Модни консултации - 21

• 62 631
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
http://prikachi.com/images.php?images/84/8613084w.jpg
Снимка на тренчкот,  като пример за цвят и стил .
На работа съм и не мога да търся.много, но как не се сетих за сайта на Бърбери.?

# 121
Благодаря на всички които се включихте по моя въпрос.
Ще обмисля още малко какви обувки да си взема .
И аз харесвам балеринките дори трескаво издирвам ето тези на страдивариус
Скрит текст:
много нежни ми изглеждат и ми допада каишката за глезена.
Моля предложете ми няколко комбинации подходящи за интервю за работа.Търся си работа.Кандидаствам  длъжностти които са далеч от сферата в която съм работила до сега , но за съжаление няма подходящи обяви и скоро най вероятно е възможно да няма .
Става въпрос за работа като търговски представител  и продавач консултант.Първото впечатление е много важно .С какво бихте отишли на интервю за тези длъжностти?  
Нещо смело и дръзко  ? Поли , рокли , панталони ? Simple Smile)

# 122
Панталон, риза /блуза/ и сако  Peace
Това ми е ежедневния стил, не бих се престаравала за интервю. Длъжностите, които споменаваш не изискват по- делови дрескод, така че..не се притеснявай  Peace Пускай чара в действие  Heart Eyes

# 123
  • в Кошера
Чаровна, за тези позиции можеш да си позволиш и подобни комбинации:

Скрит текст:

* С уточнението дънките да бъдат максимално изчистени откъм детайли (кръпки, дупки  Laughing, капси, пръски, бродерии и пр.)

# 124
Супер благодаря ви  bouquet bouquet bouquet

# 125
  • Street of Dreams
И аз тъкмо щях да пиша дънки и блейзър, може с някакъв шал. Peace

http://www.stylefruits.de/businessoutfit-und-los/o3854558

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 15:56 от OnDiNe_

# 126
"Балерините" за мен, са много неудобна обувка. Особено за дълго ходене.
Подбиват ми се краката и определено предпочитам обувка на лека платформа или с нисък ток.

За интервю за работа за подобни длъжности - панталон с блуза. Нищо крещящо, предизвикателно и т.н., няма полза от подобно облекло.

# 127
До сега не съм работила на такава длъжност.
Ще е предизвикателство за мен.От полите и саката да мина в друга крайност Simple Smile
За съжаление няма особено голям избор за хубава работа в града в който живеем .
Мислех ,че скоро няма да започна да търся , но вече имам зелена светлина ...  Grinning .

# 128
Зависи от балерините, аз като пешеходец ги уважавам.
Има огромна разлика между качествените балерини и тия дето се продават по 20-30 лв и го казвам от висотата на 12 км, които изминавам всеки ден

# 129
  • Варна
Чаровна предлагам ти за полата и оксфордки.

Не видях къде са тези бюджетни якета от велур.

Голямо бинго уцелих с едни боти от естествена кожа
от Страдивариус днес. Сефте си купувам нещо от
този магазин. Показвам да се фръцна, те това е
остри носове в +  Mr. Green
http://www.stradivarius.com/fr/en/sales/shoes/boots-and-ankle-bo … 1&colorId=040

# 130
Цитат
търговски представител  и продавач консултант.

Имали някаква сфера в която точно определено си търсиш. Честно казано зависи каква е дейността на фирмата. Продавач консултант - можеш да си в малко магазинче, но може да продаваш луксозна козметика или бижута за хиляди левове пари или да продаваш коли. Последните се изисква доста "направена" визия.  Rolling Eyes   Но със сако и риза и надолу панталон или пола никога няма да сбъркаш. Бизнес цветове са - сиво и синьо ; бяло за ризи.

# 131
Чаровна, много хубаво, че вече може да търсиш работа. И аз съм за изчистени дънки, сако и блуза.

И да питам, има ли кич, който обичате Grinning За мен това са големите халки обеци. Знам, че са кичозни и джипси, обаче много си ги обичам и не го оставям:)

# 132
Мерси за мненията за оранжевото палто. Интересуваше ме основно мнение за модела. Това ще ми е третото за сезаона и едва ли ще стигне да види амортизация, затова и материята не я гледам под лупа, отгоре-отгоре е чудна. А цветът е тъмно и наситено керемидено оранжево. Не е обичаен за мен, но доста ми харесва. Макар че е на 70%, се чудя то ли да е или едно от две други... Ще видя. Ще помисля още малко, че попрекалих напоследък.

Мацки, ако изтипосам в темата велурените якета, едва ли ще останат. Забелязахте ли колко бъзо свърши черното боте`палто? Не ги крия, ама всичко бяха десетина от трите цвята и са на две места. Че са бюджетни, факт, но и че са щедро намелни - също

Според мен за интервю аутфитът се подбира след проучване за фирмата и манталитетът на тези, които са там, и според това се избира как да изглеждаш.

strept, аз обичам да слагам и по нещо шармантно и впечатляващо - обувки, или шал, или чанта обичайно, но може и нещо друго. Иначе се чувствам невзрачна. Понякога направо съм и палитра от цветове, макар че дрехите са ми бейсик като цяло.

# 133
  • Варна
Не бих отишла с дънки на интервю за работа
без значение за каква длъжност.

Интересен въпрос за кича Simple Smile
Трябва да помисля Simple Smile

# 134
Кичозно, което харесвам:
Обеци имам ги от six. Но с изчистена черна рокля ми харесва
Скрит текст:

Подобна чанта имам само, че е в бежово - много е кич Simple Smile , но е идеална за разнообразяването ми на мони дрехите, които имам.
Скрит текст:

Embarassed Знам, че са копие на известна марка - "но просто не мога да се сдържа" - както беше казано в една реклама Simple Smile

А големите халки и аз ги харесвам и не ги смятам за кич  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт