Модни консултации - 21

• 62 412
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Колкото повече безвкусно облечени хора има, толкова повече облечените с вкус ги забелязват.  Flutter

# 676
Аз пък имам чувството, че в БГ сме големи консерви по отношение на облеклото. Ето - зима е, 99% ходят в черно. Аз оня ден, с кафяво, бях като бяла врана.
За цветовете, може би е така. По-консервативни сме.
Но аз имах предвид не добре дозираната понякога леко секси визия.

Колкото повече безвкусно облечени хора има, толкова повече облечените с вкус ги забелязват.  Flutter

Да,  Wink. Но така написано може да се тълкува двусмислено.

# 677
Здравейте. Ще помоля и аз за малко помощ в ориентирането по магазините. Започнах отскоро работа в банка и ми е трудно да комбинирам бялата риза, която е задължителна, с обувки и панталон/ сако. Нямам и голям гардероб все още от по-официални дрехи, нито много парички да си го обновя. Знаете ли магазини във Варна, от които мога да си купя поли, панталони, сака, ризи на поносими цени? И все пак да са изчистени и в делови стил. Благодаря предварително Simple Smile

# 678
  • Варна
Неадекватно облечени навсякъде. Елате се
разходете в нашата Община Варна на 16 етажа,
ще се нагледате на чудо и приказ аутфитчета.
Приятно съм изненадана от мъжете, повечето
с костюми, елегантни. Жените обаче, са: грамофон
свири, майка плаче. Та шарен свят  Laughing
Колко трябва да е секси служителка строителен
контрол, та да ти връчи акта?! Не е трик спрямо
гражданите, жив ужас си е, бягат с 300км.

# 679
zoi43to, купуваш си няколко цели костюма (панталон, пола със сако) и си готова. Щом имате задължителен елемент, поне няма какво толкова да го мислиш.

# 680
Не пропускайте и деловодството на Съдебната палата в София. Там, ако влезеш с елегантна делова рокля, ще се почувстваш като да си сбъркала адреса и вместо в съдебна институция си влязла в кварталната бакалия. Може да се нагледате на дънки, потници и клинче 3/4 дори.

# 681
  • София
Аз лично нищо лошо не виждам в дънките  за деловодство. Сред бумаги, печати и прахоляк с бяла риза и панталон с ръб ли да движат?

# 682
  • Варна
Здравейте. Ще помоля и аз за малко помощ в ориентирането по магазините. Започнах отскоро работа в банка и ми е трудно да комбинирам бялата риза, която е задължителна, с обувки и панталон/ сако. Нямам и голям гардероб все още от по-официални дрехи, нито много парички да си го обновя. Знаете ли магазини във Варна, от които мога да си купя поли, панталони, сака, ризи на поносими цени? И все пак да са изчистени и в делови стил. Благодаря предварително Simple Smile
Мислих, мислих и единственият магазин, който ми хрумна,
е аутлета на Макс Даниели, с по - ниски цени.
Не съм влизала от години, но помня, че предлагат такива дрехи
на по - поносими цени, за да си попълниш гардероба на първо време.

"Родих" още две идеи  Mr. Green
Магазинът, който е към завод Дружба

и още един "Lola&drama" - нещо подобно. Продават разни марки, шити на ишлеме тук. Влизах последно лятото и това ми направи впечатление.
Намира се - от Общината тръгваш надолу посока Севастопол, пресичаш кръстовището и магазинът се пада зад спирката на автобус 14.

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 22:13 от missNoir

# 683
Спонтанна снимка на палтото. Утре обещавам да направя няколко с по-добро ка4ество

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 01:51 от Zizuna

# 684
Линкът не е активен.

# 685
Mary Jo, хвана ме на местопрестаплението тъкмо щях да трия снимката/поста.

JoyУжас имам дупка на 4орапа, много съм фешън Joy

# 686
 hahaha
Добре, че не е работил линкът...
Следващият път - работещ линк и здрав чорап... Joy

# 687
Оправих линка, но утре го трия! Да се посмеем малко след напрегнатата седмица  Flutter

# 688
  • София
http://prikachi.com/images.php?images/863/8644863n.jpg
Може ли мнение, за такъв модел панталон /но не кожен/ и такъв модел боти /но матови/?
Отделно по темата, подкрепям, че служителите би трябвало да се съобразяват с работна си среда, независимо, че нямат контакт с клиенти. Не казвам, че трябва да са с костюми и ризи, но е малко отблъскващо да гледам впити клинове, ластични дънки, туники най-цветни.
Зизу, не мога да преценя дрехата без обувки.  Но може би с по светли блузи /тениски ще изглежда още по хубава.
Ако ще правиш нови снимки в по близък план, покажи: ))

# 689
Wind, половинката обеща, 4е утре ще ме снима с фотоапарата с няколко аутфита  Praynig дано си изпълни обещанието.
Ина4е от тази снимка нищо не се вижда, затова и исках да я трия де

Общи условия

Активация на акаунт