Отговори
# 660
Здравейте и от мен.
Определена дата - от 22.02 съм в МД. Секцио по мед. причини, а вкъщи е леко казано хаос - правим освежителен ремонт... до седмица ще сме готови, освен ако Давид не реши да е Водолей, макар че все още стискам и си го искам Рибка. Ако всичко е ОК - на 18 съм на последна консултация при проф. Николов и на 22 постъпвам.
На всички мами пожелавам успешно бременеене и раждане  smile3525.
Да си кажа честно малко се притеснявам, но мисля че всичко ще е наред.

# 661
И на мен ми се ражда вече. Аз съм в 38-ма гс, така че може да излиза човекът, но нямам никакви признаци. От 2дена съм като парцал, нищо не ми се прави вече. Искам да си гушкам малкото момченце. Само момента с раждането ако можех да прескоча... Simple Smile
Ние утре ще се поразходим семейно и ще хапнем навън и това ще ни е празнуването, но толкова отдавна не ни се е случвало, така че ще е един малък празник! Wink

# 662
Стане, пробиотика лекар ли ти го предписа? Да препоръчаш марка или са испански?

Лактофлор Биоплюс, взех си го от България.

# 663
Момичета,мен утре ме изписват  bouquet кръвната захар днес излезе в норма и утре си се прибираме . Joy предстоят ни 2 месеца на рожд. Дни 18.02 -майка ми ,23.02 -свеки, 2,03 -свекъра, 03.03- вуйчо ми , 12.03 брат ми,30,03 -ММ, да видим бебка коя дата ще си хареса,аз ще го давам полека лека  Hug

# 664
Момичета, изписали сте темата  Mr. Green

Аз вече официално съм в болнични, но тичах по задачи и в последните два дни. Вчера ми излезнаха последните изследвания на кръв и урина, всичко е почти в норма, в понеделник ще чуя АГ-то да си каже и тя тежката дума. Най-късно във вторник трябва да е готово и изследването на секрет, дано и там всичко е както трябва, че аман вече.  Rolling Eyes

Иначе, след като моята лекарка ме стресира как нямало да ме чака още дълго за обръщането на бебето и е почти готова да планираме секцио, се чух с друг лекар, който доста ме успокои и се разбрахме скоро да се видим и да говорим за раждане... та май няма да се ражда при мойта, мдаммм...

За секса - когато ми останат сили и не заспя като пън с малката, си действаме. Рядко, ама от сърце. Ако ми оставаха повече сили - и по-често бихме се отчитали, защото хормоните си бушуват определено.

Стискам палци на всички мами и бебета, които имат нужда от това сега!  Hug

По другите теми май успях да забравя всичко, докато ви изчета, така че ще допълвам като се сетя.

А, да, някой пита за аспираторите за нос - на нас с каката най-удобен ни се оказа този, който се включва към прахосмукачката. Изглежда супер стресиращо, но всъщност е много бързо и ефикасно. Тези, които са като помпичка с балонче по мои наблюдения не вършат никаква работа. А иначе при леки запушвания/ сополки най-лесно ни беше да накапем с физиологичен разтвор от ампулка и после с клечка за уши да изчистим сополите.

В този ред на мисли - физиологичен разтвор на малки ампулки (пластмасови) определено е от полза за бебешката аптечка. Със сигурност ще имате нужда и от спирт. От там нататък - най-добре да се доверите на педиатъра си. Някои препоръчват антибиотик за пъпчето, но други го отричат. Капките витамин Д също са поне в няколко варианта, така че... има време за това Simple Smile

# 665
Ох, ние секс не сме правили повече от месец, но и аз се чувствам много некомфортно вечер. Нямам и желание тази бременност. Миналият път си беше ок и нищо не ме болеше, а сега е ужас. Аз едва дишам от болки, не мога да си помисля за друго. Ще наваксаме после, обещала съм на ММ. Утре ще излезем да хапнем и на разходка с детето, това ще е празника. Останаха няколко дни и гледам да се пазя, че и без това съм с доста контракции и болежки. напоследък, много ми се спи. Карам 38 седмица. Едва дишам и ми е супер тежко. А като се размърда бебка и ми разказва играта.... Остават само 5 дни мъки и после ще ми олекне Wink има ли други мами с планово секцио за идната седмица?

# 666
Mona_Simon, Звездичка, стискаме палци силно  Hug
Ние днес ще ходим да избираме матраци за детската стая и цвят за стените. Усещам, че пак ще кръстосаме шпаги-винаги става, когато обзавеждаме, но да видим.
Изследванията ми за белтък са в норма  Party Кръвното ми е ОК, въобще надявам се съвсем за кратко да стоя в МД. Whistling

# 667
Ох, ние секс не сме правили повече от месец, но и аз се чувствам много некомфортно вечер. Нямам и желание тази бременност. Миналият път си беше ок и нищо не ме болеше, а сега е ужас. Аз едва дишам от болки, не мога да си помисля за друго. Ще наваксаме после, обещала съм на ММ. Утре ще излезем да хапнем и на разходка с детето, това ще е празника. Останаха няколко дни и гледам да се пазя, че и без това съм с доста контракции и болежки. напоследък, много ми се спи. Карам 38 седмица. Едва дишам и ми е супер тежко. А като се размърда бебка и ми разказва играта.... Остават само 5 дни мъки и после ще ми олекне Wink има ли други мами с планово секцио за идната седмица?
Успех,нека вс. Мине като по водо

# 668
Честит празник на влюбените! Да се обичате много с половинките и да има жестове на обич и от половинките, и от вас всеки ден.

Майка ми дойде и взе Николета за събота вечер, та бяхме младоженци. ММ ми подари вечеря в уникален ресторант, аз му приготвих закуската днес. Гледам, че вън се заформя слънчев и топъл ден та може да се отбележим и с разходка. Видяхте ли, че за вторник го дават 20 градуса?  Shocked

Звездичка, Мона-Симон, и други мами (ако пропускам) със секцио за следващите 7 дни - успех!

Ромсити, и аз искам вече  Party да раждам. Ама на - и контракции нема. Могат мамите, които искат да стискат още, а имат контракции да им ги взема Simple Smile

# 669
  • София
Момичета , вие чувате ли звуци от коремчетата си?
КАто се размърда бебето и понякога се учва едно странно като припукване и т.н. И като съм лежала и се изправя някак се усеща как се наместват водите...

# 670
  • София
Аз от миналия месец чувам такива звузи,като припукване,къркорене на води и мн се бях стреснала. Последния път питах генеколожката какво е и тя каза,че червата се изместват встрани и звука е от там,ама аз пак си се притеснявам.През деня не се чуват толкова,вечер и като легна.

# 671
  • Варна
Весело прекарване на днешния празник.
И аз съм с планово секцио за другата седмица. Вече почти те остана.
Ако някой се оплаква, че няма контракции а иска, с удоволствие ще ву изпратя моите. Mr. Green

# 672
Момичета, да ви питам контракциите, които имате какви са? От тези, които са като стягания, но без болки или по-скоро като менструални болки?

От два дни започнах да имам менструални болки, които започват от кръста отзад и се изместват отпред, но в горната част на корема. Четох, че това били истинските подготвителни контракции. Аз не се стряскам де, защото моите са много кратки, но ми е интересно да разбера какво точно изпитвате?

# 673
Момичета, да ви питам контракциите, които имате какви са? От тези, които са като стягания, но без болки или по-скоро като менструални болки?

От два дни започнах да имам менструални болки, които започват от кръста отзад и се изместват отпред, но в горната част на корема. Четох, че това били истинските подготвителни контракции. Аз не се стряскам де, защото моите са много кратки, но ми е интересно да разбера какво точно изпитвате?
И аз имам такива болки. Интересно от какво са.!!!? АЗ предполагах,че от натиска и нещо става там вътре.

# 674
Моите все още са без болки,само стягания,но вече са по-чести.А иначе бебенца та усещате ли ги доста да хълцат?

Общи условия

Активация на акаунт