Модни консултации - 21

• 62 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Шалове имам към 40бр, различни цветове, материи, за всякакъв повод и случай.
Нося ежедневно, без шал не излизам.
Не разбирам презрението към някоя страна и на какво изобщо може да се основава.
На мен пък ми е смешна българската "мода" и офис-облеклото на голяма част от дамите...което повече подхожда за бар и нощен клуб, отколкото ежедневно работно облекло.

# 646
През всичките 13 години немкиня без шал/кърпа на врата не съм видяла. Носят ги не само на улицата, но и в офисите, по заведенията, навсякъде, през всички сезони - това е немската елегантност, обект на много шеги от наша страна.
не мога да не се съглася Grinning за средностатистическата немскоговоряща жена шал е равно на елегантност и точка. Ама с какво е съчетан, ама подхожда ли, ама какъв е шалът, функционален ли е- нема никакво значение. Понякога дори ситуацията е трай бабо за хубост, защото съм виждала супер тънка блуза и отгоре огромен плетен шал, колкото половин юрган. Ами не е възможно просто на врата да ти е десет пъти по студено отколкото на гърба.
Има и изключения, разбира се, елегантни жени с прекрасни тоалети, вкл шалове.

Иначе и аз имам и нося шалове, не ги изключвам в никакъв случай. Но просто това, за което Ондин пише, е много специфично и смешно.

# 647
Шалове имам към 40бр, различни цветове, материи, за всякакъв повод и случай.
Нося ежедневно, без шал не излизам.
Не разбирам презрението към някоя страна и на какво изобщо може да се основава.
На мен пък ми е смешна българската "мода" и офис-облеклото на голяма част от дамите...което повече подхожда за бар и нощен клуб, отколкото ежедневно работно облекло.
Или на някои ученички.. 

# 648
Харесвам шалове и имам в изобилие, но не понасям онези квадратните вързани на врата като стюардеса Simple Smile.

# 649
 Simple SmileКакво разбирате под мода на офис облеклото,по големите фирми и администрации има дрес код и всякакви изцепки не се толерират, за банките пък да не говорим, единствената изцепка според мен която съм виждала е клин с шарена туника и без да се обиждат - това облекло обикновено съм го виждала в счетоводните отдели

# 650
Simple SmileКакво разбирате под мода на офис облеклото,по големите фирми и администрации има дрес код и всякакви изцепки не се толерират, за банките пък да не говорим, единствената изцепка според мен която съм виждала е клин с шарена туника и без да се обиждат - това облекло обикновено съм го виждала в счетоводните отдели
В голяма фирма работих и всички се обличаха сякаш си бяха в тях. Имаше и такива пък, които май бяха сбъркали бара с работата. Може ли да сложиш бяла риза разкопчана до под гърдите и да сложиш черен сутиен и надолу къса разкроена черна пола. По-вулгарно облекло не бях виждала за офис.

# 651
wantmenow, незнам коя е фирмата, аз основно по администрации съм работила и знам доста случаи, в които предимно по-младички колежки са пращани вкъщи да се преоблекат и то за къде по семпли неща от описаното от теб.
Не казвам че го няма като явление, но явно си зависи , аз поне не съм се сблъсквала, а естеството на работата ми е такова, че работя с доста от нашите поделения, както и с външни администрации - министерства, агенции и т.н

# 652
  • Варна
В този ред на мисли,
онзи ден бях "изненадана"
от облеклото на личната ми лекарка,
която е над 55 години,
защото беше с къса, карирана и плисирана поличка,
с червени ботушки до коляното.
По нагоре не видях.
Какво да правиш, шарен свят Simple Smile

# 653
 Simple SmileКритическата и при мъже  ипри жени понякога има странни проявления

П.с. Ще подарявам един портфейл на приятелка, който знам че го иска, но не си купува защото не поръчва от чуждестранни сайтове, обаче видях че има в същия десен и калъф за айфон и ключодържател, та изпаднах в чуденка и трите ли да поръчам или само калъфа за телефона да добавя, вие как бихте постъпили, няма финансов елемент в чуденката, понеже са с принт дали няма да е множко целия комплект

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 10:24 от zari65

# 654
Аз съм за  + Калъфа Simple Smile  Ключодържателя пак може да го поръчаш, тя ще си прецени дали иска да го сложи или не. Но ще се получи хубав комплект Simple Smile

# 655
Здравейте!
нахлувам с въпрос- носят ли се цветни кожени якета тази година и с какво се комбинират/
Много Ви благодаря

# 656
Simple SmileКритическата и при мъже  ипри жени понякога има странни проявления

П.с. Ще подарявам един портфейл на приятелка, който знам че го иска, но не си купува защото не поръчва от чуждестранни сайтове, обаче видях че има в същия десен и калъф за айфон и ключодържател, та изпаднах в чуденка и трите ли да поръчам или само калъфа за телефона да добавя, вие как бихте постъпили, няма финансов елемент в чуденката, понеже са с принт дали няма да е множко целия комплект

Щом няма финансов елемент, и трите. Поне за бих се зарадвала на трите. А и стават нечетен брой подаръци.  Grinning

# 657
 Simple SmileПоръчано вече и трите

# 658
Simple SmileПоръчано вече и трите
Може ли линк  Peace

# 659
Здравейте!
нахлувам с въпрос- носят ли се цветни кожени якета тази година и с какво се комбинират/
Много Ви благодаря
Така като гледах новите колекции доста ги има. Най-вече "модерните" за годината цветове в бебешко синьо(серенити) и розов кварц. Зависи от цветът с много неща може да ги комбинираш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт