеството е оправдана, тъй като се използва по малко. Peace
Не си падам по балсамите много, тъй като, ако прекаля, корените на косата ми изглеждат мазни, а ако нанеса единствено по дължината, косата ми в основата след сън прилича на разплетена кошница. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт